MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
اما فکر کنم لینک هاش مورد داره سعید جان یه نگاه بنداز برادر !!!
بابتش زحمت کشیدین ولی برای چهار ای پی من از هتنزنر ابیوز اومد که مروبطه به ریموت بود. ایا به خطار عوض نکردن اسم سیستم هست ؟
شرکت پیوند پردازش پارس با ۱۵ سال سابقه-دارای نماد اعتماد-شماره ثبت: 306111
آدرس سایت : www.arnaweb.com
تماس با ما: 22694208,09123027875 __ Telegram: @beladi
دوست عزیز ویندوز کاملا آپدیت در تاریخ ذکر شده است و در این تاریخ مطمئنا این باگ پتچ شده
دیگه قضیه هتزنر رو همه می دونند
باز هم تاکید می کنه دلیل اصلی ساخت ورژن جدید تمپلت ویندوز 2003 باگ ریموت دسکتاپ بود که اذیت می کرد و خودمون هم ابیوس داشتیم چندین بار این تمپلت نصب شده
دوستان دیگر در دیتاسنتر ها دیگر مشکل دارند آیا؟لطفا حتما اگر کسی در غیر از ovh , hetzner مشکل داره اعلام کنه
OldProfile
عزیز واقعا اقایی میشه اموزش ساخت تمپلت رو بگید الان اگه وی پی اس دارم که روش برنامه ها نصبه باید چکار کرد که تمپلت شه؟
سرور مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس از منوی file گزینه export , سپس گزینه export OVF template رو انتخاب کنید و مسیری برای ذخیره تمپلیت انتخاب کنید و منتظر بمانید تا کارش تموم بشه
برای استفاده از تمپلیت ها یا import کردن هم از همون منوی File گزینه deploy OVF template رو انتخاب کنید و مسیر تمپلیت رو بهش بدید و منتظر بمونید تا import کردنش تموم بشه
دوستان در سرور دیگر تست کردم 48 ساعت است فعاله بدون مشکل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)