دوست عزیز ... صرفا این بحث و با شما به این دلیل ادامه میدم که سایرین از حق و حقوقشون آگاه بشن ... وگرنه من وقت اضافه ، برای زیاده گویی و پرحرفی و خدایی نکرده ، اختلال در کسب و کار شما ندارم
پس سریع میریم سر اصل مطلب : همانطور که سایت شما دارای قوانین و مقرراتی است باید بدانید که جامعه تجارت الکترونیک مهین عزیزمان هم (با همه کاستی هاش) دارای قوانین خاص خودش است و قوانین
وضع شده در سایت شما ، اگر بازار هدفتان هموطنان خودتان هست ، نه بازار صهیونیستها (البته برای آنها هم نباید چنین رفتار نمود ، چون انسانیم) نبایستی خلاف قوانین کلی وضع شده در این وادی باشد .
1. قابل ذکر است (البته نسبت به خودم عرض میکنم) وقتی شما دارای نماد الکترونیکی هستید ، که باعث جلب اعتماد مشتری میگردد و ما ایرانی ها بایستی برای آن احترامی غیر قابل وصف داشته باشیم ، تا
ارج قرب این نماد ملی به بالاترین حد تعالی خود برسد ، و تجارت الکترونیک از طریق آن رشد و توسعه یابد نه اینکه با سوء استفاده از آن ، اقدام به فریب مشتریانمان نمائیم .
2. از قوانین این نماد است {که بر آن مثل قانون سایت شما بسیار برآن تاکید گردیده} ، عودت هزینه مشتری بی هیچ کم و کاست تا مدت 7 روز کاری ... تاکید میکنم : "هفت روز کاری" ، فقط در صورت عودت کالا
هزینه حمل داشته باشد بر عهده خود مشتزی است ، تاکید دارد . خوب سایت شما نمی تواند خلاف جهت یک قانون مملکتی ، قانون خاص خودش را داشته باشد و شما شامل این قانون هستید .( البته نسبت به من )
3. حداقل من که مرض و پول اضافه ندارم ، (البته خودم نمیدونم که مرض دارم یا ندارم ، دکترا میگن ... اگه لازمه اینو میتونم مدارک لازمو ارائه کنم) که شما رو با بانک اشتباه بگیرم ! سرویس شما مناسب بنده
نبوده بعد از 3،4 روز ور رفتن با اون ، آنرا کنسل کردم ولی خوب ، چیزی دستمو نگرفت !
4. البته رفتار مجموعه هایی مثل شما ، همش هم بد بگم خوب نیست گشتم یه خوبی هم بگم ... رفتارهای این چنین همیشه بدم نیست ، اگه بد نباشه آدم قدر خوب ها رو نمیدونه ! بعد از خرید سرویس از شما
و تجربه کردن رفتار شما ، پس از پرس و جوی بسیار با سایر هم صنفی های خودم ، با تیمی از برو بچه های فعال در زمینه سرورهای مجازی کار آشنا شدم ، که سرویشون فوق العاده است ، من از ذوقم بعد از
کار کردن با اونها بصورت ناشناس ، بعد دوهفته برای دیدارشون به دفترشون رفتم تا هم با هاشون آشنا بشم ، هم از سرویس خوبشون از اونها حضورا قدر دانی کرده باشم . (البته در زمینه بازپرداخت پول هم اونها رو
تست کرده بودم ، مار گزیده از ریسمون سیاه وسفید میترسه) ...
البته اینها از توان فنی بالایی برخودارند و من هر کنترل پنلی ، هر مشکل فنی که داشتم : اول از همه با برخورد بسیار عالی با بنده برخورد کردن ، که این برای من از مسائل فنی با ارزشتر است ، مساله دومی که اینها رو خارق العاده
میکنه ، اینه که بخاطر من ، و مشکلات من ، خودشونو به زحمت انداختند ، در زمانی که هنوز همدیگر و نمیشناختیم ! جالبه بدونید سابقشون در این زمینه هم کم نیست و نمییشه گفت از ناشی گریشون بوده 2 ساله
از این طریق دارن نون میخورن ، و من همیشه ممنونشونم .
تیمهایی چون شما باعث رزق و روزی بادوامتری برای اینگونه تیمهاست . اینم از خوبیتون ، بهتون میگم میتونید برام فلان کار را انجام بدین ، تلفنی بهم میگین نه وقتشو دارم نه سوادشو ، باید برم کلی مطلب بخونم ، ( خواسته بودم کنترل
پنل پلسک برام نصب بشه ) ... به ذهن نارس من رسید که شما برای اینکه لایسنسهای دایرکت ادمین رو به من بندازین ، از این کار سر باز زدید و گرنه مگه میشه کسی سرور بفروشه ، نصب پلسک رو بلد نباشه و یا نخواد
یاد بگیره برای سایر مشتریانش !! حالا بگذریم خیلی مهم نیست . گذشته ، آیندتونو بسازید .
6. شاید سایتهای زیادی باشن که در بدو افتتاح ، رها میشوند ، ولی سایتهای موفقی هستند که ممر درآمد کلی آدمند و زیرساخت اونها شمائید آقای هاست اسپیس !، و این دوستان این موضوع را درک کردند ، که موفقیت من ، و سایت
من ، موفقیت اونهاست . خودشون و آبروشونو برای 50000 یا 60000 تومان به خطر نمیندازن .
7. مانی بک (منظورم پس دادن پول) در همه هاستیگ ها و سرور فروشیهای دنیا و ایران برای جلب اعتماد مرسومه ... عرف هم ایجاب میکرد درست عمل کنید ..
8. قوانین سایتتون رو من قبل از خرید نگاهی انداخته بودم ، این قانون رو یا ندیدم ، یا شما بعدا که با باز پس خواستنهای متوالی که مواجه شدید ، قرار دادید ، سایت شماست ، سایت من که نیست . منظورم اینه که در رابطه با بازپس
دادن مبلغ با شرایط فوق ، که بنده عرض کردم خدمتتون ، قوانین سایت ملاک نیست برادر ، قوانین حاکم بر تجارت الکترونیک میهن عزیزمان ، ملاک عمل است .
9. اینم یادم رفت بگم : اتفاقا چون روزانه کم میشه بایستی راحت تر قابل عودت باشه ، حالا میگی ده روز اولش بلوک میشه ، حرفی نیست (بخاطر جلوگیری از سوء استفاده) ما بقیش چی ؟ اومدیمو یکی اعتماد کرد به شما هزینه یکسالشو برآورد کرد ریخت به حساب شما .. می خواهید بگید ، ولی بعد از مدتی پشیمان شد ، می خواهید بهش بگید چشمت کور ، می خواستی قوانین سایتو می خواندی ! اون به شما اعتماد کرده ، هرکسی ولو 3000 تومان هم
سرویس خریده به شما اعتماد کرده ، اینگونه اعتمادش را از بین میبرید !
10. فردا مثل اون دوستمون ، آقای کرمی نیاید بگید ، یکی بیاد پول این یارو رو بده دست از سرمون برداره ، من از شما اصلاح می خوام نه پولمو ، دارید فضای تجاری رو نا امن میکنید !
در پایان
واقعا خیلی دلم می خواست همانطور که به هاست اسپیس اعتراض کردم ، نام این دوستان حقیقتا (محل فعلی سرور خودمو میگم) زحمت کش رو اینجا می بردم و نهایت تشکر و قدر دانی میکردم ... البته اونها نیاز به تبلیغ و بودن در اینجا ندارن ، کار خوبشون ، براشون تبلیغه
این مطالب رو صرفا جهت اعتراض عرض نکردم ، عرض کردم تا هر کس این مطلبو میخونه ، اول تجربه من به اون منتقل بشه و دوم کیفیت خدمات رسانی رو در ایران عزیزمان ارتقا بدیم سوم فضا برای فعالیت های الکترونیکی نا امن نشه
چهارم دوستانی که از قافله عقبن ، تلاششون رو بیشتر کنن . مخلص کلام :
صرفا جهت پیشرفت میهنم . همین . مخلص شما هم هستم جناب اسکلت سوخته ,api عزیز ! بدان انسان هرچه دارد حتی در پستوی خانه اش از آن خدای عاشق و معشوق است و اوست که به انسان هر آنچه را که دارد بخشیده است ( من باب امضاء متکبرانه جناب اسکلت سوخته) ... عمق بخشیدن به تفکر کار چندان سختی نیست فقط کافی است به صرف زیبا بودن جمله ، آنرا بکار نبریم ، کمی هم آنرا مزه مزه کنیم بفهمیم در محضر کی هستیم و چه می گوئیم . فکر میکنم در زندگیت به کمی مکث ، احتیاج داری ... ( نصیحتی صرفا برادرانه ، فکر کردم به آن احتیاج داری ... از من بدل نگیر ، خاک زیر پاتونم) .