-
August 6th, 2012, 02:40
پاسخ : میهن هاست mihanhost جمع کرده؟
شاید بعضی از دوستان ندونند چطور با onlinenic تماس بگیرند.
عضویت Wholesale domain registration and internet services -- OnlineNIC Inc.
برای عضو شدن، هزینه ای نداره و مثل هر وبسایت دیگری باید فرم پر کنید. ولی چون ایران در کشورها نیست من این گزینه رو انتخاب کردم (office for Hormanization....) و البته اهمیتی نداره برای کار ماها.
البته به نظر میاد برای تیکت زدن عضویت نخواد.
برای تیکت زدن:
support-->open/track a ticket
بعد پایین صفحه
submit a ticket
بعد وسط صفحه
Registration Required
لینک عضویت رو بزنید
فرم رو پر کنید بعدش register کنید
(نکته اینکه صفحاتش با توجه به اینکه وارد شدین به روز نمیشه / مثلا با اینکه وارد شدید باز فرم عضویت رو نشون میده، زیاد بهش توجه نکنید)
دوباره از پایین صفحه submit a ticket رو انتخاب کنید.
Support - End User Portal
Priority:high
و بعد تیکت بزنید.
به من که زود پاسخ دادن.
ظاهرا id میهن هاست اونجا 249610 هست. حتما از mihanhost.com هم نام ببرید. و نام دامینهاتون رو هم بنویسید.
---
نکته دیگه اینکه بعضی از شرکتها راه و چاهشو خوب بلدن. مثلا من با فراکارانت که صحبت کردم، گفتن شما وکالت میدین ما اینجا درستش میکنیم. یا با نت افزار دات کام که صحبت کردم گفتن نمیشه کاری کرد اما توی onlinenic پنل دارند و میتونند آی دیشونو بدن ما بدیم اگر پدیرفتن انتقال بدن.
خلاصه که خر ما از کرگی دم نداشت
.
***البته من از اساتید پوزش میخوام که اینطوری توضیح دادم، چون ممکنه دیدگاه برخی دوستان نسبت به این سیستم ها کمی گنگ و پیچیده باشه.***
برای همگیتون آرزوی پیروزی میکنم. امیدوارم کارامون درست بشه.
برای کار خودم هم خبری شد اینجا میگم.
ویرایش توسط mpnet : August 6th, 2012 در ساعت 02:43
-
تعداد تشکر ها از mpnet به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2012 02:40
# ADS
-
August 6th, 2012, 09:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mpnet
شاید بعضی از دوستان ندونند چطور با onlinenic تماس بگیرند.
Wholesale domain registration and internet services -- OnlineNIC Inc.
برای عضو شدن، هزینه ای نداره و مثل هر وبسایت دیگری باید فرم پر کنید. ولی چون ایران در کشورها نیست من این گزینه رو انتخاب کردم (office for Hormanization....) و البته اهمیتی نداره برای کار ماها.
البته به نظر میاد برای تیکت زدن عضویت نخواد.
برای تیکت زدن:
support-->open/track a ticket
بعد پایین صفحه
submit a ticket
بعد وسط صفحه
Registration Required
لینک عضویت رو بزنید
فرم رو پر کنید بعدش register کنید
(نکته اینکه صفحاتش با توجه به اینکه وارد شدین به روز نمیشه / مثلا با اینکه وارد شدید باز فرم عضویت رو نشون میده، زیاد بهش توجه نکنید)
دوباره از پایین صفحه submit a ticket رو انتخاب کنید.
Support - End User Portal
Priority:high
و بعد تیکت بزنید.
به من که زود پاسخ دادن.
ظاهرا id میهن هاست اونجا 249610 هست. حتما از mihanhost.com هم نام ببرید. و نام دامینهاتون رو هم بنویسید.
---
نکته دیگه اینکه بعضی از شرکتها راه و چاهشو خوب بلدن. مثلا من با فراکارانت که صحبت کردم، گفتن شما وکالت میدین ما اینجا درستش میکنیم. یا با نت افزار دات کام که صحبت کردم گفتن نمیشه کاری کرد اما توی onlinenic پنل دارند و میتونند آی دیشونو بدن ما بدیم اگر پدیرفتن انتقال بدن.
خلاصه که خر ما از کرگی دم نداشت
.
***البته من از اساتید پوزش میخوام که اینطوری توضیح دادم، چون ممکنه دیدگاه برخی دوستان نسبت به این سیستم ها کمی گنگ و پیچیده باشه.***
برای همگیتون آرزوی پیروزی میکنم. امیدوارم کارامون درست بشه.
برای کار خودم هم خبری شد اینجا میگم.
دوست عزیز Onlinenic علی رغم اینکه خیلی از دوستان گفتند که برای انتقال و آزادسازی دامین خیلی اذیت می کنه خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر کنید با مشتری همکاری می کنه.
بنده همین مشکل رو با یکی از سرویس دهندگان دیگه داشتم که نام نمی برم،روال کاری به این شکل هست که 2 بار درخواستتون رو به سرویس دهنده شما ارسال می کنند و هر دفعه 1 روز مهلت میدن برای پاسخگویی اونها بعد از 2 بار ازتون می خوان که گواهینامه و کارت ملی خودتون رو ضمیمه کنید و جالب این بود که گفتند انگلیسی باشه من گواهینامه و کارت ملی ایران رو براشون ارسال کردم و گفتم از ایران هستم براحتی تایید کردند و بعد از ارسال لینک و عکس یکی از فاکتورهایی که توی سایت سرویس دهنده برای دامینم پرداخت کرده بودم دامین رو برام Unlock کردند و کد انتقال بهم دادند.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
موفق باشید
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
-
تعداد تشکر ها از empratoor به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2012, 09:30

نوشته اصلی توسط
empratoor
دوست عزیز Onlinenic علی رغم اینکه خیلی از دوستان گفتند که برای انتقال و آزادسازی دامین خیلی اذیت می کنه خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر کنید با مشتری همکاری می کنه.بنده همین مشکل رو با یکی از سرویس دهندگان دیگه داشتم که نام نمی برم،روال کاری به این شکل هست که 2 بار درخواستتون رو به سرویس دهنده شما ارسال می کنند و هر دفعه 1 روز مهلت میدن برای پاسخگویی اونها بعد از 2 بار ازتون می خوان که گواهینامه و کارت ملی خودتون رو ضمیمه کنید و جالب این بود که گفتند انگلیسی باشه من گواهینامه و کارت ملی ایران رو براشون ارسال کردم و گفتم از ایران هستم براحتی تایید کردند و بعد از ارسال لینک و عکس یکی از فاکتورهایی که توی سایت سرویس دهنده برای دامینم پرداخت کرده بودم دامین رو برام Unlock کردند و کد انتقال بهم دادند.امیدوارم مشکلتون حل بشه.موفق باشید
ممکنه شما در زمانی غیر از زمان تحریمها این کار رو کرده باشین؟ یعنی ممکنه روی این موضوع حساس باشن؟ البته من گمان نکنم مشتریاشونو اینطوری از دست بدن مخصوصا زمانی که طرف مالک دامین هست.فاکتور منظور فاکتور بانکیه یا فاکتوری که به ایمیل ارسال میشه؟به هر حال ممنون از راهنماییتون.
-
-
August 6th, 2012, 09:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mpnet
ممکنه شما در زمانی غیر از زمان تحریمها این کار رو کرده باشین؟ یعنی ممکنه روی این موضوع حساس باشن؟ البته من گمان نکنم مشتریاشونو اینطوری از دست بدن مخصوصا زمانی که طرف مالک دامین هست.فاکتور منظور فاکتور بانکیه یا فاکتوری که به ایمیل ارسال میشه؟به هر حال ممنون از راهنماییتون.
خیر دوست عزیز بنده توی ماه May 2012 این مورد برام پیش اومد. اینطور که نشون دادند حساس نیستند به این مورد.
فاکتوری که به ایمیل ارسال میشه. می تونید لینک فاکتور رو توی سایت سرویس دهنده تون بهشون بدین و چون فاکتور نمایش داده نمیشه (فقط برای کاربران هست ) یه عکس از همون فاکتور ضمیمه کنید (کاری که من کردم )
موفق باشید
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
-
تعداد تشکر ها از empratoor به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2012, 15:10
با سلام خدمت دوستان
من امروز 19/5/91 رفتم شرکت میهن هاست که گفتن 3 ماهع رفتن.
به نظرم دارن کارشونو با خیال راحت انجام میدن چون وب سایتشون هنوز سرجاش حاظر و آماده داره کار میکنه و احتمالا فقط به پیام هایی که ایمیل و یا از طریق سایت ارسال میشه توجه دارند و فقط هم کارهای مشتری های خاص خودشونو دارن انجام میدن چون اگر غیر از این بود الان وب سایتشون هم دان بود.علت این رفتار بی توجهی این نوع شرکت ها این هست که ما ها خودمون زیاد فشار نیاوردیم اینا هم اهمیتی باسشون آبرو و سرمایه مردم نداره.به نطرم راه آخر رو باید اول رفت.این شرکت باید خسارت تمام کسایی که ضرر دیدن رو جبران کنه.این وظیفشه.ما نباید بگردیم دنبالشون.اگه همه یکجا شکایت کنند اون وقت مثل آدم پیداشون میشه التماس هم میکنند.
الان حساب های بانکیشونم فعاله و من به تازگی پول واریز داشتم و چون سایت فعال بود و مراحل طی شد شک نکردم.
به نظرم از مرکزی که ارجعیت داره همگی شکایت کنیم و یک روز رو قرار بزاریم که همگی به اون مرکز بریم.
این شماره کارت بانکی آقای برازنده نیا هست :
6219861300838884
فرشاد
-
-
August 9th, 2012, 16:31
سلام دوست عزیز
به این لینک بروید و تماس بگیرید
آنها کمک میکنند
سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور:: -
-
-
August 9th, 2012, 16:49
عضو دائم
-
-
August 9th, 2012, 18:28

نوشته اصلی توسط
parsianhack
با سلام خدمت دوستان
من امروز 19/5/91 رفتم شرکت میهن هاست که گفتن 3 ماهع رفتن.
به نظرم دارن کارشونو با خیال راحت انجام میدن چون وب سایتشون هنوز سرجاش حاظر و آماده داره کار میکنه و احتمالا فقط به پیام هایی که ایمیل و یا از طریق سایت ارسال میشه توجه دارند و فقط هم کارهای مشتری های خاص خودشونو دارن انجام میدن چون اگر غیر از این بود الان وب سایتشون هم دان بود.علت این رفتار بی توجهی این نوع شرکت ها این هست که ما ها خودمون زیاد فشار نیاوردیم اینا هم اهمیتی باسشون آبرو و سرمایه مردم نداره.به نطرم راه آخر رو باید اول رفت.این شرکت باید خسارت تمام کسایی که ضرر دیدن رو جبران کنه.این وظیفشه.ما نباید بگردیم دنبالشون.اگه همه یکجا شکایت کنند اون وقت مثل آدم پیداشون میشه التماس هم میکنند.
الان حساب های بانکیشونم فعاله و من به تازگی پول واریز داشتم و چون سایت فعال بود و مراحل طی شد شک نکردم.
به نظرم از مرکزی که ارجعیت داره همگی شکایت کنیم و یک روز رو قرار بزاریم که همگی به اون مرکز بریم.
این شماره کارت بانکی آقای برازنده نیا هست :
6219861300838884
فرشاد
راجع به دان نبودن وب سایتشون نظری ندارم ولی در مورد اینکه همگی بریم جایی شکایت، بسیار موافقم. البته از طریق انلاین نیک هم پیگیری کردم و پیشنهاد می کنم دوستان دیگه هم پیگیری کنند
نوید باقری
-
-
August 11th, 2012, 15:56
دوستان سایت ما هم تا سه روز پیش بالا می اومد الان بالا نمیاد
کسی ازشون خبر داره ؟
شماره موبایلشون نداره ؟
-
-
August 14th, 2012, 09:57
سلام مجدد :
من یک سرچی کردم توی whois سایت اصلی میهن هاست قسمتی داریم به نام : Technical Contactor:
H.Mohtajeb

+49.75124132 +49.75124132
MihanHost
weingartshofer str 31
badenwortenberg,ravenbsburg,DE 88214
H.mohtajeb رو میتونید توی صفحه فیس بوکش پیدا کنید :
توی لیست دوستاش هم بزارنده نیا زیاده.
امیدوارم پیدا بشه چون دیروز سایت من داون شد فکر کنم سرور هاشون اعتبارش تموم شده.
-