-
March 4th, 2013, 03:09
عضو انجمن
پاسخ : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)

نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
کاربر ایرانی = مفت باشه کوفت باشه...
نه همه اما اکثرا دیدم اینجا همین طورن... طرف میاد هاست 10 گیگ ماهی 10 تومن میگیره و کلی هم انتظار داره که عالی باشه پشتیبانی فول تایم باشه زمانی که هاستش با دیتا پرید و زحمات چند وقتش هدر رفت میان تاپیک شکایت میزنن و به شدت خشن میشن
خوب عزیز من شما بری سر کوچه 1 کیلو میوه بخری سوا کنی بیشتر میگیره یارو
خوب عزیز دل... شمایی که فهمیدی پول بیشتر جنس بهتر تو هر ضمینه چرا اینکارو میکنی؟ خود تو وقتی میری یه تی شرت بخری میدونی که آدیداس میشه 300 تومن یه تیشرت چینی معمول تو بازارم میشه 50 تا 100 تومن
خوب من دیگه به چه زبونی مثال بزنم؟ تویی که میای 10 گیگ میخری ماهی 10 تومن و یه ورد پرس سنگین داری که داری از تبلیغاتش ماهی 1 میلیون در میاری خوب تو خودت میفهمی که نباید این سایت رو گذاشت رو یه سرور درپیت که ادمینش هم دبیرستانی هست صبح مدرسه عصر ول تو خیابون شب پای تل دوس دخترش... بعضی روزام شکست عشقی میخوره حوصله ساپورت نداره

خوب شمایی که اینارو میدونی و قبلا هم حتما چندین باز گزیده شدی!!! پس چرا دوباره؟ طمع کارین؟ خوب تاوان لاست دیتا رو هم میدین.. الان چرا جاهایی مثل پارس دیتا و هاست ایران نیستن اینجا؟ چرا وب رمز نیست؟ چرا 1000 جای دیکه نیست؟
اینا میان بدون حاشیه و مفت فروشی و مشتری قاپی کار میکنه و قیمتهای بالا و منطقی و ساپورت فوق العاده.. سرویس خوب هزینه داره داداش من عزیز من خودتم میدونی اینو تو تاکسی هم سوار شی بخوای دربست باشه باید بیشتر بدی... سرور هم هیمنه طرف سرور داره ماهی 500 تومن داری رم 1 میده ماهی 14000 باید اورسل کنه دیگه در نمیاره واسش
به خدا من تا الان اینجا افر نزدم برای همین مسایل.. نمیخوام اعتبارمو 4 تا مشتری مفت خر و ناشی از بین ببرن
سرور خالی باشه بهتر از اینه.. 6 ماهه 2 سرور رد استیشن خرید شده سایت اماده شده پرداخت انلاین اماده شده اما آفر ندادیم اینجا.. مشتری خوب رو نشون کردیم تو فروم آفر پ.خ کردیم سرویس تست دادیم طرف مطمن شده ار کیفیت اومده گرفته الان 5 ماهه مونده به خدا طی 5 ماه 8 تیکت داشته اونم بابت مسایل پرداخت یا آی پی اضافی همین.. طرف خودش منیج میکنه حرفه ای هست گیر الکی به ما نمبده
4 تا یوزر وب مستر حرفه ای بهتر از 100 یوزر ناشی و طلبکار هست.. 4 پلان میدی میشه 600 پول سرور هم در اومده اورسل نشده همه راضی هستند یه سرور 32گیگ رم 8تا وی پی اس روشه اما پولش درامده
تایید
کاری ندارم
دلت حسابی مثل من پره
فروش انواع محصولات اپل و اوازم جانبی آن و ارسال رایگان به سراسر کشور
-
-
March 4th, 2013 03:09
# ADS
-
March 4th, 2013, 12:07
ده تومن میشه داد ولی مشتری بی جنبه و تازه کاره چیز پی ان فروشی که تهدید هم ...میکنه و.... من همه کاره ام تو هیچی سرت نمیشه و.... رو نمیشه جواب داد و بهتره که....... واقعاً نمیدونم چی بگم به یارو گفتم که 1.2ghz سی پیو الان که اکی شد بهش دادم میگه نه آقا سکته ای هست.... مقدار سی پیو کمه یا اضافه کنید یا پاک کنید.... البته ده تومنی هم نبود...:دی ولی خب ......
-
-
March 9th, 2013, 01:16
من از کسی که این پست رو زده واقعا تشکر می کنم
هیچ حرفه ای بدون سود کار نمی کنه .
اقا بدبختانه اونهایی که باید این پست رو ببیننند که تو قسمت در خواست ها
ننویسند سرور با رم 2 گیگ میخام قیمت هم 15000 تومان چشماشون همچین پست هایی رو نمیبینه
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.david@gmail.com به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2013, 13:39
ولی به نظر من، این سرورهای ارزون، مثلا برای منی که میخوام یه سرور برای تست بگیرم و کار با vps رو بلدشم خوبه.
-
-
March 11th, 2013, 15:01
عضو دائم
خدایی حوصله خوندن این همه مطالب رو نداشتم..هر کدومتون آمدید کلی توضیحات دادید و... فقط یک سوال از همتون دارم. چرا وقتی یک مشتری درخواست هاست هزار تومانی میکنه همتون کیلویی آفر میدید؟ 
از قدیم گفتن خواستی ایراد کسی رو بگیری اول از خودت شروع کن بعد دیگران!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2013, 15:42
به من نشان بده
تاحالا آفر هزارتومنی (یا مفت تومنی) دادم؟!
-
-
March 11th, 2013, 15:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
danitfk
به من نشان بده

تاحالا آفر هزارتومنی (یا مفت تومنی) دادم؟!
با تو نبودم دانیال جان..با بعضی ها بودم...یک سرچ بزنی هاست 2000 تومانی فقط بشین ببین چه قدر تاپیک هست و آفر!! خدایی اینجور تاپیکها اصلا خجالت میکشم حرفی بزنم من.بعد دوستان نمیدونم چطور آفر میدند..وقتی همیشه فروشنده هایی اینطوری باشه مشخصه که مشتری هم عادت میکنه!!
-
-
March 11th, 2013, 15:53
قتی همیشه فروشنده هایی اینطوری باشه مشخصه که مشتری هم عادت میکنه!!
حرفت مثه اون هم شهریت (شاهین) حقِ حقه
-
-
March 11th, 2013, 16:31
عضو انجمن
ما قبل از ایجاد این انجمن رم ا گیگ میدادیم ۴۰ تومن الان هم میدیم ۴۰ تومن . ولی بعضی از فروشنده ها تا یه سرور میگیرین نمیتونن بفروشن میان رم ۴ میدن ۱۰ تومن !! تا شاید یه نفر نظرش جلب تاپیک بشه . متاسفانه هموطنان ما هم که شکر خدا اول کار میکنن بعد فکر میکنن . کسی که حد اقل یک صفحه کامپیوتر و it خونده باشه میدونه که چکار باید بکنه !!!!
-
تعداد تشکر ها از adamak به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2013, 17:19

نوشته اصلی توسط
amir_tara67
ولی به نظر من، این سرورهای ارزون، مثلا برای منی که میخوام یه سرور برای تست بگیرم و کار با vps رو بلدشم خوبه.
عزیزم درست میفرمایید..... اما بعضی ها کیفیت خوبی دارند....تست راه های دیگری دارد....

نوشته اصلی توسط
delta
خدایی حوصله خوندن این همه مطالب رو نداشتم..هر کدومتون آمدید کلی توضیحات دادید و... فقط یک سوال از همتون دارم. چرا وقتی یک مشتری درخواست
هاست هزار تومانی میکنه همتون کیلویی آفر میدید؟

عزیزم اون سروری که شما میگیری هاست هزاری میتونی بدی....مگه اینکه رسیلر داشته باشی که برات مهم باشه.......
اصلاً بحث هاست جداست.... سودش با همون هزار خیلی بیشتره...

نوشته اصلی توسط
adamak
ما قبل از ایجاد این انجمن رم ا گیگ میدادیم ۴۰ تومن الان هم میدیم ۴۰ تومن . ولی بعضی از فروشنده ها تا یه سرور میگیرین نمیتونن بفروشن میان رم ۴ میدن ۱۰ تومن !! تا شاید یه نفر نظرش جلب تاپیک بشه . متاسفانه هموطنان ما هم که شکر خدا اول کار میکنن بعد فکر میکنن . کسی که حد اقل یک صفحه کامپیوتر و it خونده باشه میدونه که چکار باید بکنه !!!!
هموطن عزیز لطفاً بر اعصاب خود مسلط باشید!!!
عزیزم، فدات، نازم.... قربون اون فکر و ذهن و... برم من!! 1 گیگ 40 هزار تومان؟ درست نیست کلاً، برای واسطه نمی صرفه که البته شدنی هست ولی.... کجا رم 4 میده 10 هزار؟؟ بفرمایید ما سفارش بدیم.....:دی
-
تعداد تشکر ها از MR-Vazin به دلیل پست مفید