تاپیک برا سال 2013 هست !!
با این حال بهتره نظرمو در اینترنت مخابرات بگم ، بنده تو یکی از شهرستان های استان همدان هستم » اینترنت 2 مگابیت دارم که 500 کیلوبایت در روز و شبانه بصورت رایگان 250 الی 300 دانلود میکنه در کل شبانه 4 گیگ میزنم !!
فقط تو چند ماه اخیر قطعی های خیلی زیادی داشتم تو اینجا یه پست زدم در مورد وضعیت اسف ناک اینترنت در ایران اگر ندید حتما ببینید که اینترنت از کجا میاد و هزینش چطوره و تبدیل به چقد میشه !!
این ماه وضعیتم نتم اینقدر خراب شد که مجبور شدم با معاونت مخابرات کل استان تماس بگیرم و 5 دقیقه باهاش حرف زدم ! گفتم مشکل منو حل کنید بعد اون قطعی هام خیلی کم شده خداروشکر !!
لینک مستقیم دانلود » http://blog.javadimoheb.ir/wp-conten...2/internet.mp4
اینم لینک مطلب اگر خواستید سر بزنید نظر بدید » حقایق نابسامان اینترنت ایران « وبلاگ رسمی محمدرضا جوادی محب
ارادتمند شما
.If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes
بنده از مخابراط تهران اینترنت 1مگابیت نامحدود دارم روزانه 11 گیگ دانلود میکنم تو این 1 ماه گذشته خیلی بد شده بود در روز 4 گیگ!! ولی ازشون ممنونم با یک زنگ درستش کردن
آشغال تر از اینترنت مخابرات وجود نداره و هنوز متولد نشده!
حدود یک ماه کلا قطع بود و بعدش هم دائم قطعی داشت!
زنگ میزدیم پشتیبانش میگفت ما نمیتونیم کاری کنیم و باید منتظر باشید تا درست بشه وزمان درست شدن هم مشخص نیست!
تبدیل psd به html | طراحی psd | طراحی سی ام اس ، فروشگاه ساز و پروژه های اختصاصی
Mobile: +98 930 001 1212 | Telegram : meysam_biz
انجمن کد ایگنایتر فارسی | وب سایت من
خیلی جالبه دوستان برای بالا بردن پست ها تاپیک قدیمی باز میکنن موفق باشین
درود
ببین عزیز اگر خط فیبر نوری هستش کیفیت عالیه داره
ولی اگر کابل مسی هستش کیفیت خوبی بهت نمیده
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)