صفحه 4 از 32 نخستنخست 1234567814 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 320

موضوع: سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mahdi271 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    320
    تشکر شده در
    259 پست

پیش فرض پاسخ : سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)

من ساعت 14.45 درخواست دریافت وجه دادم و الان بعد 2 ساعت خورده ای 17 واریز شده و اس ام اس داده (البته 4 تا اس ام اس داده تو 2 دقیقه )
    پرداختش خیلی خوب شده
    فقط میمونه کارمزد و ایمیل

عضو جدید myshetab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi271 نمایش پست ها
    من ساعت 14.45 درخواست دریافت وجه دادم و الان بعد 2 ساعت خورده ای 17 واریز شده و اس ام اس داده (البته 4 تا اس ام اس داده تو 2 دقیقه )
    پرداختش خیلی خوب شده
    فقط میمونه کارمزد و ایمیل
    ایمیل منظورتون تراکنش های موفق است؟؟؟؟؟؟؟؟ که در Panel موجود می باشد!!!!

3. تعداد تشکر ها از myshetab به دلیل پست مفید

عضو انجمن mahdi271 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    320
    تشکر شده در
    259 پست

بله اگه تراکنش های موفق به ایمیل ارسال کنه که هزینه هم نداره خیلی خوب میشخع

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

سلام به دوستان و همكاران گرامي.
    واقعا از شتاب دات بيز و تيم محترمش تشكر ميكنم..
    اون آقايي كه ميگه پي لاين و .. بايد خدمت عرض كنم كه پي لاين فكر كنم من به دنيا نيومده بودم وجود داشت پس شتاب رو با پي مقايسه نكن ولي بزار چند تا مقايسه كنم
    1. پشتيباني خيلي خيلي خيلي ضعيف پي لاين در صورتي كه من ايميل هام رو در عرض چند دقيقه حتي ثانيه تيم پشتيباني شتاب جواب ميدن و واقعا مشكلاتي دارم كه از طرف خودم هست ولي بازم كمكم ميكنند واقعا ممنون
    2.من هم از پي لاين هم از زرين پال درگاه داشتم وقتي با شتاب آشنا شدم بعد چند روز درگاه اونا رو برداشتم چون شتاب هيچ گونه پيچيدگي اضافه نه براي من و نه براي كاربرا نداشت در حالي كه فقط عضويت تو پي لاين نصف روز وقتمو گرفت..
    3. ظاهر جديد سايت واقعا عاليه قرار نيست كل سايت به يكجا تغيير كنه به قول معروف گاماس گاماس شما اگه سر از طراحي سايت در بياري اين حرفو نيمزني.. امنيت هم شما هكري؟؟ امنيت چيزي نيست كه بشه با چشم ديد پس لطفا اگه نديدي سايت شبيه امنيت شده زود قضاوت نكنيد
    4. اينكه ميگي به سايت هاي غير مجاز خدمات ميده.. ميشه بگيد دقيقا فروش وي پي ان چرا غير مجازه؟؟ اصلا ميشه بگيد كي گفته وي پي ان استفاده يا فروشش غير مجازه؟؟ وي پي ان در صورتي كه با اسم ف*يل*تر شك*ن فروخته بشه خلافه قوانينه و من خودم كارت زدم براي همين وي پي ان و دست حتي پليس هم دادم به عنوان تحريم شكن پس لطفا حرمت خودت دست خودت باشه.. شما احتمالا همه رو خسو خاشاك ميبيني. بايد بگم آن خسو خاشاك تويي(لطفا كتاب قوانين رو بخونيد )
    5.شتاب پرداخت بالا و سريع تري نصبت به درگاه هاي ديگه داره.. كه اين خودش ي ويژگي خوبه..
    شايد فكر كنيد الكي دفاع كردم.. نه.. بايد بگم كه قرار نيست چون يك چيز تازه شروع شده خوب نباشه.. اگر اين جور بود فيسبوك امروزي روزي 10 كاربر هم آنلاين نداشت..
    اول كه عضو شدم يادمه يكي ميگفت نزار پولت بيشتر از 30 بشه تو شتاب ولي من موجوديم به 200 هزار تومان هم رسيد و برداشت نكردم يعني تو موقعيتي نبودم كه برداشت كنم و پولم سر جاش موند اينا فقط تحمت هايي هست كه قراره سنگي جلوي پاي شتاب بشه.. ما كاربرا اگه قراره كمك راه نباشيم سنگ جلوي پا هم نباشيم.. اين توهم هم از سرمون بيرون كنيم كه شتاب مشتري هاش همه وي پي ان اند.. شما ي چك كن تو اينترنت سايت هاي فروش گاهي سايت هاي مرجع هم دارن به شتاب رو ميارن
    موفق باشيد شتاب و تيم مديريت خوبو دلسوزش ممنون

6. تعداد تشکر ها از blue-panther1 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    48 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط blue-panther1 نمایش پست ها
    اون آقايي كه ميگه پي لاين و .. بايد خدمت عرض كنم كه پي لاين فكر كنم من به دنيا نيومده بودم وجود داشت پس شتاب رو با پي مقايسه نكن ولي بزار چند تا مقايسه كنم
    1. پشتيباني خيلي خيلي خيلي ضعيف پي لاين در صورتي كه من ايميل هام رو در عرض چند دقيقه حتي ثانيه تيم پشتيباني شتاب جواب ميدن و واقعا مشكلاتي دارم كه از طرف خودم هست ولي بازم كمكم ميكنند واقعا ممنون
    2.من هم از پي لاين هم از زرين پال درگاه داشتم وقتي با شتاب آشنا شدم بعد چند روز درگاه اونا رو برداشتم چون شتاب هيچ گونه پيچيدگي اضافه نه براي من و نه براي كاربرا نداشت در حالي كه فقط عضويت تو پي لاين نصف روز وقتمو گرفت..
    3. ظاهر جديد سايت واقعا عاليه قرار نيست كل سايت به يكجا تغيير كنه به قول معروف گاماس گاماس شما اگه سر از طراحي سايت در بياري اين حرفو نيمزني.. امنيت هم شما هكري؟؟ امنيت چيزي نيست كه بشه با چشم ديد پس لطفا اگه نديدي سايت شبيه امنيت شده زود قضاوت نكنيد
    4. اينكه ميگي به سايت هاي غير مجاز خدمات ميده.. ميشه بگيد دقيقا فروش وي پي ان چرا غير مجازه؟؟ اصلا ميشه بگيد كي گفته وي پي ان استفاده يا فروشش غير مجازه؟؟ وي پي ان در صورتي كه با اسم ف*يل*تر شك*ن فروخته بشه خلافه قوانينه و من خودم كارت زدم براي همين وي پي ان و دست حتي پليس هم دادم به عنوان تحريم شكن پس لطفا حرمت خودت دست خودت باشه.. شما احتمالا همه رو خسو خاشاك ميبيني. بايد بگم آن خسو خاشاك تويي(لطفا كتاب قوانين رو بخونيد )
    5.شتاب پرداخت بالا و سريع تري نصبت به درگاه هاي ديگه داره.. كه اين خودش ي ويژگي خوبه..
    شايد فكر كنيد الكي دفاع كردم.. نه.. بايد بگم كه قرار نيست چون يك چيز تازه شروع شده خوب نباشه.. اگر اين جور بود فيسبوك امروزي روزي 10 كاربر هم آنلاين نداشت..
    اول كه عضو شدم يادمه يكي ميگفت نزار پولت بيشتر از 30 بشه تو شتاب ولي من موجوديم به 200 هزار تومان هم رسيد و برداشت نكردم يعني تو موقعيتي نبودم كه برداشت كنم و پولم سر جاش موند اينا فقط تحمت هايي هست كه قراره سنگي جلوي پاي شتاب بشه.. ما كاربرا اگه قراره كمك راه نباشيم سنگ جلوي پا هم نباشيم.. اين توهم هم از سرمون بيرون كنيم كه شتاب مشتري هاش همه وي پي ان اند.. شما ي چك كن تو اينترنت سايت هاي فروش گاهي سايت هاي مرجع هم دارن به شتاب رو ميارن
    من اگه درگاه برای بابام هم بود با این همه اشتیاق نمیومدم این همه خط تایپ کنم حتی برای بابام!!!
    و پروفایل جدید بسازم لطفا ادب رو رعایت کن دوست عزیز
    کاربر ها هم... فرض نکن با پروفایل دیگه بیای پاسخ بدی از کی تا حالا شما اینقد اطلاعات دقیق داشتی که یه یوزر معمولی بودی؟اولین پستت هم هست دایه مهربان تر از مادر شدی؟
    من کسی هستم که همه درگاه رو دارم از جی پال یی لاین پارسپال و... لطفا از رو.. حرف نزنید.پشتیبانی اگر خوب شده پاسخ گو هستند چند روز است اینطور هست در گذشته این همه مدتی که بوده هم همین گونه بوده که شما ترجیه دادی شتاب رو به بقیه؟.شما وقتی کارمزد فضایی و چیز های نقص شتاب رو به پی لاین و زرین پال ترجیح میدی دوست داری پول کارمزد زیادی بدی در روز مطمئن باش شما یوزر نیستی خود مدیر شتاب هستی یا شخصی از طرف ایشون عزیز
    ملت از پشت کوه نیامدن با پروفایل تازه پست بدی مشتری فرضی و راضی برای خودت جور کنی
    هنوز زمان و حرص واریز طولانی مدت سری قبل از ذهن هیچ کسی بیرون نرفته!!!
    کمی به شعور کاربر ها اهمیت بدید از همه راهی خودتون رو نخواید بزرگ کنید در ضمن عزیز امنیت سایت چیزی نیست که به هکر بودن ربط داشته باشه هر کسی سایتی داره بعد از مدتی میفهمه که کجای سایتش مشکل داره کجاش نداره چه مواردی رو باید رعابت کنه
    لطفا به جای مشتری راضی فرضی به فکر رفع نقص های سایتتون باشید و امکانات خوب کارمزد مناسب تصفیه مناسب قرار بدید و بعد انتقاد پذیر هم باشید
    ویرایش توسط mehrdad. : November 19th, 2012 در ساعت 14:32

8. تعداد تشکر ها ازmehrdad. به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad. نمایش پست ها
    من اگه درگاه برای بابام هم بود با این همه اشتیاق نمیومدم این همه خط تایپ کنم حتی برای بابام!!!
    و پروفایل جدید بسازم لطفا ادب رو رعایت کن دوست عزیز
    کاربر ها هم... فرض نکن با پروفایل دیگه بیای پاسخ بدی از کی تا حالا شما اینقد اطلاعات دقیق داشتی که یه یوزر معمولی بودی؟اولین پستت هم هست دایه مهربان تر از مادر شدی؟
    من کسی هستم که همه درگاه رو دارم از جی پال یی لاین پارسپال و... لطفا از رو.. حرف نزنید.پشتیبانی اگر خوب شده پاسخ گو هستند چند روز است اینطور هست در گذشته این همه مدتی که بوده هم همین گونه بوده که شما ترجیه دادی شتاب رو به بقیه؟.شما وقتی کارمزد فضایی و چیز های نقص شتاب رو به پی لاین و زرین پال ترجیح میدی دوست داری پول کارمزد زیادی بدی در روز مطمئن باش شما یوزر نیستی خود مدیر شتاب هستی یا شخصی از طرف ایشون عزیز
    ملت از پشت کوه نیامدن با پروفایل تازه پست بدی مشتری فرضی و راضی برای خودت جور کنی
    هنوز زمان و حرص واریز طولانی مدت سری قبل از ذهن هیچ کسی بیرون نرفته!!!
    کمی به شعور کاربر ها اهمیت بدید از همه راهی خودتون رو نخواید بزرگ کنید در ضمن عزیز امنیت سایت چیزی نیست که به هکر بودن ربط داشته باشه هر کسی سایتی داره بعد از مدتی میفهمه که کجای سایتش مشکل داره کجاش نداره چه مواردی رو باید رعابت کنه
    لطفا به جای مشتری راضی فرضی به فکر رفع نقص های سایتتون باشید و امکانات خوب کارمزد مناسب تصفیه مناسب قرار بدید و بعد انتقاد پذیر هم باشید

ina ke migi khodetam qabol dari? azize man be user man deqat kun 1 jeloshe.. yani user aslim ke blue-panther bode va hame ja ham ba in esm hastam passesho gom kardam.. pas lotfann tohmat nazan.. darzemn niazi nist age shetab baraye man bashe biam inja moshtari alaki besham..
    be onvane ye karbar vazifam bod biam begam haqiqato.. ba kasi ham moshkel nadaram.. vaqti migi userrrr jadid engar kulan cheqad tool mikeshe..

on khatam ke goftid az key enqad etelate daqiq dashtam.. mage har adame tofeii ke bara khodesh mokhe miad inja??

khoda ro shokr karmozd haro ham kardann 2 darsadd yani khosham miad zad to dahane hamaton..
    man ke razi am ko.. laqe narazi.. hala biam be qole shoma khodamo jer bedam ke chi beshe .. aslan rast migi mage bara mane.. man faqat khastam hemayat karde basham az ishon va teamesh..
    va salamm

عضو انجمن SV24.CO آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

ina ke migi khodetam qabol dari? azize man be user man deqat kun 1 jeloshe.. yani user aslim ke blue-panther bode va hame ja ham ba in esm hastam passesho gom kardam.. pas lotfann tohmat nazan.. darzemn niazi nist age shetab baraye man bashe biam inja moshtari alaki besham..
    be onvane ye karbar vazifam bod biam begam haqiqato.. ba kasi ham moshkel nadaram.. vaqti migi userrrr jadid engar kulan cheqad tool mikeshe..

on khatam ke goftid az key enqad etelate daqiq dashtam.. mage har adame tofeii ke bara khodesh mokhe miad inja??

khoda ro shokr karmozd haro ham kardann 2 darsadd yani khosham miad zad to dahane hamaton..
    man ke razi am ko.. laqe narazi.. hala biam be qole shoma khodamo jer bedam ke chi beshe .. aslan rast migi mage bara mane.. man faqat khastam hemayat karde basham az ishon va teamesh..
    va salamm
    لطفا اول قوانین رو مطالعه کنید بعد پست بزارید
    به دلیلی فارسی بودن فروم تمامی کاربران موظف به تایپ فارسی هستند . لطفا در سایت فینگلیش یا انگلیش و ...... تایپ نکنید .

11. تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    6 پست

عزیز اگه منظورت از امنیت حرف منه دلیلش این بوده که قبلا تست کردیم و ضعف های خیلی بزرگی توش مشاهده شد
    ضعف هایی که به ضرر ما نبود بلکه به ضرر خود شتاب بود
    متاسفانه اونقدر ضعف ها و سطح برنامه نویسی پایینه که نیازی به هکر نیست
    که با خودکار شدن عملیات پوشانده شده اما همچنان به قوت خود باقیست

شما که میگی وی پی ان فروشی کار بدیه همین چند دیقه پیش با چی به فیسبوک وصل شدی ؟
    با چی آنتی ویروستو آپدیت کردی؟
    چجوری وارد SourceForge - Download, Develop and Publish Free Open Source Software میشی و ازش فایل دانلود میکنی ؟

ظمنا ما کاری به ظاهر سایت نداریم
    فقط این مهمه که درست کارکنه ، تازه اگه گرافیکی نداشته باشه اما قطعی نداشته باشه ما راضی تریم
    ویرایش توسط farzadak2010 : November 20th, 2012 در ساعت 11:14

عضو جدید shahabhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    138
    تشکر شده در
    88 پست

تولد پی لاین هنوز به دو سال نرسیده! مثل این که سن شما از این هم کمتره!

البته کاملا سن و سالتون از صحبت کردنتون مشخصه!

در مورد پشتیبانی لطف کنید اول تایپیکی که برای عدم پاسخگویی ایشون که هنوز ازش دو هفته نگذشته رو مطالعه کنید!
    خوب بله شمایی که به قول خودت وی پی ان فروش هستی ! صد درصد از پی لاین و یا ... نمتیونی استفاده کنی! اگه میتونستی ...

!! فرض کنیم این کار شما هم غیر مجاز نیست ! کافیه فقط یکی از این فروشندگان شتاب ریپورت بشه به به پرداخت ملت! سه روز دوندگی کنن ایا رفع انسداد بشه یا خیر!
    پس هیچ فروشنده موارد مجازی از این درگاه استفاده نمیکنه!

تو شتاب نه کارت شناسایی میگرین ! نه ادرس ! هیچی به هیچی ! بعدن جناب ملت به این جرف من میرسن! (بدلیل فروش همین موارد مجازشون به قول این پسر کوچولو( اخه سنشون از افتتاح پی لاین کمتره) )

دیشب ساعت 3 صبح تماس گرفتن که جناب ملت که من از بچه بازی های وب هاستینگ تالک بدم میاد ولی به خاطر خود شیرینی جی پال مجبورم! لطفا پستتونو پاک کنید :دی
    به ایشون میشه اعتماد کرد؟

نه ادرسی نه تلفنی! نه مجوزی !نه سیستم پشتیبانی درستی ....

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    50 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shahabhost نمایش پست ها
    تولد پی لاین هنوز به دو سال نرسیده! مثل این که سن شما از این هم کمتره!

البته کاملا سن و سالتون از صحبت کردنتون مشخصه!

در مورد پشتیبانی لطف کنید اول تایپیکی که برای عدم پاسخگویی ایشون که هنوز ازش دو هفته نگذشته رو مطالعه کنید!
    خوب بله شمایی که به قول خودت وی پی ان فروش هستی ! صد درصد از پی لاین و یا ... نمتیونی استفاده کنی! اگه میتونستی ...

!! فرض کنیم این کار شما هم غیر مجاز نیست ! کافیه فقط یکی از این فروشندگان شتاب ریپورت بشه به به پرداخت ملت! سه روز دوندگی کنن ایا رفع انسداد بشه یا خیر!
    پس هیچ فروشنده موارد مجازی از این درگاه استفاده نمیکنه!

تو شتاب نه کارت شناسایی میگرین ! نه ادرس ! هیچی به هیچی ! بعدن جناب ملت به این جرف من میرسن! (بدلیل فروش همین موارد مجازشون به قول این نی نی( اخه سنشون از افتتاح پی لاین کمتره) )

دیشب ساعت 3 صبح تماس گرفتن که جناب ملت که من از بچه بازی های وب هاستینگ تالک بدم میاد ولی به خاطر خود شیرینی جی پال مجبورم! لطفا پستتونو پاک کنید :دی
    به ایشون میشه اعتماد کرد؟

نه ادرسی نه تلفنی! نه مجوزی !نه سیستم پشتیبانی درستی ....
    ظاهرا برخی از دوستان فرق مهد کودک و تالار گفتمان رو به درستی متوجه نشدند!
    اینجا واسه این بچه بازی ها نیست
    اومدیم اگه مشکلی بود یا پیشنهادی باشه مطرح کنیم
    من از شتاب راضی هستم چون کار من رو راه میندازه! تسویه ۱روزه . امکان دریافت کارمزد از مشتری . ایمیل پرداخت های موفق...
    فقط اگه تسویه حساب از طریق شبا هم اضافه میکردن خیلی بهتر میشد که دیگه لازم نباشه کارمزد انتقال بدیم

صفحه 4 از 32 نخستنخست 1234567814 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)