-
January 19th, 2013, 14:12
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند

نوشته اصلی توسط
parshelper
ممکنه پلاگین های ناسازگار نصب کرده باشی، از چه پلاگین هایی استفاده میکنی؟
میتونی از مدیر سرور خواهش کنی تا بهت بگه فشار دقیقا از چه فایلی هست.
خودم هم تا حدودی مشکلش رو می دونم ولی هیچ کاریش نمی شه کرد هاست گرفتم ولی به یک روز هم نکشید کارم ساسپند شد
-
-
January 19th, 2013 14:12
# ADS
-
January 19th, 2013, 14:14
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
دوستان راهی نیست ظاهرا تا حال ده تا هاست گرفتم دیگه اگه م یخواست با این هاست ها بشه که شده بود
یک روز هم دوام نمیاره و ساسپند می شه
-
-
January 19th, 2013, 17:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
internet
دوستان راهی نیست ظاهرا تا حال ده تا هاست گرفتم دیگه اگه م یخواست با این هاست ها بشه که شده بود
یک روز هم دوام نمیاره و ساسپند می شه
دوست عزیز شاید من بتونم کمکت کنم. در صورت تمایل تماس بگیرید : 09371568551
نمونه مثل شما هم داریم که ddos زیاد میشه اما ساسپند نشده. ( البته آمار بیشتر از شماست )
موفق باشید
█ گلدیس وب = طراحی حرفه ای سایت + پشتیبانی لحظه ای ( 7سال تجربه )
█ میزبانی وب Cpanel - LiteSpeed در ایران = 09117448820 - 09215256936
-
تعداد تشکر ها از goldisweb به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2013, 18:34
همچنان به دنبال هاست مناسب
گلدیس وب هم چند بار توی یاهو و اینجا هم یکی دو پیام دادم فعلا خبری نیست امروز هم ظاهرا آنلاین نشدند
دوستانی که می تونند چنین سایتی رو پشتیبانی کنند اون هم یکی دو هفته اول رایگان لطفا اعلام کنند
با تشکر
-
-
January 29th, 2013, 19:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
internet
همچنان به دنبال هاست مناسب
گلدیس وب هم چند بار توی یاهو و اینجا هم یکی دو پیام دادم فعلا خبری نیست امروز هم ظاهرا آنلاین نشدند
دوستانی که می تونند چنین سایتی رو پشتیبانی کنند اون هم یکی دو هفته اول رایگان لطفا اعلام کنند
با تشکر
سلام
ما میتونیم شما را میزبانی کنیم
همانطور که در حال حاظر تونستیم کلی مشترک پربازدید که سی پی یو را میخوردن پشتیبانی کنیم.
در خدمتتون هستیم
هزینه رو واریز نکنید، انتقال بدید، پس از تست موفقیت آمیر، کارهای واریزی را انجام دهید.
الماس هاستینگ - سبد خرید
ارادت
-
تعداد تشکر ها از 3245 به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2013, 21:02

نوشته اصلی توسط
3245
سلام
ما میتونیم شما را میزبانی کنیم
همانطور که در حال حاظر تونستیم کلی مشترک پربازدید که سی پی یو را میخوردن پشتیبانی کنیم.
در خدمتتون هستیم
هزینه رو واریز نکنید، انتقال بدید، پس از تست موفقیت آمیر، کارهای واریزی را انجام دهید.
الماس هاستینگ - سبد خرید
ارادت

ممنون
به سایتتون مراجعه کردم هاست ماهیانه نداشتید؟
چون من حداقل یک هفته رایگان و مابقی هم ماهیانه می تونم شارژ کنم چون خیلی ضرر کردم روی هاست
با تشکر
-
-
January 29th, 2013, 21:17
عضو انجمن
آدرس سایت رو می شه برامون بفرستید ؟
-
-
January 29th, 2013, 23:02
عضو دائم
اگر کدها بهینه نباشه هر سرویسی بگیرید همین خواهد بود اولین قدم = optimize your cods and queries
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
January 29th, 2013, 23:12

نوشته اصلی توسط
nginxweb
اگر کدها بهینه نباشه هر سرویسی بگیرید همین خواهد بود اولین قدم = optimize your cods and queries
نه مشکل کد نیست این هاست اخری قالب اصلی ورد پرس رو براش فعال کردند (خود هاستینگ) ولی فایده نداشت و باز ساسپند شد
-
-
January 30th, 2013, 21:44

نوشته اصلی توسط
goldisweb
دوست عزیز شاید من بتونم کمکت کنم. در صورت تمایل تماس بگیرید : 09371568551
نمونه مثل شما هم داریم که ddos زیاد میشه اما ساسپند نشده. ( البته آمار بیشتر از شماست )
موفق باشید
ایشون هم مثل اینکه دیگه جوابی نمی دهند
سایر دوستان اگه می تونند با شرایط یکی دو هفته اول رایگان در خدمتشون هستم
با تشکر
-