جالبه . من نظر خاصی درباره عکس ندارم ولی احساس میکنم اگه یک مقدار کلاس کاری رعایت میشد .
جالبه . من نظر خاصی درباره عکس ندارم ولی احساس میکنم اگه یک مقدار کلاس کاری رعایت میشد .
چه جالب هستش قیافه ها نشان دهنده این هستش که دوستان همه از یک رده سنی هستند و به این شغل فعالیت دارند .
ممنونم از اقا وحدی که عکس رو گذاشتن حالا خودشون بگن تو عکس کدوم هستند تا ببنیم ادمین فروم کی هستش
خیلی ار بچه ها نبودند این موقع
العان داشتیم تعداد رو کم میکردیم واسه جل شدن رو ممد فخی برا ناهار![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
پاسخ : خاطرات الكامپ 2009 با حضور نمايندگان wht
یه مسله ای رو میگم امیدوارم ناراحتی بوجود نیاد
ولی شخصا برای من ظاهر بسیار در این مکان ها خیلی مهمه چون احساس میکنم باید اینطوری باشم از لباس مناسب استفاده کنم سعی کنم لباس کاملا اداری و رسمی بپوشم البته این فقط نظر شخصی من هستش.
متاسفانه من نتونستم تو جمع شما باشم ولی عکس خودم رو میزارم برای اشنایی بیشتر . بالاخره ما هم بی نصیب نمونیم از این داستان
![]()
مطمعنا دوستان به غرفه هایی سر زدند و خودشون رو معرفی کردن و گفتن که کارشون چی هست و خدمات هاست و سرور انجام میدن . من به عنوان کسی که 3 سال تو نمایشگاه تو غرفه شرکت کردم این مسله رو میگم که برای متصدیان غرفه ابتدا ظاهر افراد و سپس دانش اونها اعتبار داره . فرض مثال وقتی فردی وارد غرفه میشه و میگه من شرکت خدمات هاستینگ دارم و سرور میفروشم و .... در ابتدا طرز حرف زدن طرف و طاهر طرف و اطلاعات اون برای متصدی مهم هستش .
معمولا قبل از نمایشگاه شرکت ها چند جلسه اموزش برگزار میکنن برای توجیح متصدیان غرفه و اموزش های لازم به اونها داده میشه . معمولا گفته میشه اقرادی که و.ارد غرفه میشن رو چطوری برسی کنیم چطوری باهاشون صحبت کنیم و ... اینطور مسایل ها
من منظورم بی احترامی نیستش ولی بهتر می بود دوستانی که بالاخره در وب سایت هاشون نوشتن که شرکت دارن و کارشون این هست یک مقدار رسمی تر میومدن تا فرض مثال من که متصدی غرفه هستم حساب بیشتر ی روی حرفهای طرف مقابل باز کنم
به هر حال خوشحال شدم دوستان رو دیدم و اینها فقط نظریات شخصی من هستش . امیدوارم در سالهای بعد بتونم دوستان رو ملاقات کنم و باهاشون اشنا بشم .
ویرایش توسط akbar123sat : November 28th, 2009 در ساعت 03:11
جناب درست میگین!
ما اصلا لباس های رسمی نداشتیم!
اما این رو دقت داشته باشید که بیشتر بچه ها از شهر دیگه اومده بودیم،ماشین هم نداشتیم!
رو همین حساب به نظرم یکم زننده بود!
دیدیم الکامپ 1389 تو قزوین و همدان و.. برگزار میشه، اگر شد که غرفه وبرنگ رو براه میکنیم، شما ما رو با لباس رسمی ببینین، اگر نشد سال بعد ایشالله تو تهران میگیریم!
در ضمن، لباس و ... نشان دهنده شخصیت و علم آدم نیست!
موفق باشید
بزارید چند تا از دوستان نظر بدند !
تصویرهارو از راست به چپ حدس بزنید که متعلق به کی هست .
لطفا چند نفر نظر بدند .
افراد حاضر در تصویر ( Online24,1eng.ir,vahid,biling.ground,tasnimsg,meta lik,kambiz18,kiarash mozafary )
* 2نفر رو من نمیشناسم یا شاید خاطرم نباشه یوزرشونو
Bala :
Webrang
Mamad
kambiz
Kiafilm
Vahid
....
Paiin :
Ali hajiani
...
...
...
...
....
online24
ویرایش توسط HugeServer : November 28th, 2009 در ساعت 03:01
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)