-
November 24th, 2012, 01:22
پاسخ : سرعت 30 مگابایت اینترنت من

نوشته اصلی توسط
DreamServer
یعنی همه جا دنبال جیبتی!

))
یه تاپیک بزن اینو میخرنااا!!!
ساتا چندس حالا دادا؟! :دی
اینو نمیدونم .. باید برم جعبرو دوباره نگاه کنم.. 5400 دور دقیقس.. 7200 نیست !
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012 01:22
# ADS
-
November 24th, 2012, 02:38

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
خدا نوین رو لعنت بکند !
من هر موقع از شبانه روز که دانلود داشته باشم سرعت دانلود از 70بالاتر نمیره ! زنگ زدم گفتن همینه که هست.
قبلا به 200 میرسید دلمون یکم خوش بود
حالا شما 30 mbps

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
البته احتمال 99.99 % به تجهیزات مخابراتی هم بستگی داره
چون شهر کوچکی هست، یحتمل تجهیزات آشغالی رو آوردند برای اینجا
نوین نت همان رایانه دانش گلستان (پارس) یا داده گستر عصرنوین PAP هست.در واقع جناب میری (مدیرعامل رایانه دانش) چند ماه گذشته داده گستر عصر نوین را خریدند. و الان تبدیل به PAP شدند. چند روز اخیر نیز مطلع شدیم که این شرکت ، تمامی کاربران ADSL شرکت مخابرات استان گلستان را خریده است.
در مورد سرعت فعلی کاربر ourweb باید بگم بدلیل راه اندازی نمایندگی جدید این شرکت در شهر شما و ظرفیت بالای شبکه و عرض باند خالی خودش در این شهر شما این سرعت را در حال تجربه هستید. در واقع محدودیتی بر روی شما اعمال نشده و به محض اینکه تعداد کاربران به حد معقول برسه محدودیت ها رو میتونید احساس کنید.
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 07:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ourweb
نوین نت .
جالب کار اینجاست داخل اهواز هنوز کامل راه اندازی نشده و خیلی ها نمیدوند
دلیلش هم همینه
من قبلا توی شهرمون از اینترنت پویانظم سرویس داشتم ولی سرعت خیلی چشمگیر نبود مثلا سرویس 2 مگ رو 150 کیلوبایت میداد!
ولی الان دارم از اینترنت پارس داده نقش جهان استفاده میکنم با اینکه چند سالی هم هست که اومده ولی سرعتش خیلی خوبه
توی وقت های معمولی تا 350kb سرعت دانلود هست و بعضی وقت ها هم که جوگیر میشه 600 یا 900 کیلوبایت هم سرعت داره
شما هم حتما چون اون طرف ها خیلی خلوته و مشترک ها زیاد نشدن اینقدر سرعت داری البته باز هم چنین سرعتی عجیبه
بیشترین سرعتی که تا به حال دانلود داشتم 4 مگ بوده !
البته نکته مهم اینه که سرعت گرچه خیلی مهمه ولی مهم تر از اون، تعرفه لعنتی هست که گرونه و زودی هم تموم میشه نامرد :دی
-
تعداد تشکر ها از Dr.Hamid به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 07:29
عضو جدید
روی لاین مسی تلفن بالاتر از این با دستگاههای موجود نمیشه منتقل کرد.
استاندارد هستش . هیچ ربطی به لاین مسی نداره
کاربر محترم انجمن شما نیاز به استراحت نداری ؟ بیا اینجا توی روز موزیک یه چهارتا آهنگ شاد دانلود کن حاشو ببر
-
تعداد تشکر ها از paypal به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 08:26
عضو دائم
دیروز اخبار داشت از راه اندازی اینترنت پرسرعت میگفت.. ساعت 2 اخبار شبکه 1 ..شاید به آن مرتبط هست؟
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 08:55

نوشته اصلی توسط
delta
دیروز اخبار داشت از راه اندازی اینترنت پرسرعت میگفت.. ساعت 2 اخبار شبکه 1 ..شاید به آن مرتبط هست؟
منم این خبر رو دیروز توی اخبار ساعت 2 شنیدم ! گفتند که از 10 آذر ماه راه می افته !
-
تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 12:25

نوشته اصلی توسط
Dr.Hamid
بعضی وقت ها هم که جوگیر میشه 600 یا 900 کیلوبایت هم سرعت داره
سلام ؛ پارس آنلاین جوگیر نمیشه.. 
سقف سرعت نداره .. یعنی بهتون یک حداقل سرعتی میدن اگر خلوت باشه حتی ممکن تا 2 مگابایت هم برید !
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 12:45
عضو انجمن
ویرایش توسط ourweb : November 26th, 2012 در ساعت 13:26
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 13:10

نوشته اصلی توسط
ourweb
من که زنگ زدم پشتیبانی فرم ای پی از شون گرفتم فعلا 4 تا ای پی سفارش دادم که باهاش سرور راه بندازم من یک سرور دارم با این مشخصات داخل خونه
ram : 8 gig
cpu : xeon 3440
hdd : 1 tb
میخوام vmware نصب کنم و میزبانی ایران راه بندازم با این پورت خیلی توپه تازه من تعرفه نامحدود دارم از این شرکت و 1 ساله هست پس عشق است از دیشب تا حالا 40 گیگ دانلود کردم iron man 1/2/3 1080 و ...
شما مطمئنی که این وضعیتش ثابت میمونه و پایدار هست براتون که میخواید سرور راه اندازی کنید باهاش ؟
-
تعداد تشکر ها از ToooPDL به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 13:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itjavani
نوین نت همان رایانه دانش گلستان (پارس) یا داده گستر عصرنوین PAP هست.در واقع جناب میری (مدیرعامل رایانه دانش) چند ماه گذشته داده گستر عصر نوین را خریدند. و الان تبدیل به PAP شدند. چند روز اخیر نیز مطلع شدیم که این شرکت ، تمامی کاربران ADSL شرکت مخابرات استان گلستان را خریده است.
در مورد سرعت فعلی کاربر ourweb باید بگم بدلیل راه اندازی نمایندگی جدید این شرکت در شهر شما و ظرفیت بالای شبکه و عرض باند خالی خودش در این شهر شما این سرعت را در حال تجربه هستید. در واقع محدودیتی بر روی شما اعمال نشده و به محض اینکه تعداد کاربران به حد معقول برسه محدودیت ها رو میتونید احساس کنید.
سلام ،
الان تو گلستان (علی آباد) بهترین سرویس دهنده کجاست ، یکجا باشه بک سرعت درست درمون بهمون بده ، من الان از مخابرات دارم ، که به معنی واقعی کلمه مضخرفه.
مبین نت هم تازه امده ، کیفیت اش رو نمی دونم .
راستی خودشما ، قرار بود سرویس adsl راه بندازید چی شد ؟ فقط برای گرگان است ؟
-
تعداد تشکر ها از aalireza439 به دلیل پست مفید