آموزش نصب نیوک روی لوکال فکر میکنم کامل روی سایتشون هست .
ولی کلا شاید قالب هاشو اینا جالب باشه اما مثلا فکر میکنم انجمنش MyBB هست نسبت به وی بی خیلی بی ارزشه اما روی وردپرس به راحتی میتونین وی بی وصل کنین . (البته به ماژول آخرین ارسال هاش)
آموزش نصب نیوک روی لوکال فکر میکنم کامل روی سایتشون هست .
ولی کلا شاید قالب هاشو اینا جالب باشه اما مثلا فکر میکنم انجمنش MyBB هست نسبت به وی بی خیلی بی ارزشه اما روی وردپرس به راحتی میتونین وی بی وصل کنین . (البته به ماژول آخرین ارسال هاش)
بچه ها کمک.... زوووووووووووووووووووووووو ووووووووود
من وردپرس رو روی لوکال نصب کردم و دیتابیسش هم رو با برنامه Wamp و phpmy admin واسش درس کردم...
الان میخوام کل سایتم رو با تموم اطلاعاتش از لوکال تویه یه فایل فشرده بزارم بعدش اونارو تو هاستم آپلود کنم و بعد از هاست دوباره اونارو آنزیپ کنم به طوری که محتویات نصب شده ی وردپرس وارد هاستم بشن و دیگه نیازی به نصب کردن نباشه . البته ابتدا میخوام اطلاعات مربوط به دیتابیس موجود تو فایل wp-config.php رو به اطلاعات دیتابیس شخصی هاستم تغییر بدم تا مشکلی نباشه..
آیا همچین چیزی ممکنه؟؟؟ باید خود SQL رو هم تو Database وارد کنیم(Import) ؟؟ یا همینجوری؟؟؟
لطفا زود جوابم رو بدید تا بیخودی این همه حجم رو تو هاستم آپلود نکنم....![]()
به جواب خودم رسیدم![]()
واسه انتقال سایت از لوکال هاست به هاست شخصی : ابتدا باید Database رو Export کنی و بعد کدش رو تو یه فایل به نام فرضی با فرمت حتمی ( name.sql ) ذخیره میکنیم... سپس اونو تو دیتابیس مقصدمون Import میکنیم...!!! به همین راحتی. + توضیحاتی که تو سوال من بود .
مرسی همگی
گرچه صحبت من اصلا به موضوع تاپیک ربطی نداره، اما بهم خیلی برخورد! (شوخی کردم)
بعد از vb بهترین انجمن ساز mybb ئه
اگر کسی پول داشته باشه میره وی بی میخره (اگر کسی پول داشته باشه میره پژو میخره نه پیکان! بیشتر داشته باشه میره بنز میخره، اشکالی هم نداره!)
البته شدیداً و اکیداً مخالف اسکریپت های نال هستم.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
دوست عزیز
به نظر من جوملا از نظر قالب و پشتیبانی بهتر از ورد پرسه
من هر با هردوتاشون کار کردم جوملا 2.5.6 رو نصب کن خوبه
ضمنا سایت من با جوملا درست شده و یه قالب فری براش گذاشتم میتونی ببینیش
gharghar.ir
وردپرس محبوب ترین هست ولی در زمینه وبلاگ نویسی.
یه سیستم مدیریت محتوای حرفه ای جوملا هست.
در آمار های وبلاگ نویسان اسمی از جوملا برده نمیشه هرچند برای وبلاگ نویسی با وردپرس در یک سطح هست. برای مثال کامپوننت zoo که برای هر دو مشترک استفاده میشه.
جوملا ساخته شده برای پروژه های سخت. برای شما مثال میزنیم سایت linux.com از جوملا استفاده میکنه!
خدمات هاست و دامین - طراحی وب سایت - www.joomhost.net.co
توصیه من وردپرس ولی تمامی سیستم های مدیریت محتوا روی هاست های رایگان رو تست کردم و یا اصلا نصب نمی شوند و یا اگر نصب شوند با مشکل روبرو می شوند.
از نظر من اول یک هاست خوب دست و پا کن.
این مطلب رو برای کسانی میگم که احیانا بعدا این تاپیک رو میبینن
اگر هم حوصله داشتی که هی خراب کنی هی بسازی میتونی دیتالایف انجین فارسی رو نصب کنید
با سلام
نظر من ،وردپرس عزیز است در همه ی زمینه ها قابل انعطاف است .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)