صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 46

موضوع: نظرتون در مورد هاست اسپیس چیه ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : نظرتون در مورد هاست اسپیس چیه ؟

دوست عزیز ... صرفا این بحث و با شما به این دلیل ادامه میدم که سایرین از حق و حقوقشون آگاه بشن ... وگرنه من وقت اضافه ، برای زیاده گویی و پرحرفی و خدایی نکرده ، اختلال در کسب و کار شما ندارم

پس سریع میریم سر اصل مطلب : همانطور که سایت شما دارای قوانین و مقرراتی است باید بدانید که جامعه تجارت الکترونیک مهین عزیزمان هم (با همه کاستی هاش) دارای قوانین خاص خودش است و قوانین
    وضع شده در سایت شما ، اگر بازار هدفتان هموطنان خودتان هست ، نه بازار صهیونیستها (البته برای آنها هم نباید چنین رفتار نمود ، چون انسانیم) نبایستی خلاف قوانین کلی وضع شده در این وادی باشد .

1. قابل ذکر است (البته نسبت به خودم عرض میکنم) وقتی شما دارای نماد الکترونیکی هستید ، که باعث جلب اعتماد مشتری میگردد و ما ایرانی ها بایستی برای آن احترامی غیر قابل وصف داشته باشیم ، تا
    ارج قرب این نماد ملی به بالاترین حد تعالی خود برسد ، و تجارت الکترونیک از طریق آن رشد و توسعه یابد نه اینکه با سوء استفاده از آن ، اقدام به فریب مشتریانمان نمائیم .

2. از قوانین این نماد است {که بر آن مثل قانون سایت شما بسیار برآن تاکید گردیده} ، عودت هزینه مشتری بی هیچ کم و کاست تا مدت 7 روز کاری ... تاکید میکنم : "هفت روز کاری" ، فقط در صورت عودت کالا
    هزینه حمل داشته باشد بر عهده خود مشتزی است ، تاکید دارد . خوب سایت شما نمی تواند خلاف جهت یک قانون مملکتی ، قانون خاص خودش را داشته باشد و شما شامل این قانون هستید .( البته نسبت به من )

3. حداقل من که مرض و پول اضافه ندارم ، (البته خودم نمیدونم که مرض دارم یا ندارم ، دکترا میگن ... اگه لازمه اینو میتونم مدارک لازمو ارائه کنم) که شما رو با بانک اشتباه بگیرم ! سرویس شما مناسب بنده
    نبوده بعد از 3،4 روز ور رفتن با اون ، آنرا کنسل کردم ولی خوب ، چیزی دستمو نگرفت !

4. البته رفتار مجموعه هایی مثل شما ، همش هم بد بگم خوب نیست گشتم یه خوبی هم بگم ... رفتارهای این چنین همیشه بدم نیست ، اگه بد نباشه آدم قدر خوب ها رو نمیدونه ! بعد از خرید سرویس از شما
    و تجربه کردن رفتار شما ، پس از پرس و جوی بسیار با سایر هم صنفی های خودم ، با تیمی از برو بچه های فعال در زمینه سرورهای مجازی کار آشنا شدم ، که سرویشون فوق العاده است ، من از ذوقم بعد از
    کار کردن با اونها بصورت ناشناس ، بعد دوهفته برای دیدارشون به دفترشون رفتم تا هم با هاشون آشنا بشم ، هم از سرویس خوبشون از اونها حضورا قدر دانی کرده باشم . (البته در زمینه بازپرداخت پول هم اونها رو
    تست کرده بودم ، مار گزیده از ریسمون سیاه وسفید میترسه) ...
    البته اینها از توان فنی بالایی برخودارند و من هر کنترل پنلی ، هر مشکل فنی که داشتم : اول از همه با برخورد بسیار عالی با بنده برخورد کردن ، که این برای من از مسائل فنی با ارزشتر است ، مساله دومی که اینها رو خارق العاده
    میکنه ، اینه که بخاطر من ، و مشکلات من ، خودشونو به زحمت انداختند ، در زمانی که هنوز همدیگر و نمیشناختیم ! جالبه بدونید سابقشون در این زمینه هم کم نیست و نمییشه گفت از ناشی گریشون بوده 2 ساله
    از این طریق دارن نون میخورن ، و من همیشه ممنونشونم .

تیمهایی چون شما باعث رزق و روزی بادوامتری برای اینگونه تیمهاست . اینم از خوبیتون ، بهتون میگم میتونید برام فلان کار را انجام بدین ، تلفنی بهم میگین نه وقتشو دارم نه سوادشو ، باید برم کلی مطلب بخونم ، ( خواسته بودم کنترل
    پنل پلسک برام نصب بشه ) ... به ذهن نارس من رسید که شما برای اینکه لایسنسهای دایرکت ادمین رو به من بندازین ، از این کار سر باز زدید و گرنه مگه میشه کسی سرور بفروشه ، نصب پلسک رو بلد نباشه و یا نخواد
    یاد بگیره برای سایر مشتریانش !! حالا بگذریم خیلی مهم نیست . گذشته ، آیندتونو بسازید .

6. شاید سایتهای زیادی باشن که در بدو افتتاح ، رها میشوند ، ولی سایتهای موفقی هستند که ممر درآمد کلی آدمند و زیرساخت اونها شمائید آقای هاست اسپیس !، و این دوستان این موضوع را درک کردند ، که موفقیت من ، و سایت
    من ، موفقیت اونهاست . خودشون و آبروشونو برای 50000 یا 60000 تومان به خطر نمیندازن .

7. مانی بک (منظورم پس دادن پول) در همه هاستیگ ها و سرور فروشیهای دنیا و ایران برای جلب اعتماد مرسومه ... عرف هم ایجاب میکرد درست عمل کنید ..

8. قوانین سایتتون رو من قبل از خرید نگاهی انداخته بودم ، این قانون رو یا ندیدم ، یا شما بعدا که با باز پس خواستنهای متوالی که مواجه شدید ، قرار دادید ، سایت شماست ، سایت من که نیست . منظورم اینه که در رابطه با بازپس
    دادن مبلغ با شرایط فوق ، که بنده عرض کردم خدمتتون ، قوانین سایت ملاک نیست برادر ، قوانین حاکم بر تجارت الکترونیک میهن عزیزمان ، ملاک عمل است .

9. اینم یادم رفت بگم : اتفاقا چون روزانه کم میشه بایستی راحت تر قابل عودت باشه ، حالا میگی ده روز اولش بلوک میشه ، حرفی نیست (بخاطر جلوگیری از سوء استفاده) ما بقیش چی ؟ اومدیمو یکی اعتماد کرد به شما هزینه یکسالشو برآورد کرد ریخت به حساب شما .. می خواهید بگید ، ولی بعد از مدتی پشیمان شد ، می خواهید بهش بگید چشمت کور ، می خواستی قوانین سایتو می خواندی ! اون به شما اعتماد کرده ، هرکسی ولو 3000 تومان هم
    سرویس خریده به شما اعتماد کرده ، اینگونه اعتمادش را از بین میبرید !

10. فردا مثل اون دوستمون ، آقای کرمی نیاید بگید ، یکی بیاد پول این یارو رو بده دست از سرمون برداره ، من از شما اصلاح می خوام نه پولمو ، دارید فضای تجاری رو نا امن میکنید !

در پایان
    واقعا خیلی دلم می خواست همانطور که به هاست اسپیس اعتراض کردم ، نام این دوستان حقیقتا (محل فعلی سرور خودمو میگم) زحمت کش رو اینجا می بردم و نهایت تشکر و قدر دانی میکردم ... البته اونها نیاز به تبلیغ و بودن در اینجا ندارن ، کار خوبشون ، براشون تبلیغه

این مطالب رو صرفا جهت اعتراض عرض نکردم ، عرض کردم تا هر کس این مطلبو میخونه ، اول تجربه من به اون منتقل بشه و دوم کیفیت خدمات رسانی رو در ایران عزیزمان ارتقا بدیم سوم فضا برای فعالیت های الکترونیکی نا امن نشه
    چهارم دوستانی که از قافله عقبن ، تلاششون رو بیشتر کنن . مخلص کلام :

صرفا جهت پیشرفت میهنم . همین . مخلص شما هم هستم جناب اسکلت سوخته ,api عزیز ! بدان انسان هرچه دارد حتی در پستوی خانه اش از آن خدای عاشق و معشوق است و اوست که به انسان هر آنچه را که دارد بخشیده است ( من باب امضاء متکبرانه جناب اسکلت سوخته) ... عمق بخشیدن به تفکر کار چندان سختی نیست فقط کافی است به صرف زیبا بودن جمله ، آنرا بکار نبریم ، کمی هم آنرا مزه مزه کنیم بفهمیم در محضر کی هستیم و چه می گوئیم . فکر میکنم در زندگیت به کمی مکث ، احتیاج داری ... ( نصیحتی صرفا برادرانه ، فکر کردم به آن احتیاج داری ... از من بدل نگیر ، خاک زیر پاتونم) .
    ویرایش توسط farzadi : December 20th, 2013 در ساعت 01:25

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    442
    تشکر تشکر شده 
    582
    تشکر شده در
    387 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farzadi نمایش پست ها
    دوست عزیز ... صرفا این بحث و با شما به این دلیل ادامه میدم که سایرین از حق و حقوقشون آگاه بشن ... وگرنه من وقت اضافه ، برای زیاده گویی و پرحرفی و خدایی نکرده ، اختلال در کسب و کار شما ندارم

پس سریع میریم سر اصل مطلب : همانطور که سایت شما دارای قوانین و مقرراتی است باید بدانید که جامعه تجارت الکترونیک مهین عزیزمان هم (با همه کاستی هاش) دارای قوانین خاص خودش است و قوانین
    وضع شده در سایت شما ، اگر بازار هدفتان هموطنان خودتان هست ، نه بازار صهیونیستها (البته برای آنها هم نباید چنین رفتار نمود ، چون انسانیم) نبایستی خلاف قوانین کلی وضع شده در این وادی باشد .

1. قابل ذکر است (البته نسبت به خودم عرض میکنم) وقتی شما دارای نماد الکترونیکی هستید ، که باعث جلب اعتماد مشتری میگردد و ما ایرانی ها بایستی برای آن احترامی غیر قابل وصف داشته باشیم ، تا
    ارج قرب این نماد ملی به بالاترین حد تعالی خود برسد ، و تجارت الکترونیک از طریق آن رشد و توسعه یابد نه اینکه با سوء استفاده از آن ، اقدام به فریب مشتریانمان نمائیم .

2. از قوانین این نماد است {که بر آن مثل قانون سایت شما بسیار برآن تاکید گردیده} ، عودت هزینه مشتری بی هیچ کم و کاست تا مدت 7 روز کاری ... تاکید میکنم : "هفت روز کاری" ، فقط در صورت عودت کالا
    هزینه حمل داشته باشد بر عهده خود مشتزی است ، تاکید دارد . خوب سایت شما نمی تواند خلاف جهت یک قانون مملکتی ، قانون خاص خودش را داشته باشد و شما شامل این قانون هستید .( البته نسبت به من )

3. حداقل من که مرض و پول اضافه ندارم ، (البته خودم نمیدونم که مرض دارم یا ندارم ، دکترا میگن ... اگه لازمه اینو میتونم مدارک لازمو ارائه کنم) که شما رو با بانک اشتباه بگیرم ! سرویس شما مناسب بنده
    نبوده بعد از 3،4 روز ور رفتن با اون ، آنرا کنسل کردم ولی خوب ، چیزی دستمو نگرفت !

4. البته رفتار مجموعه هایی مثل شما ، همش هم بد بگم خوب نیست گشتم یه خوبی هم بگم ... رفتارهای این چنین همیشه بدم نیست ، اگه بد نباشه آدم قدر خوب ها رو نمیدونه ! بعد از خرید سرویس از شما
    و تجربه کردن رفتار شما ، پس از پرس و جوی بسیار با سایر هم صنفی های خودم ، با تیمی از برو بچه های فعال در زمینه سرورهای مجازی کار آشنا شدم ، که سرویشون فوق العاده است ، من از ذوقم بعد از
    کار کردن با اونها بصورت ناشناس ، بعد دوهفته برای دیدارشون به دفترشون رفتم تا هم با هاشون آشنا بشم ، هم از سرویس خوبشون از اونها حضورا قدر دانی کرده باشم . (البته در زمینه بازپرداخت پول هم اونها رو
    تست کرده بودم ، مار گزیده از ریسمون سیاه وسفید میترسه) ...
    البته اینها از توان فنی بالایی برخودارند و من هر کنترل پنلی ، هر مشکل فنی که داشتم : اول از همه با برخورد بسیار عالی با بنده برخورد کردن ، که این برای من از مسائل فنی با ارزشتر است ، مساله دومی که اینها رو خارق العاده
    میکنه ، اینه که بخاطر من ، و مشکلات من ، خودشونو به زحمت انداختند ، در زمانی که هنوز همدیگر و نمیشناختیم ! جالبه بدونید سابقشون در این زمینه هم کم نیست و نمییشه گفت از ناشی گریشون بوده 2 ساله
    از این طریق دارن نون میخورن ، و من همیشه ممنونشونم .

...
    اگه میشه خلاصش کنین توی 5-6 خط فک نکنم کسی حوصله خوندن داشته باشه(البته شایدم بخونن ولی خوب در هر صورت...)
    ببخشید دخالت کردم
    موفق،پیروز و پایدار باشید
    یا حق

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در

نقل قول نوشته اصلی توسط eskelet-sokhte نمایش پست ها
    اگه میشه خلاصش کنین توی 5-6 خط فک نکنم کسی حوصله خوندن داشته باشه(البته شایدم بخونن ولی خوب در هر صورت...)
    ببخشید دخالت کردم
    موفق،پیروز و پایدار باشید
    یا حق
    اشکال نداره به نفع شما و هاست اسپیس های عزیز و به ضرر کسانیکه کم حوصله هستند

عضو جدید aliakbar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

تا حالا اسمشو نشنیده بودم !

5. تعداد تشکر ها از aliakbar به دلیل پست مفید

عضو انجمن alivw71 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    635
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    113 پست

متاسفانه کل اطلاعات هاستم از بین رفت . برای بار دومه که ایطوری میکن . واقعا جای تاسف داره که این طور سرویس میدن به مردم. مبلغ 10 هزار تومان باید برگردون که که هر چی تیکت میزنم جواب نمیدن ولی وقتی فوش میدم تکت رو حذف میکنن !!!!

کیفیت افتضاحی که داشتن این سرورهای ابری (اورسل) شدن مدام . کلی بگم هاست رایگان میگرفتم شرف داشت به این هاستشون با این اوضاعه داغونش.

درکل واسشون فقط پول مهمه تا کیفیت.

جالب اینجاست که طرف یه 18 ساله و یک 21 ساله هستند. میثم مهمودی که مدیرشه 21 سالشه :|

7. تعداد تشکر ها از alivw71 به دلیل پست مفید

عضو جدید Lopez آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    101
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    95 پست

میکرومیک ایران ازشون داشتم اوایل کیفیت عالی بود بعداً صفر شد!!!
    جدیداً هم میل زدن 1بهمن بدلیل عدم توافق با دیتاسنتر کلیه سرور های ایران قطع میشه الانم نمیدونم پول رو برگشت دادن یا نه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

من قبلا با مدیر این سایت ارتباط داشتم واقعا یکی از حروم خور ترین آدمایی بود که تا حالا دیدم .
    از من میشنوین طرف این سایت نرین .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    55
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    33 پست

نه تلفن جواب میده تا ایمیل نه تیکت حساباشم خالی کرده من کلی پول تو حساب کاربریم داشتم سروراشم همه خاموش یه دانیال دیگه اضافه شد اگع تا فردا بک نده به همه جا شکایت میکنم نماد فتا درگاه ایمیل زدم شهراد میگه ما 1 ماهه گفتیم
    ...؟!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    162
    تشکر تشکر شده 
    172
    تشکر شده در
    128 پست

درود ، یکی از دوستان بنده نمایندگی هاست ایران ازشون گرفته بودند بد نبود راضی بودند

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در

سلام خدمت جناب eskelet-sokhte و سایر دوستان هاست اسپیسی !!
    والا من هم از حضرت عالی سرویس داشتم ، راضی نبودم ... رهاش کردم ... چون روزانه از اعتبار حساب کم میشد (مبلغی اعتبار باقیمانده بود) تیکت زدم پولو پس بدین ، اما پس ندادین و تیکتو به حالت بسته درآوردین !!
    ولی چون مبلغ زیادی نبود ، دیگه پیگیریش نکردم . توصیه من حقیر به شما اینه که راه درستی و صداقت رو در کسبتون پیشه کنید ، کار بزن درویی دوام نداره ... من کوچیک شما هستم قصد جسارت و بی ادبی ندارم .
    (یه وقت بفحش نکشی منو ...!! )
    اون کسانی هم که شاکین و به شما بد و بیراه میگن . شما بگو ، بیچارها مدرک چی باید بیارن !! با این حرفت ، البته نظر شخص بنده است ، شما کارهای نادرستتون را ، پشت آوردن مدرک
    پنهان کرده اید ، جهت عوام فریبی ... من که از شما ضربه خوردم ... ولی شما رو بخشیدمو سپردمتون دست خداوند عزوجل ... تا باشد ما ایرانی ها به هم خدمت کنیم ، نه از هم کلاه ...

پرچونگی بنده را عفو بفرمائید . صرفا در جهت پیشرفت

موفق باشید .

13. تعداد تشکر ها ازfarzadi به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)