با توجه به پست های شما من اصلا از این که ای دی شما شبیه ای دی tizparvaz هست ناراضی نیستم و فقط خواستم بدونم که چرا اینقدر شباهت داره ،برای من جالب بود ،عضو جدید انجمن هستید و من باید به شما خوش آمد بگم
با توجه به پست های شما من اصلا از این که ای دی شما شبیه ای دی tizparvaz هست ناراضی نیستم و فقط خواستم بدونم که چرا اینقدر شباهت داره ،برای من جالب بود ،عضو جدید انجمن هستید و من باید به شما خوش آمد بگم
با سلام دوستان چرا مدیریت وب هاستینگ تالک از فعالیت تازه کارها جلوگیری می کند آیدی من را msmhost.net را مسدود کردند تخلف وی پی ان فروش واقعا حرفی برای گفتن ندارم تمامی پست های بنده در مورد وی پی اس بوده درضمن در کناره تمامی شرکت های دیگر ؟ منتظرم جوابی برای این کارشون داشته باشند؟
قوانین کامل مطالعه نکردین
از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
هر شخص یا شرکت اجازه ایجاد یک اکانت دارد نه دو تا
دوست عزیز قوانین کاملا مطالعه شده در مورد آیدی هم پیشنهاد خود دوستان بود گفتند آیدی را عوض کنیم و الان با این آیدی قدیمی پست دادم .
با سلام خوشبختانه مشکل برطرف شد از مدیریت وب هاستینگ هم تشکر می کنم.
hamed_mp جان از شما بسیار ممنون هستم حتما در صورت نیاز یا طراحی حتما به شما دوست عزیز پیام می دهم با تشکر از لطف شما.موفق باشید یا علی
با سلام
آرزوی موفقیت دارم براتون
پ.ن: کلا هیچی تو ایران کپی رایت نداره. راحت باش:دی
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)