-
August 18th, 2012, 17:42
پاسخ : صفحه سفید whmcs

نوشته اصلی توسط
sudo
در Public_html شما یک فایلی تحت عنوان error_log وجود داره، اون رو باز کنید ، ببینید چه پیغام خطایی نوشته !
و اینکه !
باید ماژوال های زیر روی سرور تون نصب باشه:
SOAP
ion cube
Zend
GD , Gettext
همینطور برای اون صفحه سفید هم به احتمال 99% باید مشکل از suhosin باشه !
sohusin اکستنشن تو PHP سرور شما باید غیرفعال باشه ....
موفق باشید
توی این پست توضیح جامع میدم
ببینید من ion cube و zend رو تو آپاچی نصب کردم و whmcs مشکلش حل شد ولی جوملا درست نشد خوب
بعد litespeed رو نصب کردم که دیگه انگار نیازی به ion cube و zend یا غیره نداشت و من هیچ ماژولی نصب ندیدم بکنه و کارایی رو داد ولی همچنان جوملا مشکل داره و جالبه
کامپوننت ها نصب میشن ولی قالب ها نصب نمیشن به هیچ وجه از هر شرکتی که بگین امتحان کردم روی هر جوملای 2.5 که بگید
چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
حالا نیازی هست ماژول های بالایی رو نصب کنم؟
ویرایش توسط index.mailbox : August 18th, 2012 در ساعت 17:44
-
-
August 18th, 2012 17:42
# ADS
-
August 18th, 2012, 18:33
شما که پاسخ ندادید ولی من اقدام کردم
گفته شده برای نصب این ها روی لایت اسپید اول باید این ماژول ها رو روی easy apache نصب کرد و بعد آپدیت کرد لایت اسپید رو تا انتقال داد بشه
خوب میخوام در حالت کاستوم از easy apache این ماژول ها رو نصب کنم ولی فقط zend و inocube موجود هست
کد:
Frontpage DEPRECATED [More Info ↑] |
|
Mod SuPHP [More Info ↑] |
|
This option will make the following changes to your profile prior to the build:Enables:
CGI |
|
|
EAccelerator for PHP [More Info ↑] |
|
v0.9.6.1 - caches compiled PHP pages ONLY when running in a persistent (DSO/FCGID) manner |
|
|
IonCube Loader for PHP [More Info ↑] |
|
4.2.2 - please read documentation that can found by clicking "More Info" to fully understand this option |
|
|
Mod Bandwidth [More Info ↑] |
|
v2.1 for Apache 1.3, v0.92 for Apache 2.x - see documentation that can found by clicking "More Info" for details |
|
|
Tomcat [More Info ↑] |
|
v5.5.35 - Experts ONLY: Do not install this unless you have a tomcat admin. |
|
|
Mod Mono (.Net 1.x) [More Info ↑] |
|
v2.6.3 - Experts ONLY: Do not install this unless you have a mono admin This option will make the following changes to your profile prior to the build:Disables:
Mod Mono (.Net 2.x) |
|
|
Mod Mono (.Net 2.x) [More Info ↑] |
|
Not currently compatible with mod_mono .Net 1.x support, one will be dropped This option will make the following changes to your profile prior to the build:Disables:
Mod Mono (.Net 1.x) |
|
|
Mod Perl [More Info ↑] |
|
v2.0.6 - not needed to run CGI scripts This option will make the following changes to your profile prior to the build:Disables:
MPM Event |
|
|
Mod Qos [More Info ↑] |
|
See documentation at mod_qos |
|
|
Mod Ruid2 EXPERIMENTAL [More Info ↑] |
|
v0.9.4 - see documentation that can found by clicking "More Info" for details This option will make the following changes to your profile prior to the build:Disables:
Cache
Disk Cache
Mod FCGID
Frontpage
MPM Event
MPM Leader
MPM Perchild
MPM Threadpool
MPM Worker
MemCache
Mod Mono (.Net 1.x)
Mod Mono (.Net 2.x)
Fastcgi |
|
|
Mod Security [More Info ↑] |
|
v1.9.5 for Apache 1.3, v2.5.13 for Apache 2.0.x, v2.6.7 for Apache 2.2.x This option will make the following changes to your profile prior to the build:Enables:
UniqueId |
|
|
Suhosin for PHP [More Info ↑] |
|
v0.9.33 - please read documentation that can found by clicking "More Info" to fully understand this option |
|
|
SourceGuardian Loader for PHP [More Info ↑] |
|
8.2 - please read documentation that can found by clicking "More Info" to fully understand this option |
|
|
Xcache for PHP [More Info ↑] |
|
Please see http://xcache.lighttpd.net for info about this option |
|
|
Zend Guard Loader for PHP [More Info ↑] |
|
v5.5.0 - please read documentation that can found by clicking "More Info" to fully understand this option
By choosing this option you are signifying agreement and compliance with the license at http://static.zend.com/topics/guard-...-agreement.txt. If you do not agree to those terms you must not choose this option. |
-
-
August 18th, 2012, 21:15
-
-
August 20th, 2012, 02:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
index.mailbox
whmcs روی لایت اسپید درست شد ولی این ارور های جوملا پابرجاست
آخه چه ربطی داره

من این مشکل رو 1 هفته پیش روی یکی از سرور هام با کلی کلنجار و تحقیق و تلاش حل کردم، الان دوباره روی یه سرور دیگه میخوام انجام بدم اما یادم رفته ...
دارم میگردم .. یادم اومد بهت میگم.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2012, 02:49
عضو دائم
فهمیدم، ببین وقتی داری php build میکنی ، اکستشن Mbsting هم تیک بزن .
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
-
-
August 20th, 2012, 03:01

نوشته اصلی توسط
aligoli
فهمیدم، ببین وقتی داری php build میکنی ، اکستشن Mbsting هم تیک بزن .
باورت میشه من به کاستوم رفتم و هر چی تیک ماژول غیر ماژول بود رو زدم و نصب کردم / نتیجه هم داد ولی قالب نصب نمیکنه
-
-
August 20th, 2012, 03:06
خوب این ماژول که شما میگید نیست تو جمع ماژول ها / کجاست؟
من الان شات براتون میگزارم ببینید ... صبر کید
-
-
August 20th, 2012, 03:13
-
-
August 20th, 2012, 03:41
عضو دائم
ببین ، آدم نباید هر چی دم دستش میبینه که تیک بزنه ،شاید چیزی باشه که اختلال ایجاد کنه، مثل کنکور میمونه، وقتی نمیدونی نزن !!!
برو توی این صفحه که عکس گرفتی ، untitled-3 اونجا ctrl + f رو بزن ، بعد این رو بنویس mbst بعد خودش پیداش میکنه، تیکش رو بزن ! اونهایی هم که نمیدونی چیه و تیک زدی و تیک نزن .
شرکت "
[پشتیبانی
تیکت] با
[پشتیبانی
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2012, 03:55
آقا دستت درد نکه ببینیم چی میشه...
من میخوام از rewriting جوملا استفاده کنم! ولی وقتی فعالش میکنم مشکل دارم میگن باید توی آپاچی تنظیم شده باشه ولی من که چیزی پیدا نکردم!
-