ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
سلام
.org را میشه به پنلتون move داد؟
4 دامنه .in ثبت کردم که در کمتر از 10 دقیقه تمام کارها انجام شد
در ابتدا مشخصات رو فارسی وارد کردم اما با پیگیری پشتیبانی سایت که بسیار محترمانه و دلسوزانه پیگیر کار هستند ظرف چند دقیقه تمامی دومین ها با امکان دسترسی کامل به ثبت رسیدند
mizbanplus تایید میشن
سلام.من 4 تا دامین ir داشتم که به وسیله ایشون ، به صورت آنی و بلافاصله بعد از واریز وجه تمدیدیشون کردم .با تشکر فراوان از ایشون.
و مورد دیگه اینکه من یه دامین in دارم که میخوام منتقل کنم به رسیلری شما. انتقال میدید با هزینه 13000 تومن دیگه ؟
کلیه دامنه های ملی و بین المللی در میزبان پلاس با قیمت های ویژه زیر به ثبت می رسند :
TLD مدت هزینه com یکساله 34800 تومان net یکساله 34800 تومان info یکساله 34800 تومان me یکساله 91200 تومان co یکساله 34800 تومان in
یکساله 13000 تومان us یکساله 22800 تومان org یکساله 15800 تومان biz یکساله 14000 تومان asia یکساله 15800 تومان ir یکساله 3500 تومان
به کلیه کاربرانی که دامنه های بین المللی ثبت می کنند ، پنل مستقیم دایرکت آی اختصاص داده می شود و کاربران قادر خواهند بود دامنه های خود را به صورت کامل مدیریت کنند.
آدرس پنل دامنه های بین المللی : http://domains.mizbanplus.com/customer
جهت جست و جو و ثبت انواع دامنه از لینک زیر استفاده فرمایید :
- دامنه ها پس از پرداخت و به صورت آنی ثبت خواهند شد و قابل استفاده و مدیریت کامل خواهند بود
- امکان انتقال دامنه ها از طریق پنل و بدون دخالت ما و بدون دریافت هیچ هزینه ای وجود دارد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)