صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 36 , از مجموع 36

موضوع: 25 تومان کارمزد برای انتقال بین کارت های بانک ملت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن stchost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    349
    تشکر شده در
    269 پست

پیش فرض پاسخ : 25 تومان کارمزد برای انتقال بین کارت های بانک ملت

دوستان عزیز شما که دقت نمی کنید چرا اینگونه صحبت می کنید ؟
    سالهاست با ملت کار می کنیم و از اول 25 تومان کسر می کرد ، جالب اینجاست که 25 تومان را نمایش میده و در زمان تایید نوشته میشه این مبلغ کارمزد کسر میشه
    شما به هیچ کدوم دقت نمی کردید و تاپیک بی دلیل ایجاد می کنید ، جالب اینجاست که هیچ کدام از دوستان دیگه که جواب دادند ، به این موضوع دقت نمی کردند ، چون هیچ کس نیومد بگه این موضوع از قبل بوده
    یکم توجهتون را بیشتر کنید تا باعث ایجاد تاپیک بی دلیل نشید

موفق باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    15 پست

دوستانی که اطلاع ندارن لطفا حرف غیر منطقی و بی اساس نزنن بانک ملت از لحاظ ارائه خدمات الکترونیکی داخل ایران برترین هست بنده به شخصه به خاطر نوع کارم همش دارم با موبایل بانک کار میکنم حداقل از این لحاظ که هیچ بانکی باهاش نمیتونه رقابت کنه 99 درصد تراکنش ها موفق هست بدون خطا و مشکل پاسخ گویی از مرکز هم تقریبا از همه بانکها سریع تر هست بنده به شخصه حاضرم 25 تومن بابت یه انتقال وجه داخلی یا 500 تومن بابت یه انتقال بین بانکی بدم اما با این وضع سوخت گرونی ترافیک و 100 تا مشکل دیگه نرم داخل صف atm یا باجه های بانک بشینم و وقتم رو هدر بدم

عضو انجمن P30Tools آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    254
    تشکر تشکر شده 
    760
    تشکر شده در
    570 پست

سلام
    این 25 تومن جدید نیست و هیچ ربطی به کسری بودجه و ... نداره!من چندین ساله استفاده میکنم از ابتدا بوده.
    در ضمن موقع انتقال هم مینویسه 25 ت کارمزد داره! معنی این حرف که میگید بی اطلاع کم میکنه رو نمی فهمم.

4. تعداد تشکر ها از P30Tools به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mohammad_reza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,101
    تشکر تشکر شده 
    1,391
    تشکر شده در
    915 پست

درهرصورت ، من اطلاعی نداشتم از اینکه 25 تومن کارمزد میگیره بابت انتقال ! بعداً که با کارمند بانک صحبت کردم متوجه شدم. منظورم از بی اطلاع کم کردن ، اینه که قبل انتقال نمیگه آقا ما با بانکهای دیگه فرق داریم 25 تومن کارمزدمونه. بعد از انجام انتقال میزنه 25 تومن کارمزد کم شد.
    درهرصورت 25 تومن رقمی نیست که سرش بحث بشه ، هر بانکی قوانین خاص خودش رو داره و این بانکم اینجوریه ، هدف من هم بیشتر اطلاع رسانی بوده تا ایجاد حاشیه ، چون خیلی ها مثل من از این قضیه اطلاع نداشتن اما الان اطلاع دارن.
    ✦✦ سپید وب - طراحی وب سایت و قالب وردپرس ✦✦

ایمیل: info (a) sepidweb (dot) com

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_reza نمایش پست ها
    منظورم از بی اطلاع کم کردن ، اینه که قبل انتقال نمیگه آقا ما با بانکهای دیگه فرق داریم 25 تومن کارمزدمونه. بعد از انجام انتقال میزنه 25 تومن کارمزد کم شد.
    بعد از پر کردن فرم تراکنش شما را به صفحه تاییدیه ارسال میکنه و مقدار کارمزد را اعلام میکنه (برای کل حواله ها از جمله بین بانکی ، داخلی ، پایا ، ساتنا ، سحاب و ...) . داخل این صفحه دکمه تایید و انصراف داره ، این انتخاب شماست که کدوم را انتخاب کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    کلا به پرداخت و بانک ملت ديگه آبرویی براشون نمونده. کل اينترنت پر شده از خرابکاری هاشون. سرچ کنيد ببينيد چه خبره.
    چیزی جز تاپیک های شما که اون هم مشخصا مشکل از برنامه نویسی شما بوده نیست. اینکه بدون تاییدیه بانک، صورتحسابتون رو پرداخت شده حساب میکنید مشکل بانک نیست. وقتی هم شما تراکنش تایید نکردی ولی داخل سایت خودت صورتحساب را تایید کردی باز هم مشکل بانک نیست. بهتره منطقی باشید. شکی در این ندارم که شما دچار ضرر شدی اما اشتباه اصلی از برنامه نویسی خودت بوده که به درستی و منطقی انجام داده نشده. بحث رو هم قرار نیست ادامه بدم، اگه جوابی ندادم دلیل بر قانع شدنم نیست.

من از چند اینترنت بانک استفاده کردم. اما یک هفته هم نشد که دوباره برگشتم روی همون ملت. همه چیز در دسترس و راحت.

7. تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید

عضو انجمن saeed_m27 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    303
    تشکر شده در
    200 پست

ببین تو رو خدا واسه 25 تومان چه عزایی گرفتند!! من به نظرم خدمات بانک ملت به نسبت بهتر از بانکهای دیگه هستش و از لحاظ سرویس کارت به کارت بسیار عالی عمل میکنه حداقلش اینه که میتونی به همه کارت بانکهای دیگه انتقال انجام بدی و در درگاه ملت هم کارش درسته بدون کارمزد کار میکنه

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)