** برای آشنایی با نحوه خرید و سفارش صحیح یک محصول می توانید از آموزش لینک زیر استفاده نمایید **
آمــــوزش صــــحــــیــــح خــــریــــد ســــرور هــــای مــــجــــازی
** برای آشنایی با نحوه خرید و سفارش صحیح یک محصول می توانید از آموزش لینک زیر استفاده نمایید **
آمــــوزش صــــحــــیــــح خــــریــــد ســــرور هــــای مــــجــــازی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام
اقا سایت که تعطیل شده
سرور هم از دیشب تا الان از کار افتاده
رسیدگی کنید لطفا
سلامسلام
اقا سایت که تعطیل شده
سرور هم از دیشب تا الان از کار افتاده
رسیدگی کنید لطفا
1 - اینجا پشتیبانی وارزهاست نیست
2 - همانطور که به دیگر کاربران توضیح ارائه کردیم :
برای این مواقع به ایمیل :مشکلات برای هر سروری گاهاً ایجاد می شود که در مورد سرورهای ما نیز از این قائده مستثنا نیست
سرور شماره یک سوئیس با مشکل روبرو شده بود که از حدود ساعت 11 ظهر مشکل برطرف شده است
در حال حاضر سرویس ها در دسترس است
که وابسطه به سایت اصلی شرکت :کد:binalud.net@gmail.com
شرکت نوآوران شبکه بینالود
ایمیل ارسال کنید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام
عده ای از دوستان از دیروز به من ایمیل ارسال کردند که مقداری سرعت لود سایت کمتر شده و ...
خدمت این عده از کاربران عرض کنم که از 2 روز پیش روی سایت وارزهاست به صورت مداوم عده ای در حال اتک و dos هستند که بعد از 30 دقیقه ابتدایی تا حدود زیادی این مشکل را رفع کرده ایم
هنوز هم شخص یا اشخاص مورد نظر در حال انجام این مورد هستند
به همین جهت مقداری سرعت لود وارزهاست کمتر شده است
موفق باشید
با سلام
بعد از اینکه چند روزی در انجمن نبودم با یک خبر نیمه خوب برای کاربران وارزهاست برگشتم
نسخه ابتدایی فروش هاست اشتراکی نیز راه اندازی شد :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - سبد خرید
که کاربران قدیم وارزهاست می توانند از آن استفاده نمایند
در حال حاضر فروش این محصولات به صورت عمومی نیست و از ماه آینده فروش عمومی این سرویس ها آغاز خواهد شد
همچنین کاربران وارزهاست که از سرویس های سرورهای مجازی شرکت استفاده می کنند می توانند یک هفته از این سرویس ها به صورت رایگان استفاده نمایند و در صورت تمایل اقدام به خرید نمایند
+ دوستانی که سوالاتی در این باره داشتند می توانند از طریق لینک زیر با همکاران ما در ارتباط باشند (( پیغام خصوصی ارسال نکنید , دیر پاسخ داده می شود ))
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - ارسال تیکت
امری بود در خدمت هستیم
موفق باشید
دوستان قدر این آقا رحمان رو بدونید! اینجور آدم ها کم پیدا مشن.
توی اخلاق نمونه هستند ایشون.
من از ایشون هیچ سرویسی ندارم فقط وظیفه خودم دونستم که از ایشون به خاطر کمکی که به بنده کردند تشکر کنم.
همیشه شاد باشی!![]()
آقا رحمان. چرا سایت باز نمیشه؟ من ایمیل زدم که مشکل دارم و سایت باز نمیشه سرور هم هنگ کرده ریست کنید تا بتونم از ریموت پرداخت کنم کسی جواب نداد سرور هم خاموش شد.!!! لطفا رسیدگی کنید.باتشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)