1000 تا تاپیک دیگه هم بزنید فایده نداره.
با نرخ فعلی ارز فکر میکنم فروشندگانی که با قیمت های پایین سرویس میدن یه مقدار کمتر بشن!
1000 تا تاپیک دیگه هم بزنید فایده نداره.
با نرخ فعلی ارز فکر میکنم فروشندگانی که با قیمت های پایین سرویس میدن یه مقدار کمتر بشن!
مشکل اصلی ما اینه مردم ما فکر می کنند اینترنت یک چیز برای تفرح و سرگرمی است ، فقط هم مختص بازار هاستینگ نیست ، مثلا توی طراحی وب سایت ، طرف میره پیش یکی براش با ارتیستر قالب می زنه با 40 الی 50 تومن ، بعد ما که بهش قیمت 500 میدیم ، میاد میگه تو روز روشن دارید ***ی می کنید :|
دست به دست هم .جمع میکنم این تفکرات غلط رو
طراحی سایت ، مزبانی وب ، سئو و کلن خدمات فناوری اطلاعات باید بالاترین دستمزد را داشته باشه در بین تمامی شغلها . طرف از جسمش زندگیش میزنه تا مدیریت سرور ، مانیتورنیگ ، لینوکس و 100 تا تخصص دیگرو یاد بگیره بعد دستمزدش باید از شغلهای دیگه کمتر باشه ( طرف 2 ماشین تو یک روز معامله میکنه سود یکماه کار مارو میگره ). بچه ها طراحی سایت یکم جلو تر هستد و تعرفه ها کمی واقعی تر کردن . برای احترام به خودتون هم با تعرفه ای پایین کار انجام ندهید .این هزینه های میزبانی وب و.. برای شرکت ها پول خورد حساب میشه .شما تا 10 برابر هم تعرفه رو بالا ببرید باز مشتری خواهید داشت و فقط یکسری بچه مچه از مشتریاتون حذق میشن .(درگیری هم کمتر خواهید داشت ) بجای 100 تا مشتری اذیت کن 10 تا شرکت و برند معتبر روخدمت رسانی میکنید
خیلی جالبه : http://www.webhostingtalk.ir/f13/60440/#post560996
اول همه باید سرویس گیرنده (مشتری) به قولی توجیه بشه
الان ما سرور 256 هم زیر 25 ارائه نمی کنیم !
امروز قیمت دلار مجداد رشد داشت همونطوری که اساتید پیش بینی روز 2شنبه رو برای افزایش قیمت کرده بودند
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
با سلام
بازار یعنی رقابت شاید یکی بخواد برای اینکه زودتر شناخته بشه بیاد ماههای اول ضرر کنه با قیمت پایین کیفیت بالا ارائه بده و بخواد هزینه تبلیغات رو اینطوری خرج کنه.
در کل هر کس مسئول کار خودشه و هر فروشنده به نصبت کیفیت ، روابط عمومی ، امکانات و ... که داره و به کاربرها ارائه میده مشتری جذب میکنه.
در کل کیفیت هزینه داره ولی هر چیز گرون با کیفیت نیست
موفق و پیروز باشید
این حرف های قشنگ کم پیدا میشه تو این انجمن
از همه مهمتر درک کردن این طرز فکر
سرویس 1گیگ رو با قیمت 25تومن خریدم سرعت دانلود در وی پی اس 30مگابایت در ثانیه بوده
سرویس 256 رو با قیمت 25 تومن خریدم سرعت دانلود 60کیلوبایت در ثانیه بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هرکسی با توجه به امکانات و مدیریت های مالی خاص خودش و نوع مشتریانش قیمت خودش رو داره
کسی هم به هیچ عنوان جلوی شما رو نگرفته که قیمت بالا بدید!!!
مثل بازار چیز پی ان!
یکی داره ماهانه هزار تومن میده و یکی دیگه ماهانه 7هزار تومن!!
این دو تا هم هیچ وقت به هم کاری ندارند و نداشتند و نخواهند داشت
مشتری های خودشون رو هم دارند!!!!!
مشکل اینجاست که بعضی از عزیزان فکر می کنند شاخ غول می شکنند!!!!!
هرطور که صلاح می دونید فعالیت کنید
این قدر هم بحث و حاشیه نداره!!!!!!!!!!
به خاطر این دانش آموز های عزیز!!! اعتبار تیم ما نیز در حال کاهش شده است
مشتری امروز در یاهو به بنده گفته است:
saeid_1276: salam dadash
saeid_1276: sharmand ino miporsam / server overcel nemishan ke ?
الان شما بگید که من چی باید جواب این مشتری رو بدهم؟!!
عکس نیز ضمیمه شد
چند روز پیش هم مشتری امد به من گفت:
2تا رم 256 3ماهه چند میدی؟
گفتم 74 تومن
میگه داری گرون میدی! من رم 256 رو 3 ماه از شرکت X گرفتم 35 تومن ولی میخوام انتقال بدم
شما به من بگید که من باید چی جواب این مشتری ها رو بدم؟
از طرف درخواست ادرس سایت کردم، گفتند سایت ندارند! رم 256 گفتم چند داره میده ماهی گفت 6 تومن از redtation
به قول آقای کیانی (magicvps) که در پست لینک زیر گفتند:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/60...tml#post560153
*تا دیروز کیم سوفی و هتزنر بازار خراب کن بودن الان مثل اینکه باید رد استیشنهم به جمع اینها اضافه کنیم دیتا سنتری که بعضیها خیلی بزرگش دارن میکنند و ادعای با کلاسیش میکنند و سنگش بسینه میزنند شده مفت فروش دیتا سنترها*
یا به این حرف توجه کنید:
|̲ ̲χ̲ ̲[̲̅ Koderz ]̲ ̲χ̲ ̲| Koderz:در حالی که ایشون هنوز خرید نکرده اند!!!
dadash servicetoon khoob nist ,ye sherkate dge dare arzon tar mide , panel tahte webam mide
over.png
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)