اتفاقا فکر میکنم بلعکس! آلماهاست تنها شرکتی در ایران میباشد که به صورت منظم و هر سه ماه جلاسات حضوری با دیتاسنتر دارد و در مورد مشکلاتی که در گذشته برای ما یا مشتریانمان پیش می آید بحث و گفتگو میکنیم و دیتاسنتر هم خیلی خوب استقبال میکند و به جمع بندی نهایی میرسیم. از اول این تاپیک ما اعلام کردیم که دوستان لطفا مشکلات رو به صورت مستند اعلام کنند تا ما به عنوان Partner رسمی این دیتاسنتر در ایران و انگلیس بتونیم مشکلات رو پیگیری کنیم که دیگر چنین مشکلاتی رُخ ندهد ولی دوستان متاسفانه یاد گرفتند همیشه دنبال حاشیه و جنجال باشند!
شما اگر با تجربه هستید اعلام شده چندین بار درصورت تمایل مستندات مشکل خود را برای ما ارسال کنید تا بتوانیم پیگیری کنیم!
و اگر این افتضاح میباشد از نظر شما فکر نمیکنم دلیلی داشت که دوباره سمت این دیتاسنتر تشریف بیارید جناب شریفی!
موفق باشید
همون طور که در پست هام ذکر کردم .. از این دیتاسنتر راضی هستم و اگر انتقادی هم وارد هست در حد انتقاد هست.
نمی دونم شما چرا اینقدر کاسه داغ تر از اشی .. حاضرم شرط ببندم اگر شما مدیر دیتاسنتر رو بیاریید اینجا 10 برابر تند تر و ناجوانمردانه تر بهش حمله کنند حتی بی انصافانه تحملش از شما خیلی بیشتره ...
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
به نظر من اول باید شرایطی که نشون بده مقایسه کردن دیتاسنترها با هم چطوری باید انجام بشه .
اینطوری که یکی از دی سی 1 خوشش میاد یا اون یکی از دی سی شماره 2 بدش میاد که نمیشه .
در شرایط مساوی برای هر دی سی باید با هم مقایسه بشن . عنوان تاپیک کلا مشکل داره
با تجربه ای که تا الان داشتم و نمیدونم چرا دیتاسنترها هم توجه ای نمیکنند به این مسئله اونم هارد سرور هست که واقعا بیشتر مشکلات با هارد هست !
خوشم میاد سایر دوستانی که حرفه تر هم هستند این دیتاسنتر و نوع پشتیبانی رو کاملا رد کردند
نمیدونم چرا بعضی ها تعصب بیجا به اینجا دارند در صورتی که هیچ کیفیتی نداره
من حرفه ای vps میدم و کل مشتری هام از گوگل و تبلیغات ادز سایت کلیکی هست
توی 3-4 سال با هتزنر کیم سوفی ovh فرانسه ، 2 ماه ovh آمریکا رد استیشن xlhost حتی 1 بار ویرا و . . . کار کردم
بهترین نوع پشتیبانی رو اول از هترنر دیدم بعد ovh فرانسه چون در قبال هزینه که میدم کیفیت مطلوبی گرفتم
هتزنر رو شدیدا تایید می کنم کلا آلمان ها بسیار دقیق و با نظم هستند و کشکی عمل نمی کنند
رداستیشن رو اول تاپیک مشکلش رو گفتم که به جای بحث کارشناسی همه اومدن دعوا اینجا
xlhost هم حدود 4 سرور داشتم اما پشت سر هم ابیوز الکی میداد و باعث اختلال در کار شد که مجبور شدن کنسل کنم و از yoesup بگیرم که فعلا خوبه البته xlhost پورت خوبی هم نداشت و روی ویندوز کاربر هام راضی نبودند
ولی نمی دونم چرا توی این تالار همه با هم دعوا دارند
من با هتزنر ، رداستیشن ، xlhost و... کار کردم. هتزنر خیلی تعریفی نداره ! امریکا هم خوب بود اما رد استیشن واقعا یه چیز دیگست ! پورتشم که عالی بود واقعا...
نمیدونم چطور میگید رد استیشن یک دیتاسنتر بی کفیت و بد هستش !
موفق باشید
پ.ن : منظور از کار کردن با دیتاسنتر های نام برده شده یعنی اینکه ازشون سرور داشتم و کیفیت و... رو شخصا دیدم چطور هست...
ویرایش توسط sepiddownload.com : February 9th, 2013 در ساعت 23:18
قصد ندارم این تاپیک رو ادامه بدم و دلیلی هم نداره.
چون این مواردی که گفتید رو کسی تایید نکرد و از نظر کیفیت و هم نمیشه این دیتاسنترها (XLHost و RedStation و...) رو با جایی مثل هتزنر مقایسه کرد.
آخه عموما دیتاسنتر به جایی میگن که توی اون سرور باشه نه یه تعداد دسکتاپ و ...
بحث ما فقط در مورد یه سری موارد اپراتورهای پشتیبانی بود.
در مورد ابیوزهای XLHost، شما خودتون هم میدونید که حتی 1 مورد Abuse بدون دلیل در این دیتاسنتر وجود نداره و تمامی ابیوزهای XLHost همیشه یا فوروارد شده ی ایمیل یه شخصیت حقوقی ثالث هست یا گواهی سایت های بین المللی.
من نمیدونم چطور میگید که ابیوز الکی؟!
و در مورد پورت هم شما که تازه وارد این انجمن شدید، ولی اکثر کاربرای این انجمن پورت XLHost رو تست کردند و میدونند که پورت 100 این دیتاسنتر واقعا باکیفیت هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)