سه سوال برام پیش اومد :
1 - پارتنر رسمی سی پنل هستید یا لایسنس ها از سایت هایی چون BuyCpanel خریداری میشه ؟
2 - یه سوال جالب : قیمت روز دلار رو خودتون میزنید داخل whmcs یا اتوماته ؟ اگر اتوماته چطور ممکنه (اگر فکر می کنید اینجا نمیتونید پاسخ بدید پی ام خصوصی بدید)
3 - لایسنس ها با قیمت تومان ایران به حساب ایران شما ریخته میشه و به قیمت دلار از درگاه خارجی شما لایسنس خریداری میشه ؟ خب ممکنه روزی دلار حساب شما تمام بشه و لایسنس این وسط ساخته نشه ؟
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
با سلام
احتراما به استحضار میرساند درگاه PayPal برای خرید لایسنس Cpanel (سیپنل) راه اندازی شد،
عزیزان میتوانند بجز درگاه بانکی ایران، با درگاه Paypal نیز خرید خود را انجام دهند.
هنگام خرید، درگاه را درگاه PayPal انتخاب فرمایید، سپس میتوانید هم با PayPal و هم با Debit Card ، Credit Card پرداخت کنید.
انشالله قدم بعدی، لایسنس های مورد نیاز شما عزیزان برای خرید آنلاین و تحویل آنی قرار خواهد گرفت.
ویرایش توسط 3245 : April 13th, 2013 در ساعت 20:59
اگر درگاه زرين پال راه اندازی کرديد در کنار درگاه ملت اطلاع بديد تا برای خريد های ماهانه از سايتتون اقدام کنيم.
ممنون ازتون
یه لایسنس ازتون خریداری کردم
خیلی سریع فعال شد
ممنون از شما و یه خسته نباشید بهتون میکم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)