دوستان عزیز توضیحات کامل درباره نحوه گرفتن درگاه از بانک ملت را داده اند
در مورد ای پی هم که گفته شد از طریق سی پنل
اگه هم حوضله این کارها را ندارید می تونید از درگاههای زرین پال یا پارس پال استفاده کنید
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
من بخوام ماژول بانک ملت تهییه کنم از کجا تهیه کنم ؟ و دلیل بالا یا پایین بودن قیمت این ماژول در چیه ؟
ماژول های رایگان درگاه ملت هم در سایت های مختلف وجود داره ، من خودم از این رایگان ها استتفاده میکنم ، تا بحال که به هیچ مشکلی نخوردم.
سلام.دوست عزیز من از اوپن کارت استفاده می کنم و در گاه بانک ملت رو از این سایت(20 تومان)خریدم.راضی هستم.پشتیبانی خوبی داره و تا حالا نه با بانک و نه با ماژول مشکل داشتم.اگه بخوایم از یه جا بخریم به صورت کد شده تحویل بدن و مطمئن باشه کسی جایی سراغ نداره ؟
من فقط شرکت فراسو رو شنیدم که معتبره در این ضمینه کسی خریداری کرده؟
فرق ماژول های فری و پولی در چیه ؟
کد:http://opencart.ir/
ویرایش توسط esyoo : May 5th, 2012 در ساعت 12:59
سلام من میخوام درگاهش بگیرم تمام مدارکم اماده جز مشکل سند.
خونه مال فامیله برای همین قول نامه نداریم. به سندشم بخاطر اختلافات خانوادگیشون نمیشه دسترسی داشت.
1-حالا من میتونم سند برادرم که جای دیگس بفرستم؟
2-یا میشه من ادرس جای که هستم ندم و تو فرم آدرس خونه داداشم بزنم که بعد گیر ندن یا باید حتما ادرس خونه ای که هستم باشه؟
سند برای این میخوان که ادرس واقعیتون داشته باشن پس سند مال هرجا هست بهتر هست که ادرس هم همونجا بدین نه جای دیگه چون ممکنه برگشت بشه مدارک
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
بررسی نمیکنن ای پی من که مال جای دیگس یا شماره تلفن ثابت؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)