عزیز ! ISP هایی که بنده و شما از اونا ADSL می گیریم اینترنتشون رو از شرکت های PAP می گیرن و شرکت ارتباطات زیر ساخت( مخابرات) مستقیم با این PAP ها قرارداد داره ، چند سال پیش خونده بودم توی روزنامه 11 تا PAP هست توی ایران .
isdp هم به معنی internet service data provider هست
هر پورت STM 1 قابلیت اتصال به 32 خط E1 را دارد. E1 یك استاندارد اروپایی برای انتقال دیتا بین شبكه های مخابراتی است كه شامل 30 كانال دیتا و یك كانال سیگنالینگ و یك كانال همزمانی می شود و از فناوری PCM استفاده می كند.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
می بینم که همشهری های بنده در این زمینه بسیار فعال هستند !
انشالله این موردی که میگید تحقق پیدا میکنه از xlhost کوچ کنیم بیایم اهواز
امیدوارم با اولین گرد خاک سیستم تهویه از کار نیافته
اسم واسه دیتاسنتر انتخاب نکردید !!!؟![]()
آرزوی روز افزون شما رو در این کار دارم، منتظر خبر افتتاحیه هستیم.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
عزیز، گفتم که یه نوع پورته انتقال با سرعت بالا ( مثلا 10 گیگابیتی )
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
دوست عزیز من تو متن هاتون دیدم گاها مگا بایت و مگا بیت و گیگا بایت و بیت رو اشتباه گفتید حال نمیدونم این درستش هست یا اینکه غلط املایی بوده اگر درست بوده که جای تعجب هست اما اگر غلط املایی بوده لطفا بخونید و تصحیح کنید
با تشکر
در همین لحظه که در حال مطالعه متن ارسالی بنده هستید . کشور ایران دقیقا 467 خط STM1 فعال دارد ! بله درست خواندید چهارصد و شصت و هفت خط STM1 در کشور جمهوری اسلامی ایران فعال است ! این تعداد STM1 از طریق 9 درگاه اینترنتی در کشور مورد استفاده قرار گرفته است 8 درگاه اصلی کشور:
1- دو درگاه فعال در مرزهای چابهار با ظرفیت 64 خط stm
2- درگاه بندرعباس 55 خط stm
3- درگاه آستارا 56 خط stm
4- درگاه نوردوز 64 خط stm
5- درگاه مرز بازرگان 96 خط stm
6- درگاه سه رود 64 خط stm
7- درگاه جاسک 4 خط stm
8- درگاه های دیگر تقریبا 60 خط stm
و جالب تر اینکه در ماه های آینده 200 خط جدید STM 1 جدید زیر باز قرار خواهد گرفت که با احتساب این خطوط در دست احداث ظرفیت خطوط STM1 کشور بیش از 650 خط فعال خواهد بود . همچنین درگاه جدید با ظریفیت بالا برای خطوط مورد اشاره تت عنوان "درگاه بوشهر " در دست احداث است .این تنها گوشه ای از طرفیت دیتای کشور می باشد که تنها از طریق خطوط STM 1 تامین می شود
5 یا 6 خط که فرمودید تنها نیاز غرب استان تهران را هم نمی تواند برآورده کند
دوست عزیز این موارد صوت(هوا) هست.... ظرفیت هست اما یه هیچ عنوان علاقه ای به استفاده وجود ندارد.
دلیل هم کاملا مشخص هست. چون رویکرد به اینترنت، یک رویکرد و تهدید امنیتی هست.
اگر نبود فقط یک سورس برای تامین پهنای باند کشور وجود نداشت![]()
اینترنت ابزار دشمن هست ! (از نظر بعضی) پس تا جایی که بشه جلوی گسترش رو میگیرن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)