سرور هایی که از قبل پیش شما ثبت شده هم تمدید نمی شن ؟
سرور هایی که از قبل پیش شما ثبت شده هم تمدید نمی شن ؟
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
صد بار گفتم بازم میگم.
گول فرانتورک رو نخورید:^o قرار نیست هیچ سرویس و یا هیچ پولی به شما برگشت داده بشه.
این پاسخگوی خوبی هم که داره فقط به خاطر اینه که کم کم از اذهان بیفته و کسی از اون شکایت نکنه و حداقل در دنیای واقعی کسی ازش شکایت نکنه
دوستان دوستان گولش رو نخورید انقدر تو کفتون نگه میداره تا بیخیالش بشید با اینکه کلاه برداره ولی انده صبر(خود نوحه) ......
هیچ دیتا سنتری این مبلغ، مشتریشو جریمه نمیکنه اونم اینی که انقدر سرور خریده.....
دوستان دوستان هر کی کمترین مدرکی ازش داره بره ازش شکایت کنه.....
شاید بگید چرا این حرف ها رو زدی
بخاطر اینه که من و دوستام 10 سرور ازش داشتیم. همه رو انقدر در قسمت تیکت تو کف گذاشت تا اینکه از کوره در رفتیم و یه فحش نثارش کردیم.
بعد با این دلیل که قوانین رو نقض کردیم اکانت رو بست. (هر چند که هیچ سرویسی رو تو اکانتمون فعال نذاشته بود)
-------------------------------
خود دانید. میخواید سرکار باشید همینجور اینجا و تو سایتش تیکت بدید.
----------------------------------
برید شکایت کنید...............و دیگر هیچ
این جلودار چرا پیداش نیست ؟ شماره تلفنش رو که تو تاپیک انتقال کوهی گذاشته بود کسی پیگیرش شده ؟
10 هزار یورو یعنی 30 میلیون دادید؟ عجب
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
الان سرور های قبلی مسدود نمیشه که ؟
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
آقای پارسیان ما 10 روز پیش یه سرور به شما سفارش دادیم که هنوز تحویل ندادید یه سرورم که دادید گفتین قابل تمدید نیست سایتتونم که بسته است جواب تلفنم نمیدین لطفا پول مارو برگشت بزنید که بتونیم یه مقدار از ضرر ها رو بدیم
اقای پارسیان لطفا ایمیل من را پاسخ بدید
خواهشا راهنمایی کنید
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
آقای پارسیان ایمیل هم زدیم لطفا جواب بدین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)