سلام اون قضیه مربوط به سرور المان بود دوست عزیز انشالله این مشکل به زودی حل خواهد شد والا بنده هم بی تقصیرم و دارم تلاشم را میکنم
سلام اون قضیه مربوط به سرور المان بود دوست عزیز انشالله این مشکل به زودی حل خواهد شد والا بنده هم بی تقصیرم و دارم تلاشم را میکنم
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
با تمام این همه مشکل بازم از ارتباط 7 ممنونیم . همه بدونید سرور داشتن و پاسخ به این همه مشتری بسیار سخت هست. امیدوارم مشکل زودتر حل بشه.
ویرایش توسط goldisweb : January 14th, 2013 در ساعت 15:14
█ گلدیس وب = طراحی حرفه ای سایت + پشتیبانی لحظه ای ( 7سال تجربه )
█ میزبانی وب Cpanel - LiteSpeed در ایران = 09117448820 - 09215256936
هنوزم وصل نشده
سرور 7 به نظر اگه من ای پی اختصاصی داشتم بازم این مشکل پیش میومد؟
navidhosting شما صبر کنید دارن مشکل رو حل میکنن
همه دوستان ارتباط هفتی یه نگا به این لینک بندازین
ertebat7
مشکل انشاالله بزودی حل میشه
با سلام
به شخصه برای تیم جوان سرور احترام قائلم و تاکید دارم هر جا که می دانید سرویس های درست حسابی است از اونجا خرید کنید که به دردسر نیفتید شرکت های معتبر و پاسخگو و با کیفیتی مثل :
irpowerweb
iran server
hostiran
va..........
از قدیم گفتن هر جا که پول خوب بدی همون قدر آش بهت میدن.
پول خوب بدید چیز خوب بخرید که به درد سر نیفتید.
سلام
واقعا وضعیت بدی توی هاستینگ ایران بوجود آمده که اصلا برای هیچ کسی قابل درک نییست!
متاسفانه امروز ها از این تاپیک ها زیاد باز و بسته میشن و تا حالا هم جز تهمت و توهین نبوده!
مشتری برای خرید چیزی اصلا قوانین و ضوابط رو نمی خونه ! که ایا من دلیل موجه ای برا باز کردن تاپیک دارم یا نه!
ولی من حال ارتباط 7 رو درک میکنم چون خودم روی ایکس ال هاست این مشکل برام بوجود آمده بود!
خوب نه کاری از دستم من بر اومد و نه واسطه تونست کاری بکنه کل دیتاها پرید و سرور بک آپ مون به داد مون رسید!!
الانم چیزی نشده ولی خوب همیشه همین روال بوده که کسی حتی یه تاپیک میزنه نظرات مشتریان یه شرکتی رو بپرسه اشخاصی نظر میدند که اصلا به اون تاپیک ارتباطی ندارند و فقط باعث ایجاد عقده برای پاسخگویی میشن ( که به جایی میرسه که طرف میگه غلط کردم تاپیک باز کردم!)!!!
ولی خوب ارتباط 7 شما هم بهتر بود صبر میکردید و حدالمکان از طریق پ.خ با دوستانی که با جناب مسعودی در ارتباطند اطلاعات تماس دریافت میکردید
حالا هم بحث رو تموم کنید
روز بخیر
شرکت نو آوران هما | هما میزبان
تلفن : 01735838680
پست الکترونیکی : info@homamizban.com
درکنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید
ببخشید احیانا شما تاپیک را مطالعه کردید؟؟؟ اصلا موضوع را تاپیک را اطلاع دارید؟؟؟ دوست عزیز شرکتی با نام جوان سرور که تا چند ماه قبل سرویس های بسیار با کیفیت و پستیبانی خوب و .... ارائه می داد. در حال حاضر از یک ماه پیش به هیچ کدام از تیکت های پشتیبانی پاسخ نمی دهد. برخی از سرویس ها با وجود پرداخت فاتور ساس شده اند و .... و نکته جالب تر اینکه امکان سفارش آنلاین نیز همچنان در سایت وجود دارد و برخی افراد به صورت آنلاین سفارش ثبت می کنند اما نه خبری از سرویس است و نه هزینه پرداخت شده . شما این کار را چطور معنی می کنید؟؟؟ فرض کنیم برای جناب مسعودی مشکلی پیش آمده پس چند نفر دیگری که در این تیم حضور داشتند چرا پاسخی نمی دهند؟ شاید هم دفتر شرکت این بار دچار سیل زدگی شده؟...
شرکت نو آوران هما | هما میزبان
تلفن : 01735838680
پست الکترونیکی : info@homamizban.com
درکنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید
مدرک از چی؟؟؟ در 2 هفته اخیر بیش از چند تاپیک انتقادی آقای مسعودی بی دلیل توسط مدیران انجمن حذف شده . در این انجمن که پارتی بازی حرف اول را می زند از کی انتقاد کنیم؟ از آقای مسعودی یا مدیران انجمن؟ شما یک مدیر پیدا کنید و سوال کنید چرا تاپیک های انتقادی آقای مسعودی حذف می شود؟
برای پیدا کردن مدرک هم یک سرویس در سایت ایشان سفارش دهید و منتظر باشید !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)