سلام
بچه ها چند وقت پیش به یک شرکت جدید برخوردم به نام digitalocean که خدمات ابری ارائه می داد.
موسسان دیجیتال اوشن مصاحبه های متعددی با سایت ها و وبلاگ های بزرگ مثل تک کرانچ، رید راید وب و... ترتیب دادند که با یه سرچ توی گوگل یا توییتر متوجه نگاه متفاوتشون و سرعت رشدشون می شید
علاوه بر قیمت بسیار مناسب، مهمترین ویژگیشون سادگی هست که به اون افتخار می کنند در واقع همه می تونند به راحتی یک هاست ابری داشته باشند و اون رو حسب نیازهاشون بزرگ و کوچیک کنند یا اصلا خاموش کنند نکته جالب اینه که شما به ازای ساعات استفاده از هاستتون مبلغ رو پرداخت می کنید حالا اگه مایل نیستید مدتی سایت آپ باشه کافیه یک بک آپ بگیرید و بعد نود رو از بین ببرید هر وقت که خواستید دوباره می تونید یه نود جدید بسازید و بک آپ تون رو توش لود کنید!
الان امکان انتخاب دو لوکیشن توی هلند و نیویورک هست همه امکانات معمول هم داخل کنترل پنلشون وجود داره ضمن اینکه مدیران شرکت وعده دادند 7 ژانویه یه سورپرایز جدید برای کاربران دارند !
اینم سایتتش: http://digitalocean.com
من که توی این مدت راضی بودم و گفتم که به دیگران هم معرفی کنم حالا اساتید هم می تونند تست کنند و اگه نکته ای بود به بقیه منتقل کنند. راستی یادم رفت بگم ثبت نام و تست برای چند ساعت رایگان هست!!