موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
اینتل الان واسه سیستم های خانگی زیاد صرف نمی کنه ، چون سیستم اینتل دسته کم 200 تومان گرونتر از AMD در میاد . در مورد سی پی یو های AMD هم فرق این دو مدل در سری های اول این بود که اتلون شبیه Core 2 Duo بودند یعنی دو هسته ای ولی فتوم های شبیه Core 2 Quad بودند و چهار هسته ای ، سیستم طراحی اتلون K8 هست ولی فنوم K10 هست و کمی جدید تر و سریعتر و پایدارتر .
اما سری دوم اتلون ها هم چهار هسته ای هستند ولی یه جورایی زورکی
یعنی چهار هسته ای فنوم با اتلون در حالتی که فرکانس و کش یکی داشته باشند حدود 30 درصد تفاوت عملکرد دارند . قیمت رو هم که خودتون می تونید حدس بزنید ، اتلون ارزونتر از فنوم هستند ... و معمولا از فنوم ها برای سرورهایی که AMD مصرف می کنند استفاده می شه ... این همه چیزی بود که من می دونستم .
در پیغام خصوصی هم که ارض کردم خدمتتون ، با این بودجه اگه یک سیستم خوب بخواهید این سیستم هست .
کجا رفتین پس؟
فن برای چته؟ تنت سلامت...
برو مثل من سیستمتو پرت کن تو استخر حیاط یا از پنجره پرتش کن بیرون یکی دیگه بگیر.
من تا حالا چندین بار باید قایمکی میشستم پای سیستم ولی روشن که میشد همه میریختن تو اتاقم... آدم رو بد ضایع میکنه.
من فن رو دستکاری کردم. عوض کردم . تمیز کردم. بدتر میشه که بهتر نمیشه. الان هم برای اینکه شبا سردرد نداشته باشم یکی از فن ها رو از کار انداختم[COLOR="Silver"]
دوستان من رفتم همه قطعات رو پرسیدم نداشتن. گفتن این قطعات که شما میگین خرابی زیاد داره یا همون اول خرابه یا وقتی وصل میکنی یه مدت بعد خراب میشه و گارانتی هاشون هم سر کاریه.
میخواست بدونم واقعا اینطوریه یا چون نداشتن میخواستن من چیز دیگه ای بگیرم؟
ممنون میشم زود پاسخ بدین چون کار سرعتیه....!!!
خودت چی فکر میکنی ؟ فکر میکنی شرکت های اصلی اعتبارشون را از سر راه اوردن که جنس خراب بدن تو بازار ؟ یا طرف قطعات را نداشته می خواسته بهون جور کنه یا کلا هیچی حالیش نبوده .... در مورد گارانتی ها هم .. خوب و بد داره ... دیگه خود دانی
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
به شخصه برای سی پی یو کولینگ های کولرمستر را انتخاب کردم از اینجا میتونی مدل مناسبت را انتخاب بکنی : Darya Computer ... فعلا هم حدود یک سالی هست جواب داده که راضی هستم (البته کلا خودم سرعتش را آوردم پایین)
فن کارت گرافیکم را هم که ایسوس بود من کلا در اوردم و روی هیت سینکش یه فن 12 سانتی گذاشتم نتیجه این شد که دیگه نه صدایی تولید میکنه .. تازه دمای گرافیک را هم 5 درجه کمتر کرد (دمای کلی سیستم الان حدود 50 -40 هست بستگی به پردازشی که داره انجام میده ) ... فن پاور را هم با اینکه کم صدا بود ولی حس کردم بیخودی داره می تابه واسه همین سنسور دماش را یکمی دست کاری کردم تا کمتر بچرخه فعلا هم بعد از 7-8 ماه که چیزیش نشده![]()
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
استاد این مشخصات دقیق سیستم منه
http://www.host3erver.com/up/uploads/CPU.jpg
البته به احتما 99 % فقط مشکل از پاور هست به نظر شما چی کار کنم ؟
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
سلام دوست عزیز
به شما پیشنهاد میکنم برای اینکه چند سال راحت باشید به این ها هم فکر کنید:
RAM: Patriot - 2GB - 1333 DDR3
MB: GIGABYTE - MA770T-UD3
DVD-RW: LITEON - 24X - SATA
HDD: Western Digital - SATA 2 - 500GB + / 32mb buffer
VGA: XFX - GeForce 8400 GS - 512MB
CPU: AM3 - Phenom II X4 945 - 3.0GHz
کلش نزدیک 500 در میاد.
اما طرف ddr2 نرید چون بعدا نمیتونید آپگرید کنید.
موفق باشید
ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
خوب این هم سیستم خوبیه ولی ....
1 - رم های پاتریوت رو توصیه نمی کنم ، تقلبی زیاد دارن ، گارانتی خوبی هم ندارن
2 - گارت گرافیکی هم زیاد تعریفی نداره ، فنشون بعد از یک مدت به صدا می افته
3 - در نظر بگیرید با این سی پی یو و کارت گرافیکی باید یه پاور 500 هم بگیرید که به طور متوسط 100 تومان هم هزینه اون هست .
خوب اگر کیس رو هم حساب کنیم سر جمع میشه حدود 600 تومان ... 200 تومان این ور اون ور زیاد فرق نداره![]()
ویرایش توسط TukaNet : December 29th, 2009 در ساعت 01:48
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)