غیر از این مسایلی که ایشون فرمودند
مشکلات اساسی دارد
افراد پاسخگو و کسانی که شما باهاشون مستقیم برخورد دارید بسیار کم اطلاع و با اطلاعات ابتدایی هستند
من بسیار شکایت نوشتم برای مخابرا که اگر به شما جوابهایی که گرفتم رو بدم تا چند ساعتی"می خندید!"
البته این مسایل مربوط به خراسان رضوی هست!
طوری که بنده در جریان قرار گرفتم به نظر کمبود پهنایه باند در این ناحیه دارند و من مشکلات اساسی داشتم با این موضوع! سرعت خوب هست! کیفیت سرویس پاییت هست , برای مثال Time out شدن درخواست ها بالاست!
خوب دوستان بالاخره کار ما به پشتیبانی افتاد تماس گرفیم گفت مرکزتون قطع هست فردا تماس بگیربد . بوق بوق بوق
سرویس من با اینکه فرم ازتقاع رو هم امضا کردم به گفته دوستان هنور 128 هست تا فردا ببینم چیکار میکنیم :دی
شانس میبینید همه جا
نامحدود ولی اصفهان گیگ 2500
ما هم مجبوریم از یوزر پس بقیه بهره ببریم![]()
سلام
کسایی که اهواز از مخابرات خریدن سرعت دانلود و میزان قطعی چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین عزیز صورت مسئله به این شکل هست
مخابرات سرویسش در کل کشور داغونه و ارزون تره ولی از اونجایی که مشکلات وایرلس رو نداره بیشتر مواقع سرویسش میشه گفت عالیه نسبت به بقیه چون شما مثلا 20 تومن میدی بهت 2 مگ یدن/ 2 مگ نیست ولی بازم خوبه 180 تا 270 80 بهت میده خوب نوسان زیاد داره ولی بازم خوبه چرا چون قیمتش ارزون تره ار همه مهم تر دانلود شبانه سرعت رو محدود نمیکنن شما میتونی از ساعت 2 تا 6 صبح 5 گیگ دانلود کنی
مطمئنن استان ها با هم فرق میکنه ولی در کل وقتی خراب میشه همه خراب میشه پشتیبانی 2020 هم یه چیزو میگن دروغ "داریم پهنای باند رو افزایش میدیم"
کلا وقتی خراب میشه یک دو ماه رو شاخشه، ip هاش اکثراً بلاک شده هست گاهی هم مشکلاتی رو دارن
شاید حق شما نباشه ولی باید بیشتر خرج کنی و هر دو سرویس رو داشته باشه منظورم مبین نت هست
من الان دوست یه منطقه دیگه هست 512 هم داره مطمئنین یوزر پسوردشو بگیرم جواب میده ؟ :ی
جالبه ما از اینترنت مخابرات تو کافی نت استفاده میکردیم
روی هر پی سی کانکشن ساختیم، هر کامپیوتر با سرعت 65 دانلود میکرد ، یه مدت قطع کردن یعنی مجموع سرعت بین 50-65 بود ولی باز اوایل هفته همینجوری شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)