-
پاسخ : چطور می تونم یه دامین دات کام ثبت نام کنم و مطمئنباشم که دامنه به نام من ثبت شده؟
یعنی توی خارج از کشور هم سند مکتوب نمی دن؟ سایتهای معروف چطور از دامنه خودشون نگه داری می کنن؟
من با ایران هاست مکاتبه کردم و گفتن فاکتور خرید می دیم. خودم هم فکر نکنم این فاکتور بتونه معتبر باشه ولی خب اقلا از معلوم می کنه که از کدوم شرکت خرید کردیم !
-
-
May 7th, 2012 19:57
# ADS
-
پاسخ : چطور می تونم یه دامین دات کام ثبت نام کنم و مطمئنباشم که دامنه به نام من ثبت شده؟

نوشته اصلی توسط
host-host
یعنی توی خارج از کشور هم سند مکتوب نمی دن؟ سایتهای معروف چطور از دامنه خودشون نگه داری می کنن؟
من با ایران هاست مکاتبه کردم و گفتن فاکتور خرید می دیم. خودم هم فکر نکنم این فاکتور بتونه معتبر باشه ولی خب اقلا از معلوم می کنه که از کدوم شرکت خرید کردیم !
فاکتوری که یک شرکت بده واقعا به چه درد میخوره ؟! به نظر من که هیچگونه فایده ای نداره
در ضمن شما اگر از جاهای معتبر بگیرید به احتمال خیلی زیاد مشکلی نخواهید داشت , در نهایت برای اینکه کاملا خیالتون راحت باشه بهتره دامین دات آی ای بگیرید و بی خیال .com بشید ( البته به نظر من )
-
تعداد تشکر ها از victor7732 به دلیل پست مفید
-
در نهایت برای اینکه کاملا خیالتون راحت باشه بهتره دامین دات آی ای بگیرید و بی خیال .com بشید ( البته به نظر من )
اگر می خواستم دات آی آر بگیرم که مشکلی نبود 
در ضمن شما اگر از جاهای معتبر بگیرید به احتمال خیلی زیاد مشکلی نخواهید داشت ,
منظورتون از جاهای معتبر دقیقا چه جاههایی هست؟
من زیاد با شرکتهای معتبر و فعال توی این زمینه آشنایی ندارم. لطفا راهنمایی کنید.
-