سلام اقا مشکل از سیستم خودم بود و همینجا از ایشون و تمام کسایی که بهشون توهین شده حلالیت میطلبم و از ایشون داخل چت معذرت خواستم لطف داشتن قبول کردن امیدوارم چنین مشکلاتی پیش نیاد که شرمنده دوستانمون بشیم
سلام اقا مشکل از سیستم خودم بود و همینجا از ایشون و تمام کسایی که بهشون توهین شده حلالیت میطلبم و از ایشون داخل چت معذرت خواستم لطف داشتن قبول کردن امیدوارم چنین مشکلاتی پیش نیاد که شرمنده دوستانمون بشیم
من هم از نارس سرور داشتم ، فقط توصیه می کنم نگیرید به خصوص لینوکس!
حالا مشکل اون حل شد فهمید که مشکل از ناواردی خودش بوده کار با سرور بلد نبوده شما اومدید .خوب شروع میکنیم
چرا لینوکس؟چون کاربر بلد نیست لینوکس استفاده کنه !!!
چون من فندق شکن رو کانفینگ نمیکنیم میسپاریم به عهده کاربر!!
به هر حال 4 ماه مشتری بودید فکر کنم اگه اشتباه نکنید درست یادم نیست نمیدونم چرا تو جو قرار میگیرید ... مشکلی هست این تاپییک رو ادامه ندید تاپیک انتقاد بزنید اموزش زدن تاپیک هم خواستید بگمتون.
چون افر ما پر شده دوستان پی ام میدند نداریم و...
موفق باشید
لینک تاپیک انتقادات : www.webhostingtalk.ir/f129/
آبا فروش همچنان پا برجاست ؟
عزیز من 4 ماه از شما سرویس داشتم تجربه های بسیار بدی داشتم ،نظرمم اینجا واسه بقیه گذاشتم،حالا اون قضیه دامین هایی که از سینگل وی پی اس گرفتی و به ما دادی بماند(که بعدش مسدود شدن و پولشو ندادی...) الان من از رامتین سرور و رسانگار سرویس دارم خیلی هم راضــــــــــــــــــــــ ـــــیم!
اگه هنوز معتبره اطلاع بدید
اون دوست عزیزمون مشکل از خودشون بود اومد و ... حالا هم شما.درست میگن رامتین سرور به نارس وی پی اس انتقال داده شده.
ولی واقعا اگه توی تاپیک فروش 1 نفر 1000نا پست تشکر و قدردانی باشه بعد فقط 1نفر بیاد شکایت کنه دیگه وایلا میشه.همه میوفتن دنبالش،بقرعان.مشکل پیش میاد برای همه هر چند این مشکل از سرور این دوست عزیزمون نبوده.آقا تاپیک های فروش ایشون رو ببنید.مشکلی ندارن
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)