فروش ویژه با 40 % تخفیف همیشگی
کپن تخفیف : 40
تخفیف برای پرداخت های ماهانه و 3ماه قابل استفاده است
هر یورو 4350 تومن
فروش ویژه با 40 % تخفیف همیشگی
کپن تخفیف : 40
تخفیف برای پرداخت های ماهانه و 3ماه قابل استفاده است
هر یورو 4350 تومن
ویرایش توسط razavihost : December 16th, 2012 در ساعت 19:22
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
این جواب تیکت شما بود ابوالفضل موسوی علی آبادی
بعد هم بنده هم بیکار نیستم که برای شما انشا بنویسم ...
www.ParaServer.Net
من قبل اینکه بحث رو به اینجا بکشونم ، شما اونجا گفتین که دلیل نداره توضیح بدم ... خواستم بیاین اینجا جلو بقیه هم ببینم میگین دلیل نداره توضیح بدم ؟
دلیل شما هم برای لغو :
bayad hazine ha ba daramad bekhone ke betonim bagha dashte bashim,
dar har sorat tasmim tamdid ba khodetone.
dar zemn chon az poshtibani ma narazi hastin va gheymat ha donbale mizban digari bashin,
chon dost nadarim ke jaye ma dar azab bashin.
لابد با برخوردهای شما باید میومدم اینجا تعریف می کردم ؟؟؟
بعد هم که میگم خوب از اول میگفتن دخل و خرح نمیخوره
میاین اینجا میگین چون درک ندارید ...
جالبه از اول سوال تقریبا هر بار یه دلیل آوردین واسه گرونی هاتون ... یه قیمتی بگین که بتونین پاش وایسین حداقل واسه 1 ماه .. جنگ که نیست قیمت بپرونین و اینجوری هر توجیه الکی کنین :
اول :
چرا گرون شده ؟
enkar ba in nist ,
euro har roz motefavet hast gheymatesh ino ma nemitonim sabet negah darim.
بعد که گفتم خوب بیاین من بهتون 4200 میدم یورو رو .. که این همه گرون پاتون نیافته
جواب :
arz marjah ke be man aslan talogh nemiger pas bahsi daresh nist
ama nerkhe azad,
ma be datacenter eskenas nemidim.
va barashon havale mikonim.shoma migin 4200 ama 4200 be sharti hast ke 500 euro kharid konid ke in gheymat hesab beshe ba shoma,be nazareto nerkhe khorde foroshi eskenas chandejodaye az hame ina sarafi ha nerkhe havalasho bishtar az eskenase bazar hast va ye hazine karmozd ham be in nerkhe havale ezafe mikonan,ke ba makharej dar omade nerkhe vase ma in mishe
بعد هم که گفتم من خودم همیشه حواله میزنم به خارج .. بیاین نهایتش با 4300 حواله بزنم براتون یا حتی 1 یورو هم بخواین من بهتون همون 4200 میدم برگشتین گفتین :
dar sorate adame tamayol mitonid tamdid nakonidma vase server haye ekhtesasi har euro 4850 mizanim va vase vps ha 5000t
in gheymate be tanasobe hazien avaliye khodemone,dalil nadare bekhaym rizesho be user tvzih bedim
اینجا بود که من تصمیم گرفتم تو اینجا مطرح کنم ... شاید فکر کنین فقط یه مشتری رو از دست نمیدین با این طرز برخورد
بعد هم تو تیکت به شما گفته میشه این طرز برخوردتون درست نیست و نیاین بگین یورو 5000 تومن شده
میگین :
bayad hazine ha ba daramad bekhone ke betonim bagha dashte bashim,
dar har sorat tasmim tamdid ba khodetone.
dar zemn chon az poshtibani ma narazi hastin va gheymat ha donbale mizban digari bashin,
chon dost nadarim ke jaye ma dar azab bashin.
گفتم که اگه مجبور نبودم حتی اگه مفت هم میدادین عوض می کردم ... چون این طرز برخورد پشتیبانی نباید باشه که بگیم چرا ؟ بگه لازم نیست توضیح بدم ...
از اول اگه خیلی شیک و مجلسی می گفتین : دخل با خرج نخورده .. فکر می کردیم انقدر می فروشیم .. نشد
حالا مجبوریم گرون کنیم ... شما هم ببخشید .. کمک کنین که ادامه بدیم به کارمون
اینجوری خیلی بهتر بود تا اینکه بگین : همینه که هست و یکسری دلایل بی پایه بگین
آخر سر هم یه دلیل دیگه تو پاسخ :
dakhl ba kharj mikhore.dalil in ke bahaton be nahve dige barkhord kardam chon system poshtibani ro ba jaye dige eshtebah gereftin.کلی حرف زد و نقیض
bayad vps ha tori bashe ke b gheymate bazar yeki bashe va haghe digar foroshande ha zire sola nare.
vase hamin ba afzayesh zarb dargah gheymat haro jor negah midarim.
vps ke 7 euro hast va 1g rame ded dare gharib be 40 ta 30 hast,
va bayad roye in gheymat sabet bashe
آخرم نفهمیدیم واسه چی اضافه باید بدیم !!!
من خیلی سعی کردم پایان رو خوب تموم کنم ولی وقتی حرف دهنتون رو نمی فهمین و جلو بقیه میگین که درک ندارین شما ... مجبورم طرز برخورد مثل خودتون داشته باشم و حالا شاید درک پیدا کنین که هر مشتری یک تبلیغ است ... نه اینکه خیلی راحت برگردین تو همین فروم بگین : شما دوست نداری برو .. جات میذاریمم ...
من فکر نمی کنم با این طرز برخورد کسی بیاد تو انجمن به به چه چه کنه ... که انتظار دارید من این کارو بکنم !!!! و وقتی هم انتقاد میشه ازتون ... بجای پاسخگویی میگین درک ندارین ... دوستان هم میخوان خرید کنند پیه این را به تنشون بمالند که امروز بهتون میگه انقدر فردا دوست داره میگه فلان قدر
قیمت یورو و این صحبت ها هم فقط یه بازی برای متغییر بودن قیمت هست...
فردا روز مثل من نشین که هر روز یه قیمت بشنوین
گرون تر بخرین ولی حداقل دیگه هر 24ساعت بی دلیل و به بهونه دروغ گران شدن یورو، بازی نخورین
حواله یورو هم هر کس خواست 4230 تومان قیمت امروز، تهران
www.ParaServer.Net
کل ماجرا بدون سانسور
www.ParaServer.Net
کاملا مشخصه با تخفیف 40 درصد ، سرور ها پر هست)))
متاسفم برای خودم که وقتم رو برای بحث با شما گذروندم که شاید بفهمید که یکم مشتری مدار باشید نه طلبکار و بفهمید چرا اسم مشتری رو ارباب رجوع گذاشتند ...
و ".این قدر زیراب نزنید،به خدا هم اعتقاد داشته باشید." که تو امضا می زنید .. بی دلیل نیست ... درست رفتار کنید که فکر نکنید همه باهاتون دشمنن آقای بافهم و درک
ما سانسوری نداشتیم که حالا شما بخواین سانسور نشده بگین
دوستان پست های ایشون رو هم تو همین تاپیک مطالعه کنند ... امیدوارم حذف و ویرایش نکنن ...
ویرایش توسط TakFarsCom : January 9th, 2013 در ساعت 16:07
بیان شد که چرا شبیه به خودتون برخورد شد.
اگر همه چیز رو در تیکت بیان میکردین و طلبکار نمیبودین خیلی خوب برخورد میکردم باهاتون
کل تیکت رو گذاشتم که دوستان از همه چیز کامل باخبر باشن.
انتظار داشتین که در تیکت باییم بگیم که ببخشید یورو بالا رفته و سریع مبلغ رو باب دل شما بزاریم اما این خبر نبود.و با خود فکر کردین که در انجمن بکشید بح رو که ما بخوایم حفظ آبرو کنیم !
دیدین که همه چیز شفاف هست
www.ParaServer.Net
تایید میشن من چند باری باهاشون کار کردم
نخیر
غلط به خدمتتون رسوندن
بنده اینجا مطرح کردم که بقیه هم ببینن طرز پاسخگویی شما رو ...
چند بار گفتم باز هم میگم
من دقیقا اولین پست را اینجا زمانی زدم که شما بجای جواب به سوال گفتین ... دوست نداری میتونی کنسل کنی ، دلیل هم نداره به یوزر توضیح بدیم
اینجا زدم که ببینم جلو بقیه هم همین حرف رو میزنین !! و لازم نیست واقعا توضیح بدین ؟؟؟!! و انقدر مملکت هر کی هر کی شده ...
وگرنه من گفتم که دوست داشتم اینجا هم شما جواب معقول می دادید و من هم اخرش تشکر می کردم نه اینکه انگار بدهکارم به شما یا شما دارین منت میذارین که سرویس میدین
یعنی چی که کسی سوال می کنه تو تیکت برگردین بیخود جواب بدین و بگین همینه که هست ... میخوای بخوای نمیخوای نخوا ... بعدم هم تو انجمن انتقاد کنه ، بگین دیگه سرویس نمیدیم بهت ... انگار بچه می ترسونن
بازم میگم قیمت یورو به هیچ عنوان حتی حواله با کارمزد و خرج ایاب و ذهاب و همه و همه 5000 تومن نشده ... و یه دلیل مسخره و دروغ بیشتر نیست
دوستان هم می تونین تو گوگل یه سرچ کنن راحت ، قیمت روز رو ببینن
قیمت حواله هم نهایت 50 تا 100 تومان دیگه گرون فروش ترین فرد ، تفاوت میذاره با قیمت معمولی ، نه 800 تومان
جنگه مگه!!
من نمی دونم چرا شما حس می کنی من پدر کشتگی با شما دارم ؟؟؟
اصلا هم نمیخوای قبول کنی که آقا جون خیلی حرف زشتیه . بجای اینکه دلیل قانع کننده بیاری ..برگردی بگی نمیخوای کنسل کن ، همینه که هست .. دلیل نداره به مشتری توضیح بدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)