من این رو متوجه نمی شم ، این کار رو باید دیتاسنتر انجام بده و یا اینکه خودمان ؟ اصلا این چی هست ؟شما باید برای هر آیپی خودتون یک روت داشته باشین دیگه ! یعنی همه از سرور رد شن
من این رو متوجه نمی شم ، این کار رو باید دیتاسنتر انجام بده و یا اینکه خودمان ؟ اصلا این چی هست ؟شما باید برای هر آیپی خودتون یک روت داشته باشین دیگه ! یعنی همه از سرور رد شن
ببینین ! توی حالت معمولی شما روی وی پی اس هاتون IP رو به صورت Bridge ست میکنین ! اما اینجا شما IP روی کلاینت ست میکنین و گیت وی رو IP اصلی سرور ! بعد از روی سرور ست میکنین که آیپی کلاینت بتونه از شبکه استفاده کنه ! معنی فارسیش میشه این ! در واقع یک شبکه داخلی برای خودتون باید درست کنین و IP سرور نقش خروجی رو داره !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
root نه !
route![]()
یعنی از Bridge تمیشه استفاده کرد و یک چیزی مثل NAT باید برای VPS ها ساخت !؟
یکی از دوستانم میگفت که Bridge خیلی بهتر از NAT هست ، چون NAT مشکل داره . و یا اینکه دست و پا گیر است .
نظر دوستان چیه .
راستی جناب smartieuser ، اون عملی که در پست بالا گفتید ، خود شما برای خودتان انجام دادید و یا اینکه دیتاسنتر برای شما انجام داد ؟ از این حراس دارم !
این کار رو خود شما باید انجام بدین ! اما اینکه دیتاسنتر کمکی میکنه یا نه اطلاعی ندارم ! برای استفاده Offshare دیتاسنتر OVH رو من پیشنهاد میکنم !
راستی OVH مرکز تورنت ها هم هست :D
سلام
من دیدم بعضی سایتهای خارجی از این دیتاسنتر به عنوان offshore استفاده میکنند.,ولی خودشون میگن نه
OVH آمریکا رو تحریم کرده ( به گفته Best Server.IR ) که پای Warez رو در دیتاسنترشون باز نککند .
اگه بفهمند VPS ویندوز داری گیر میدند که باید لایسنس داشته باشی ! چه حرف هایی می زنیدا !
در مورد اون نوع شبکه کردن که فرمودید میتونید آموزشی چیزی قرار بدید ؟ یا اینکه یک رفرنسی به من بدید که پیگیرش باشم ؟
نمرت 20 ! کارت درسته ! Toops !
اما این خط یعنی چی ؟ یعنی باید Debian داشته باشیم ؟ من CentOS 5.4 x64 رو می پسندم ! به جز CentOS چیزی واسه سرور جالب نیست
کد:I'm assuming that you set up Xen on the EQ server (running Debian Lenny) according to this tutorial: Virtualization With Xen On Debian Lenny (AMD64).
ویرایش توسط vPsPersia.COM : January 20th, 2010 در ساعت 20:15
با تماسی که با Hetzner داشتیم ، گفتند که اگه Subnet اضافی بخرید ، می توانید Bridge Mode رو استفاده کنید .
پیشفرض فکر کنم 4 تا IP دارند . اگر Subnet بگیریم که 25 یورو برای 14 آی پی Setup Fee داره می توانیم Bridge Mode رو استفاده کنیم .
> what's meaning of this ? it means i can have a EQ Server with CentOS 5.4 x64 with Xen ?
you can use XEN, but you must install it by yourself.
> it means i cant use Xen Bridged mode ?
you can use Nat mode. If you order an additonal subnet you can use Bridged mode.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)