روز 4شنبه هفته پیش درخواست درگاه دادم ، از طریق ایمیل فرم ارسال کردن برام ، فرم رو تکمیل کردم و ارسال کردم ، هنوز منتظرم دلشون به رحم بیاد یک جوابی به من بدن![]()
روز 4شنبه هفته پیش درخواست درگاه دادم ، از طریق ایمیل فرم ارسال کردن برام ، فرم رو تکمیل کردم و ارسال کردم ، هنوز منتظرم دلشون به رحم بیاد یک جوابی به من بدن![]()
دوستان چرا اینجوری با این بانک ملت رفتارمیکنید ؟!
من هم خرید داشتم پرداخت نشد 72 ساعت بعد برگشت !
درگاه هم من با آقای نوری تماس گرقتم مدارک رو دادم 4 روز بعد زنگ زدن و فعال شد همین !
اگر مشکل برنامه نویسی و موارد دیگه وجود نداشته باشه مشکلی ندارهدقيقا سياست به پرداخت همينه.
درگاه ميده بدون درد سر حتی به سايت های فروشنده (و ی پ ی ا ن و س ا ک س) اگر دقت کنيد همه اين سايت ها پرداخت آنلاين ملت دارند.
بعد ازونور 2 3 درصد از تراکنش ها رو گم و گور ميکنه و هاپولی ميشن و اينطوری ميشه که به پرداخت اون دفتر دستک عظيم رو ميسازه برای خودش.
واقعيتش اينه تو اينترنت جستجو کنيد هر کسی به يک نحوی از خدمات به پرداخت ضربه خورده.
در مورد پوز هم همين مشکل هستش. اکثر فروشگاه های بزرگ رو اگر ببينيد پوز ملت دارند ولی اصلا ازش استفاده نميکنن. احتمالا فهميدن چه خبره.
درست تراکنش ها گاهی خطا میده ولی اگر اطلاعات تراکنش سیو بشه راحت میشه ستل کرد
من تعجبم شما میگید هاپولی بانک ملت بدون شک جز بهترین هاست
و به پرداخت واسطه خدمات الکترونیکی پوز و درگاه اینترنتی هست
با این حال بنده ما قبلا تراکنشی ستل نمیشد اطلاعات ستل را بهمون میدادن
و بعد هم که اسکریپت سایت را درست کردیم تا اطلاعات تراکنش را سیو کنه دیگه مشکلی نداریم
بهتره فقط از دید خودتون به قضیه نگاه نکنید !!!!!!!
کسانی که وی .. اn میفروشن با یک سایت دیگه با یک فعالیت دیگه درگاه میگیرن و بعد که درگاه را گرفتن از سایت اصلی سفارش ها را منتقل میکننددرگاه ميده بدون درد سر حتی به سايت های فروشنده (و ی پ ی ا ن و س ا ک س) اگر دقت کنيد
بیشتر هم سایتهای فروش شارژ میزنن
این مورد را نمیشه گفت مقصر به پرداخت هست
میتوانید گزارش کنید و نتیجه را ببنیید
همچنین بنده چندین مورد دیدم که با توجه به اینکه طرف سایت فروش شارژ زده و قصدش فروش v[ ن بوده فهمیدن و درگاه ندادن
و مورد آخر
همین مواردی که عرض کردم خیلی ها با زرین پال دارن انجام میدن یعنی ایجاد یک درگاه با اسمی دیگر و انتقال سافارشات به آن سایت
پس شما هم نمیتوانید همه را مانیتور و کنترل کنید ولی تا حدی که از دستتان بر آید انجام میدهید و اگر گزارشی دریافت کنید نسبت به آن اقدام میکنید
در ضمن من روز 5 شنبه یک تراکنش 10.000 تومانی از حسابم در یک درگاه کسر شد
و 5 دقیقه بعد به حسابم آمد
و مجدد بعد از ظهر 14000 کسر شد و شنبه به حسابم آمد
دلیل کسر موجودی هم پیگیر شدم - قطعی کم و بیش بانک سپه - یعنی کارت بنده بود
و دلیل دیگه شلوغی سیستم های بانکی برای واریز یارانه ها
ویرایش توسط amirizadi : June 10th, 2012 در ساعت 11:54
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
با سلام خدمت شما...
بیش از 15 ماه هست که از بانک ملت درگاه داریم و درگاه هم 48 ساعته راه اندازی شد. ماژول یانک هم از فراسو تهیه شد و به دلیل رابطه نزدیک و بدون مشکل فراسو با به پرداخت همه چیز خیلی سریع و خوب پیش رفت و تا الان هم چند مورد اختلال داشتیم که به لطف Settle خود ماژول فراسو مشکل حل شد.
مسئه اینه که بانک ملت خرید رو یک مرحله ای کرده بر خلاف تمام بانک های دیگه که 2 مرحله ای هست و مورد دوم هم اینه که به دلیل تصفیه لحظه ای احتمال اختلال زیاد هست.
همچنین عامل اصلی استفاده ار ماژول هایی هست که کد نویسی درستی ندارند.
بانک ملت نسبت با بانک ها دیگه راحت تر درگاه میده، به همین دلیل تمامی افرادی که می خوان شروع به کار کنن با این بانک شروع میکنن... پیرو همین قضیه پذیرنده میره یم کاژول کم هزینه تر رو خرید میکنه به خاطر نهایت 40 هزار تومن....
در صورتی که فراسو اگر 50 تومن میگیره به روز رسانی لایف تایم داره و شرکت معتبری هست ....همه این موارد فدای 40 هزار تومن پول میشه !!!
شما نباید از یان خرده بگیرید....50% کار هم دست سرویس دهنده و ماژول استفاده شده هست.
موفق باشید
اصلا اگه کاری با درگاه نداشته باشیمدر مورد نظرتون هم فکر می کنم مشکل مملکت ما امثال شما هستند که فکر می کنند ما لیاقتمون همینه و بابت همین هم باید گفت خدا رو شکر
نظر شما محترم اما بنده با سطح تحصیلات و نگرشم به زندگی لیاقت خودم و هموطنان اصیل ایرانی خودم رو بیشتر از خدماتی می دونم که به یک آمریکایی ارئه میشه و هیچ وقت بابت این خدمات افتضاح قانع نخواهم شد!!!!
شما هم بهتره یکم طرز فکرتون رو عوض کنید شاید مملکت اندکی پیشرفت کرد به لطف امثال شما دوستان!!!!!!!!!
با اینکه این هیچ ربطی به من نداره ولی میخوام نظرم را بگم
ببین امریکاییه اگه هم نخواد مجبوره مالیات بدهد و میدهد و در قبالش وایمیسته و خدمات میگیره
تو ایران یه نفر را پیدا کن با پا خودش بخواد بره راحت مالیات بده
اونایی هم که میدن اصلا عین خیالشون نیست که باید در قبالش خدمات دریافت کنن
حالا فقط مقصر ماییم ؟
دقيقا من تاکيد ميکنم که هاپولی ميکنن.
در غير اينصورت تا الان مشکلشون رو حل ميکردند و اينهمه طول نميدادن.
يا به جای فحاشی از کاربراشون عذر خواهی ميکردند.
نمايندشون در سايت شاپکيپر هم نتونست پاسخ بده و در رفت. کلا اين شرکت يکجای کارش ميلنگه. 1 ساله ما داريم ميگيم. بازم ميگيم و خيلی جالبه که هر روز شاکیا بيشتر ميشن.
در مورد فروش موارد ممنوعه از اين درگاه هم اگر هدفشون جلوگيری بود نظارت بيشتری ميکردند.
کاری نداره براشون بخوان اين سايت ها رو پيدا کنن. احتمالا هدفشون اين هستش بزارن کار کنن حالا اگر کسی گزارش داد برای ضايع نشدن درگاه رو توقيف کنند.
با سلامدر غير اينصورت تا الان مشکلشون رو حل ميکردند و اينهمه طول نميدادن.
من هرچی سرچ کردم دیدم شما هرجا حرفی از بانک ملت زده شده هستید و این حرف ها رو زدید اشتباه نکنم گفته بودید وکیل شرکت در حال پیگیری هست و کلی هم مدرک دارید که باز هم گفتید موجود هست من فقط این سوال رو دارم قصد جسارت هم ندارم میگید 1سال هست درگیرید یعنی با وکیل و اون همه مدارک باز هم نتونستید کاری بکنید؟؟
به نظر من اگر مشکل برنامه نویسی در سایت وجود نداشته باشه این مشکلات حل شدنی استدقيقا من تاکيد ميکنم که هاپولی ميکنن.
در غير اينصورت تا الان مشکلشون رو حل ميکردند و اينهمه طول نميدادن.
نمايندشون در سايت شاپکيپر هم نتونست پاسخ بده و در رفت. کلا اين شرکت يکجای کارش ميلنگه. 1 ساله ما داريم ميگيم. بازم ميگيم و خيلی جالبه که هر روز شاکیا بيشتر ميشن.
در مورد فروش موارد ممنوعه از اين درگاه هم اگر هدفشون جلوگيری بود نظارت بيشتری ميکردند.
کاری نداره براشون بخوان اين سايت ها رو پيدا کنن. احتمالا هدفشون اين هستش بزارن کار کنن حالا اگر کسی گزارش داد برای ضايع نشدن درگاه رو توقيف کنند.
هر ارگانی با یک بستر محدود فعالیت میکنه
بانک ملت و به ئرداخت هم با این روال ( کسی مجبور به استفاده نیست )!!!!!!!
در مورد گزارش و نظارت بیشتر من توصیه میکنم شما هم همین کار را برای سیستم زرین پال اعمال بفرمایید چون مقدار موارد نام برده برای فروش***** در زرین پال را بنده بیشتر از بانک ملت میبینم
چند نمونه خواستید بدون درج اسم سایت و با عکس تقدیمتون میکنم
چون دوست ندارم کسی با ریپورت بنده مشکلی براش پیش بیاد
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)