شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
آقا هر کاری میکنم کانکشن تو کامپیوتر خودم نمیتونه وصل بشه و ارور 734 میده
میخواستم بدونم تنظیمات Security به چه صورته
ممنون میشم جواب بدید
اقا مطمئن هستید یوزر پس admin درسته ؟ چون میزنم دوباره وارد صفحه ورود میشود
لطفا راهنمایی کنید
دوستان کسی میکروتیک سالم نداره؟ اینو دانلود کردم ولی وقتی Consol وصل میشم و یوزرپس admin admin وارد میکنم ظاهرا اشتباه است و دوباره از من یوزر پس میخواهد
user: admin
pass: ندارد
OldProfile
در vmware نمیشه فضای هارد این تمپلیت رو بالا برد !؟ لطفاً راهنمایی کنید
خیر عزیز با توجه به اینکه این قبلانصب شده و در واقع این الان یک کلون از اون سررو قبلی هست که نصب شده و و هاردش هرچی بود همون هست دیگه و نمیشه تغیر داد مگر اینکه از اول لایسنس داشته باشید یکی نصب کنید با هارد دلخواه بعد از اون بک اپ بگرید و هرچند تعداد که بخواهی ازش کپی کنید
راستی یک سوال هارد توی میکروتیک چندان نیاز نیست ایا کار خاصی میخواهید انجام بدین که به هارد بیشتر نیاز هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)