سی پنل
دایرکت ادمین
دایرکت ادمین بروز تر می باشد و جدیدترین ورژن های component ها در دایرکت ادمین براحتی قابل بروزرسانی هستش و در کل سرعت مناسب تری خواهد داشت
اما مدیر یک سرور دایرکت ادمین دانش بالاتری باید نسبت به سی پنل داشته باشد چون خیلی از مد ها یا ماژول ها را دستی باید کامپایل کند
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
دلیل اینکه خیلی از کاربرا ترجیح میدن از سی پنل استفاده کنن اینه که تجربه ی کار با دایرکت ادمین رو ندارن من خودمم وقتی برای اولین ار میخواستم از دایرکت ادمین استفاده کنم یه خورده دو به شک بودم ولی وقتی باهاش کار کردم بدجوری ازش خوشم اومد
یکی دیگر از مشکلات دایرکت ادمین هم نبود progress bar هنگام آپلود فایل هست که علاوه بر زیبایی در سی پنل که مثل سایت های فایل شیرینگ هست، وضعیت آپلود رو نشون میده و بعد از گذشت یک ساعت نمی بینید فایل ناقص آپلود شده.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
لایک
همین مورد می خواستم بگم یادم رفت سی پنل از نظر راحتی کاربر خیلی راحت هست شما در دایرکت آدمین اثری از آجاکس حتی یک مورد نمی تونید ببنید !
دایرکت مثل ویندوز ایکس پی هست قدیمی به نظر می رسه در ضاهر ولی سی پنل شبیه ویندوز هشت هست
File manager دایرکت آدمین رو از هر کس بپرسد می گه به سختی می شه کار کرد موندم چرا این مورد حل نمی کنن .
شما فرض کنید ما و کاربرانمون بعد از 3 سال از پلسک اومدیم به سی پنل! گویی کز این جهان به جهان دگر شدم!
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
سی پنل واقعا رابط گرافیکی زیبایی داره
منو های منظم و در جای مناسب
مثلا فایل منیجر ها رو با هم مقایسه کنیم
تو سی پنل خیلی راحت میشه همه رو تیک زد تو دایرکت ادمین باید همه رو تک تک تیک بزنیم
برای اینکه کاری انجام بدیم تو دایرکت ادمین باید اسکرول رو حرکت بدیم بریم انتهای صفحه تو سی پنل خیلی راحت جلوی دستمون هست
خیلی چیزهای این شکلی
سی پنل از لحاظ گرافیک و کاربر پسند بودن حرف نداره
ولی سیاست کاریشون (لعنت الله علیه)
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
بالای تیک ها نوشته selecet که اگر روش کلیک کنید همه را تیک میزنه عزیز!
البته از نظر من هم تنها مشکل دایرکت ادمین فایل منیجرش هست که خب با یک فایل منیجر کمکی برای خودمان و بعضی مشتریان مشکل را حل کرده ایم:
چیز خوبیه: AjaXplorer
با یک چیز در دایرکت ادمین خیلی حال کردم و آن کاملا مستقل بودن فولدرهای های هر دامنه است.
دقیقا برا دایرکت ادمین ما از این فایل منیجر استفاده کردیم ولی باید دستی اکانت ساخت برا هر کاربر یا برا هر کاربر یه فایل منیجر آپلود کرد !
مشکلی که ما ازش خیلی می ترسیم مشکل امنیتیش بود برا همین کنارش گذاشتیم .
1. دوستان رو امنیت این اسکریپت نظری ندارن ؟
2. میشه طوری برنامه نویسی کرد که بعد ساخت هر اکانت داخل این فایل مینجر خودش یه اکانت بسازه برا کاربر و وصل بشه به فایل منیجر اصلی دایرکت ادمین ؟
ممنون
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)