منم مییام ، فقط کاشکی استارتر یه نظر سنجی درباره ی تاریخ میتینگ میزاشت ، فقط زمان رو یجوری بزارین که یا به ناهار یا شام برسیم :دی
منم مییام ، فقط کاشکی استارتر یه نظر سنجی درباره ی تاریخ میتینگ میزاشت ، فقط زمان رو یجوری بزارین که یا به ناهار یا شام برسیم :دی
از این چیزی در نمیاد ولش کن :دی
-----
عزیزان نظر من برای تاریخ روی 21 هست که میشه سه شنبه . هرشخص تاریخ مدنظر خودش رو بگه . قرار نیست کسی بگه فلان تاریخ و .... - نظر اکثریت مهم هست .
* زمان نهار جوری بپیچونیم که دور و برتون کسی نباشه
کدوم سالن هستید امسال ؟ اگر دوس داری اسم غرفه رو بگو شاید دوستان بخوان بدونند چیا میتونن غارت کنن :دی
من با 21 موافقم ، ساعتش هم 4 5 خوبه به نظرم
دوستان به نظر من که اصلا نرم چطور میتینگ را تحریم کنیم چون از مدیر پرسیدم گفت شام نمیدیم گفتم حداقل که چای بدید .باز هم جواب راد دادند
(آقای مدیر عزیز این باب مزاح بود به دل نگیر )
خب پس هرجوری بریم به ناهار میخوریم :دی
ما هم تمام تلاشمون رو میکنیم تا بیایم
21 میتونه خوب باشه
صبح ساعت 9 شروع کنیم اونجا باشیم البته باید این 9 نشه 10
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
بچه ها من ادوات نظامی هم میارم همکاران اگه با هم شروع به جنگ کردن بتوانیم سرکوب کنیم شورش به پا شده رو تا کسی آسیب نبینه .....
" title="9" border="">
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)