دسوتان ایشون تایید میشن ؟من 2-3 بار سایتم بعد اینکه بازدید به 50000 60000 رسیده ترکیدم
نمیخوام دوباره اینجور بلاها سرم بیاد ، یک هفته تست رو به ما هم میدید ؟
تشکر .
طرح سایتتون کاملا منو یاد تک کلوئد میندازه و این اصلا خوشایند نیست بیچاره کردن مارو 2 بار![]()
اقا من با اقا محسن موافقم....شمارو امتحان نکردم اما 20 تا هاستینگ رو مثه خودتون امتحان کردم اصلا پشتیبانیشون خوب نیست
همه ناراضین
خیلی جالبه اینجا همه از ما راضی هستن سرویس گرفتن شما نخریده از ما ناراضی هستید؟
دوست عزیز مارو با شرکت های فصلی یکی نکنید ما چندین ساله تو این کار هستیم سرویس هامون هم اگر در حد هاست دی ال نباشه کمتر از اون نیست هاست دی ال هم که دیگه همه قبول دارن بهترینه تو هاستینگ
پس خواهشا قبل از حرف زدنتون حرفتون رو مزه مزه کنید
شما عادت کردید ریختید تو این سایت و میخواید شرکت هایی که خیلی خوب هستن رو تخریب کنید
اما اینو بدون ما بیدی نیستیم که با باد های شما بلرزیم به کارتون ادامه بدید
اون هایی که از ما سرویس دارن خودشون میدونند ما کی هستیم و چی هستش
کدوم شرکت تا 5 صبح بهتون پشتیبانی تلفنی میده و میتونید بهشون زنگ بزنید؟
خسته نباشید
امضا به دلیل عدم رعایت قوانین امضا توسط مدیریت ویرایش شد.
درود بر شما.
امنیت تا چه قدر تظمین میشه؟
بک آپ گی؟ هر چند وقت یک بار 100% گرفته میشه؟
پهنای باند واقعا نامحدود یا نه 800 گیگ هست میگید نامحدود...
آپتایم 100% ؟ از اول شروع کار تا به امروز + این سرور جدیده که دارید هاست دانلود ارائه میدید چندبار و به چه مدت قطعی داشتید؟
اگر مناسب باشه هم هاست دانلود و هم هاست میزبانی وب رو از شما میگیرم... ، ولی آپتایم و امنیت خیلی مهمه "" امکان هک سایت 100% هست ، 3ماه نشده شروع کردیم 6بار حمله شده اگر امنیت سرور میزبان خوب نبود و تغریبا باگ گیری انجام نمیشد چندبار تا به حال سایت نابود میشد " تظمین برای امنیت هست یا خیر
امضا به دلیل عدم رعایت قوانین امضا توسط مدیریت ویرایش شد.
سلام
من هاست دانلود و اشتراکی از این سایت نخریدم ولی یه دونه vds ازشون خریدم و از همون روز اول تا الان مثل شتر ازش کار کشیدم ولی همچنان داره به خوبی کار میکنه
مصرف پهنای باند خیلی زیادی هم دارم و به خاطر همین مشکل تا به حال از چندین جا سرور و هاست دانلود گرفتم که چون جوابگو نبودن مجبور شدم به جاهای دیگه برم تا رسیدم به این سایت که تا به حال هیچ مشکلی نداشتم
در ضمن کیفیتش هم عالیه یعنی من تا به حال چندین جا کوچ کردم که هیچ کدوم مثل اینجا نبوده ولی در مورد پشتیبانیش نظری ندارم چون تا به حال مشکلی پیش نیومده که تیکت بزنم اینو باید بقیه نظر بدن
سرعت دانلود از لینکهاش هم حدود 30 مگ بر ثانیه هست در حالی که از سرور قبلیم فقط 1 یا 2 مگ بود
من پیشنهاد میکنم که vds بگیرین چون هم قیمتش ارزونتره هم میتونین از ریموت استفاده کنین(500 گیگ هارد ماهی 50)
ویرایش توسط heshi : December 16th, 2012 در ساعت 11:45
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)