صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 60

موضوع: ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار همه شرکت کنند

من نه قبل از خريد از هاست ايران نه در حين خريد از هاست ايران نه الان که از هاست ايران دلخور هستم نه حرف بدي به کسي زدم نه توهيني به کسي کردم نه در مورد هاست ايران اظهار نظر کردم
    فقط مي گم چرا بايد هاستينگي با اين همه حرف و حديث و اين همه به قول شما اعتبار بايد به کاربري که اصلا هاستي دريافت نکرده اينطور برخورد کنه
    به نظر من اگه هاست ايران خطايي هم از کاربر سر بزنه باز هم بايد انقدرها تحمل داشته باشه و هيچوقت به خاطر يه کاربري که اصلا از هاست اطلاعي نداره و فقط به خاطر سوالاتش حالا درست يا غلط بياد و هاست رو ازش بگيره هاستي که هيچ وقت اون رو بهش نداده
    الان حق بنده ضايع شده وگرنه هاست ايران کک اش هم نمي گزه
    ویرایش توسط internet : October 26th, 2009 در ساعت 21:30

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tasnimsg نمایش پست ها
    جناب internet بر خلاف همه دوستان که طرف شما رو گرفتند باید بگم که خیلی هم حق با شما نیست. شما گفتید 50 مگابایت هاست می خوام و بعد کلی سوال و جواب که در ایران هست یا در خارج هست و میزارم تو فروم و نمی دونم اگه نبود باید خسارت بدید و ... .
    محض اطلاع شما هیچ جا رسم نیست کاربر تکلیف تعیین کنه که اگه این طوری نشد فلان میشه! قوانین شرکت سرویس دهنده رو باید بخونید اگه قبول دارید سرویس می گیرید اگه نه هم نه، شما برید یه دیتاسنتر یا یه شرکت معتبر خارجی پیدا کنید که حاضر باشه شما براش شرط بزارین! هیچ جا این رسم نیست، اونم برای 50 مگابایت! هاست ایران چند هزارتا مشتری داره و طبیعی هست که حاضر نباشه برای جلب یه مشتری 50 مگابایتی همه جور شرط و شروطی رو قبول کنه، دوستانی هم که دم از مشتری مداری و برخورد مناسب با مشتری می‌زنند باید بگم بله تا زمانی که تعداد مشتری‌ها و پشتیبان‌ها کم هست همه چیز رو میشه کنترل کرد ولی اداره کردن چند هزارتا کاربر این قدر هم که شما فکر می‌کنید ساده نیست. خیلی از دوستان هم متاسفانه ایستادند تا همدیگه رو تخریب کنند و ... . بالاخره اونم یه شرکت همکار شماست و نباید همین‌طوری تخریبش کنید و ... .
    قصدم این نیست که از هاست ایران دفاع کنم یا بگم خوب هست، نه اصلا، طبیعتا آدم باید از جایی سرویس بگیره که راحت باشه و به مشکلاتش رسیدگی بشه ، اما قضیه این قدر هم که شما قصد بزرگ کردنش رو دارین بزرگ نیست، شما گفتی هاست می‌خوام گفتن می‌دیم بعد هم به هر دلیلی به این نتیجه رسیدن به شما سرویس ندن پول‌تون رو هم گفتن پس بدن و از این بابت هم که مشکلی نیست، دیتایی هم نبوده که از بین رفته باشه و ... . شما هم اگه وقت‌ راه‌اندازی سایت‌تون مهم بود الان دنبال راه‌اندازیش بودین نه این بحث‌ها و ...
    شما الان اگه سرور ایرانی میخواین تو همین فروم چند تا از دوستان ارائه میدن اگه هم مهم نیست که خیلی از دوستان می‌تونند سرویس‌های خوبی از خارج از کشور بهتون بدن.
    فرمايش شما متين
    اقا اصلا يک مگابايت هاست و هزار تومن پول اصلا يحث سر يک مگ و ده گيگ يا هزار تومن و صد هزار تومن نيست
    بحث اين جا سر اين مسئله است که قبول اصلا بنده حرفي زده باشم که نسنجيده باشه درست
    هاست ايران به من هاست رو چرا مي ده بعد مي گيره اقا هاست نده
    حالا هاست داده خوب تيکت هم زده خوب صبر کنه ببنيه بنده تشکر مي کنم چيکار مي کنم مي رم جنجال به پا مي کنم هاست ايران بايد صبور باشه ديگه
    حالا گيرم بنده يه حرفي زده باشم که خوب جالب هم نباشه که حالا من همچين حرفي هم نزدم درست
    به بنده مي گند من هم مي گم با عرض معذرت از اين که اسباب ناراحتي شما رو فراهم کردم عذر خواهي مي کنم
    من همون ديشب رفتم و همينطور حدسي دو تا dns رو روي دامنه خودم ست کردم و امروز ظهر همين هاست يک دقيقه اي که هاست ايران به من داد همه چيز تميز و عالي بود و آماده شروع به فعاليت
    تا همين الان اش بنده به جز اون بيست هزار تومن قشنگ سي هزار تومن ضرر خوردم حالا به چه علت بماند و الان هم ديگه واقعا دل و دماغ سايت و کار کردن روي اون رو ندارم
    در ثاني مبلغ رو هاست ايران فردا واريز کنه که من بتونم حالا کمتر يا بيشتر از اون هاستي تهيه کنم
    با تشکر

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tasnimsg نمایش پست ها
    جناب lovelife من که گفتم نمی‌خوام از هاست ایران دفاع کنم یا ... .
    ولی این قضیه که تحلیل هاست ایران نیست، یکی رفته یه جایی هاست بخره ، حالا پشیمون شدن بهش ندادن، بیاد جار و جنجال کنه نمیشه که، اسلام رو هم بری ببینی تا سه روز میشه معامله رو بهم زد! یه طوری رفتار نکنید که همه فکر کنند هر شرطی بزارن ما باید قبول کنیم! این در مورد این قضیه، در مورد هاست ایران هم خوب و بدش فکر میکنم روشنه نیازی به بحث نداره!
    شما يه محبت بکنيد ببنيد تيکت هايي که در همين تاپيک در پست اول هست مطالعه کنيد
    بايد يه چيزي باشه که بگن اقا شما به اين علت دچار تخلف شدي مثلا
    اسپم کردي يا سرور رو در معرض خطر قرار داديد يا هر چيزي که شما بهتر مي دونيد
    اصلا بايد يه هاستي به من بدهند که بعد بگن اقا شما فلان خطا رو کرديد يا فلان حرف رو زديد
    هنوز چيزي به من ندادند و من سوال کردم و گفتم خوب هاست انشا الله که در ايران هست و بعد تست مي کنم که دليل بر خط و نشان کشيدن نيست
    مگه شما مثلا مي ريد آبگرمکن يا مثلا يخچال بخريد مگه از مشخصات فني اون خبر داريد هزار رقم اش رو براتون مي چينند خوب شما هم ممکنه يه چيزي بگيد که به مزاق فروشنده خوش نياد حالا از سر نداشتن اطلاعات يا هر چيز ديگه اي
    اين دليل نمي شه که فروشنده پول بگيره يک روز هم شما رو الاف کنه بعد هم جنس رو بده بعد وسط راه بگه اقا اين جنس رو پس بده من فروشنده نيستم شما چون سوال کردي و نظر بيجا دادي جنس و رو بهت نمي فروشم
    کسي با شما يه چنين کاري بکنه شما چيکار مي کنيد اونوقت؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

چه طور هاست ايران مي تونه هر کاري دلش خواست بکنه يک روز منو الاف کنه بعد هم که دامنه من ست شده و همه چيز محيا هست بعد يه چيز پيش پا افتاده رو بکنه دستمال عثمون و اخرش هم با خنده مي گه برو هر کاري دلت مي خواهد بکن مي گه مي خواي آدرس بدهم برو شکايت کن
    بعد من نمي تونم يه تاپيک باز کنم از حق خودم دفاع کنم؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

امروز عصر ساعت چهار من با هاست ايران تماس گرفتم
    مي خواستم ببنيم نظر هاست ايران چيه و خوب اگه لازم باشه بگم اقا شرمنده حالا ما يه حرفي زديم شما به بزرگواري خودتون ببخشيد
    ديدم طرف مي گه بله شما بيا خيابان فلان شعبه فلان شکايت کن
    فهميدم که ايشون کلا با بنده حال به هر دليل مشکل داره با اين که اولين بار هم بود من زنگ زدم بهشون و اصلا نمي دونستم ايشون کي هستند و اخرش هم نپرسيدم چون فکر کردم همين که اسم ايشون رو ندونم بهتره
    حالا خوب شده خودشون هاست رو از من گرفتند و گفتند پول رو پست مي دهيم اگه يه از خدا بي خبري بياد هاست بگيره و بعد بگه پولم رو پس بدهيد فکر کنم ديگه مرغ هاي آسمون بايد به حالش گريه کنند تا به پولش برسه
    ویرایش توسط internet : October 26th, 2009 در ساعت 23:03

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranhyperhost نمایش پست ها
    باسلام
    ------------
    ما قبلا با شرکت ouriran کار کرده بودیم و یکی از سایت هامون اونجا بود واقعا راضی بودیم . ولی جربان یکی از دوستان که اونجا کار میکرد رو گفتم . از نظر من هاست ایران شرکت درستی نیست اگه خارج بود تا الان 100 دفعه در شرکتش رو تخته کرده بودند .
    دامنه می***ه ... و ... !

دوست عزیز از یکی از دوستان یک هاست بگیر و کارت رو شروع کن .

و در جواب دوستمون unknown . یکی از دوستان بنده اصلا شل دارن روی سرور و قشنگ میتونن سرور رو بخوابونند . هاست ایران چند وقت پیش بود دیگه هارداش همش پاک شد !!! داغونش کردند .

یکی اعدا این ها رو باید کم کنه

موفق باشید
    والله ديگه دل و دماغ و حس اش نيست امروز تا اين ساعت بنده به خاطر اين موضوع از همه کارهام باز شدم
    و شما هم جاي بنده بوديد همين حس رو داشتيد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

مثال عرض مي کنم بر فرض محال که يک کاربر بين هزاران کاربر حرف بدي بزنه گيرم اون حرف اصلا خوب نباشه و به مزاق هيچ کس در اون شرکت خوش نياد و با شنيدن اون حرف هر شنونده اي دچار شرم بشه
    يک مدير خوب و يک شرکت خوب هيچوقت نمي ياد حيثيت و آبروي خودش رو به خاطر اون حرف به خطر بندازه و با متانت و آرام کردن اوضاع سعي مي کنه که دل صاحب دعوي رو به دست بياره تا هم اون فرد شاکي رو متقاعد کنه و به شرکت اش اميدوار کنه که بالطبع اون هم در آينده براشون تبليغ مي کنه و به صورت تصاعدي هزاران مشتري روانه مي کنه و هم اين که حيثيت و آبروي يک شرکت و از همه مهم تر اعتبارش اينطوري زير سوال نمي ره
    حالا نه تنها حرف شرم آوري در ميان نبوده بلکه هم فقط يه صحبت خيلي معمولي که اقا من هاستي که از شما مي گيرم رو تست مي کنم و انشا الله که هاست داخل ايران هست و حرف شما براي بنده سند هست در همين حد
    بنده که يک کاربر معمولي اينترنت هستم با اينکه تجربه اين کارها رو هم ندارم ولي خيلي خوب مي دونم که هميشه براي انجام هر کاري راه بهتري هم هست و هر کاري که ما انجام مي دهيم و نتيجه همه اعمالمون به خودمون بر مي گرده از قديم هم گفتند از ماست که بر ماست

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

اول از همه بگم همه دوستان درست می فرمایند. شما باور های خودتون رو میتونید بیان کنید، حالا دروغ و یا راستش رو کاربران انجمن خواهند فهمید و همینطور مشتریان ما.

فقط چند نکته ظریف:

1. کاربر عزیز Internet شما می تونید به ده ها شرکت دیگه مراجعه کنید و کارتون رو از سر بگیرید، انشالاه به زودی که دل و دماغ (به گفته خودتون) از دست رفته، بازگردانی شد، میتونید مجدداً به دنبال شرکتی بگردید که به شما هاستیگ لینوکس ایران، با Uptime 99.9% و همینطور سرویس cPanel بر روی سرور های داخل ایران ارائه کند.

2. خوشبختانه با تمام گفته های شما دوستان، مشتریان سرویس های شرکت میزبانی هاست ایران به صورت روزانه و با تعداد بالا به جمع مشتریان شرکت میزبانی هاست ایران اضافه میشوند و صحبت های بی سند و مدرک شما اشخاص شناخته شده، سبب هیچ گونه اختلال در این پیشرفت روز افزون نخواهد شد.

3. در مورد P30Download هم شما هر موقع پشتیبان و حامی سایتی شدید و میلیون ها تومان برای اون سایت خرج کردید و سایت رو از 0 به همه جا رسوندید، و سپس با مدیر سایت که برای شما ادعای همه کاره بودن می کند و رسماً شما را بی فایده خطاب می کند بر خوردید، پس از این همه هزینه و وقت گزاشته شده، بعد اینجا ادعای ***ی و ... بفرمایید. در ضمن، این مورد در 3 جلسه دادگاه بررسی شد و در نهایت، رای به نفع شرکت میزبانی هاست ایران داده شد و موضوع تمام شد. ولی باز هم شما و دیگر افراد و مدیر نا مشروع سایت، می توانند ادعاهای بی دلیل و مدرک خود را بیان کنند و به هدف آشکار خود، با امید واحی موفق شدن در این راه، ادامه دهند.

4. هر کدام از همکاران (چه خرده کار، چه معروف و بزرگ) حاظر به از دست دادن تمامی کاربران و همینطور یکی از سرور های هاستینگ خودشان، برای دریافت وجه 20 هزار تومان و شنیدن انواع تحدید شدند، می توانند به کاربر Internet هاست فروخته و منتظر عواقب آن باشند. در ضمن، شرکتی را به من معرفی کنید، که مشتری ای را که قصد ارائه دسترسی به سرور های شرکت را در محیط عمومی مانند همین انجمن دارد، در مجموعه خود قبول کند تا از ایشان درس گرفته و روش ایشان را سر مشق خود کنیم ؟ (ایرانی و یا خارجی، فرقی نمی کند)

5. کاربر یا کاربرانی که سرویس ایشان، به دلیل نوع رفتار و برخوردشان، قبل از خرید سرویس، در حین خرید و بعد از خرید، بسته و یا حذف می شود، طبق استاندارد های جهانی شرکت های برتر هاستینگ، وجه پرداختی ایشان مسترد می گردد، حتی اگر 1 روز به پایان قرارداد هاست ایشان مانده باشد.

6. اینجا جای حق طلبی نیست، اگر مورد قانونی بر علیه شرکت هاست ایران در نظر هر یک از شما مدعیان در این تاپیک وجود دارد، لطفاً آن را به مراجع قانونی ارائه کرده و به تمامی کاربران این انجمن و دیگر انجم ها ثابت کنید که حق با شماست و در غیر این صورت، پیشنهای می کنم صحبت های بی پایه و اساس خود را خاطمه داده و بیش از این آبروی خود را نبرید.

7. شرکت میزبانی هاست ایران، بیش از 200 مشتری دولتی و نیمه دولتی و همینطور حدود 6000 هزار کاربر عادی و یا اداری (خصوصی) داشته که این تعداد کاربر، دارای سرویس های مختلف هاستینگ، سرور مجازی و سرور اختصاصی از شرکت میزبانی هاست ایران هستند و سالهاست که همکاری خود را با این شرکت ادامه می دهند و این نمی تواند دلیل بر بد بودن خدمات شرکت باشد. اگر خلاف این است، لطفاً با ارائه دلیل و مدرک، آن را برای من و دیگر کاربران انجمن، شرح دهید لطفاً ؟

8. ما به هیچ یک از کاربران محترم و عزیز شرکت میزبانی هاست ایران بی احترامی نکرده و نمی کنیم و تعداد انگشت شماری از مشتریان ما دچار مشکلات مشابه می شوند و پس از برقراری تماس و صحبت با کادر مدیریت، مشکل برطرف شده و ایشان و یا ما، متوجه اشتباه خود می شویم و مشکل را برطرف کرده و به صورت رضایت دو طرفه، به همکاری با یکدیگر ادامه می دهیم.

9. من از ایرانی بودن خود تاسف می خورم، زیرا تنها تعداد بسیار کمی از هموطنان من وجود دارند که از آن تمدن هزاران ساله پیروی کرده و آن را سر مشق زندگی خود نموده اند و باز هم از ایرانی بودن خود تاسف می خورم که حتی حاظر نیستیم موضوع بحث را به دقت بخوانیم و در راه حل مشکل شخص شاکی، قدم برداریم و تنها به بیان احساسات و نظر های پوچ و بی اساس خود می پردازید (البته دسته ای از پاسخ ها، نه همه ی آنها). پس جای تاسف دارد که من ایرانی هستم و هموطن چنین اشخاص پوچ و بی فرهنگی هستم که مشخصاً ایرانی اصیل نبوده و تنها نام ایرانی را ختشه دار می کنند.

در هر حال، گفتنی ها بسیار است، ولی امیدوارم که شما هم بتوانید با چشم باز و گوش شنوا با مسائل برخورد کنید که البته در ایران، چنین اخلاقیاتی به شدت مورد هجوم ایرانی نما ها قرار گرفته است و دیگر رنگی بر روخسار ایرانیان اصیل و واقعی نگذاشته است.

وای به حال نسل سوخته ما ....!

با تشکر.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fazaha نمایش پست ها
    با سلام،
    اول روی سخن با جناب interanet :
    من فقط اون عکس ها را خوندم ، شما 2 بار ، یک مقداری لحنتون تهدید آمیز بود ، خب شرکتی مثل هاست ایران تحمل این مدل رفتاری را لابد ندارد ، شما بهتر بود اول سرویس را می گرفتید و بعد می گفتید که "خسارت من چه می شود؟"
    البته هاست ایران هم یک مقداری بی حوصلگی به خرج داده ، اما خب نمی توان زیاد به طرفین خرده گرفت و مسئله این قدر ها هم بزرگ نیست !

روی سخن با آریا :
    برادر آریا ، میشه لطفا لینک جایی که نوشته هاست ایران gold partner سی پنل است را بدید؟
    خودتان شاید باید بهتر بدانید که طبق قوانین معملات آمریکا ، هر کسی که با ایرانیان معامله کند جریمه اش 20 سال زندان و پرداخت 1 میلیون دلار جریمه می باشد .
    در نتیجه من اصلا فکر نمی کنم شرکت عظیم سی پنل که قسمتی از هیئت مدیره آن نیز اسرائیلی می باشد ، به خاطر ماهی 200،300 دلار پرداخت هاست ایران ، این خطر را به جان بخرد !!!!!
    لطفا شفاف سازی کنید!
    قبل از اين که بخواهند برام اکانت باز کنند و بعد بگن ما هزينه کرديم و پولتون قابل بازپرداخت نيست اتمام حجت کردم که اگه سرور داخل ايران هست بهم هاست بدهند اگه نيست هم که ديگه پول رو پس بدهند و برام پنل باز نکنند چون هاست خارجي نمي خواهم
    بعد حالا گيرم که من يه خورده لحن ام به مزاق هاست ايران خوش نيومده باشه هاست رو به من دادند و من خودم تست کردم در همون يک دقيقه اي که هاست براي من باز مي شد ديدم سرور سوئد هست حالا هر جا کاري ندارم بعد ديدم سرعت اش هم خوبه يه سر رفتم درب منزل و برگشتم ديدم هاست ارور مي ده و تيکت زدند که شما تهديد کرديد و ... ديگه با اين که بنده نه تنها توي اين فروم نمي خواستم تاپيک باز کنم بلکه مي خواستم سايت ام رو سريع راه اندازي کنم چون شب قبل اش خودم دي ان اس ها رو پيدا کرده بودم و دامنه ست شده بود چون دامنه هم ir بود يعني بنده بعد از دريافت هاست فقط مي خواستم تشکر کنم و بگم اقا خيلي ممنون و خوبه انشا الله که مشکلي نداره و من هم کارم رو شروع کنم که اين طور برخورد کردند و فکر کنم برخورد هاست ايران با اين کاري که کردند دو صد چندان تندتر از اون لحني بود که من با هاست ايران صحبت کردم چون اون در حد يک چت آنلاين بود ولي اونها در عمل اين حرکت رو از خودشون نشون دادند
    ولي اين که جناب Aria از من خواستند که به هاست ايران تماس نگيرم و بعد تهديد کردند که اگه تماس بگيرم پول ديگه به دستم نمي رسه فکر کنم تهديد بزرگتري هست که خودشون در پست هاي بعدي بيان کردند چه طوره که شما براي يک تماس تلفني با هاست ايران تهديد مي کنيد که پولم رو پس نمي دهيد ولي بنده که مي خواهم هاست بخرم حق ندارم بدونم هاست کجا هست؟
    چه طور هست که شما مي گيد از ايراني بودن ... که همه شنيدند ولي به خودتون اجازه مي ديديد که ديگران رو تهديد کنيد و پول حلال اونها رو به قول خودتون با تهديد بالا بکشيد؟ اگه شما به اين مسائل و ايراني بودن و نبودن اعتقاد داريد نبايد در حرف و صحبت هاتون هم از اين عبارات استفاده کنيد که پولت رو پس نمي دهم با اين که اين پول ها خوردن نداره
    ویرایش توسط internet : October 27th, 2009 در ساعت 09:03

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aria نمایش پست ها
    سلام.

اول از همه بگم همه دوستان درست می فرمایند. شما باور های خودتون رو میتونید بیان کنید، حالا دروغ و یا راستش رو کاربران انجمن خواهند فهمید و همینطور مشتریان ما.

فقط چند نکته ظریف:

1. کاربر عزیز internet شما می تونید به ده ها شرکت دیگه مراجعه کنید و کارتون رو از سر بگیرید، انشالاه به زودی که دل و دماغ (به گفته خودتون) از دست رفته، بازگردانی شد، میتونید مجدداً به دنبال شرکتی بگردید که به شما هاستیگ لینوکس ایران، با uptime 99.9% و همینطور سرویس cpanel بر روی سرور های داخل ایران ارائه کند.

2. خوشبختانه با تمام گفته های شما دوستان، مشتریان سرویس های شرکت میزبانی هاست ایران به صورت روزانه و با تعداد بالا به جمع مشتریان شرکت میزبانی هاست ایران اضافه میشوند و صحبت های بی سند و مدرک شما اشخاص شناخته شده، سبب هیچ گونه اختلال در این پیشرفت روز افزون نخواهد شد.

3. در مورد p30download هم شما هر موقع پشتیبان و حامی سایتی شدید و میلیون ها تومان برای اون سایت خرج کردید و سایت رو از 0 به همه جا رسوندید، و سپس با مدیر سایت که برای شما ادعای همه کاره بودن می کند و رسماً شما را بی فایده خطاب می کند بر خوردید، پس از این همه هزینه و وقت گزاشته شده، بعد اینجا ادعای ***ی و ... بفرمایید. در ضمن، این مورد در 3 جلسه دادگاه بررسی شد و در نهایت، رای به نفع شرکت میزبانی هاست ایران داده شد و موضوع تمام شد. ولی باز هم شما و دیگر افراد و مدیر نا مشروع سایت، می توانند ادعاهای بی دلیل و مدرک خود را بیان کنند و به هدف آشکار خود، با امید واحی موفق شدن در این راه، ادامه دهند.

4. هر کدام از همکاران (چه خرده کار، چه معروف و بزرگ) حاظر به از دست دادن تمامی کاربران و همینطور یکی از سرور های هاستینگ خودشان، برای دریافت وجه 20 هزار تومان و شنیدن انواع تحدید شدند، می توانند به کاربر internet هاست فروخته و منتظر عواقب آن باشند. در ضمن، شرکتی را به من معرفی کنید، که مشتری ای را که قصد ارائه دسترسی به سرور های شرکت را در محیط عمومی مانند همین انجمن دارد، در مجموعه خود قبول کند تا از ایشان درس گرفته و روش ایشان را سر مشق خود کنیم ؟ (ایرانی و یا خارجی، فرقی نمی کند)

5. کاربر یا کاربرانی که سرویس ایشان، به دلیل نوع رفتار و برخوردشان، قبل از خرید سرویس، در حین خرید و بعد از خرید، بسته و یا حذف می شود، طبق استاندارد های جهانی شرکت های برتر هاستینگ، وجه پرداختی ایشان مسترد می گردد، حتی اگر 1 روز به پایان قرارداد هاست ایشان مانده باشد.

6. اینجا جای حق طلبی نیست، اگر مورد قانونی بر علیه شرکت هاست ایران در نظر هر یک از شما مدعیان در این تاپیک وجود دارد، لطفاً آن را به مراجع قانونی ارائه کرده و به تمامی کاربران این انجمن و دیگر انجم ها ثابت کنید که حق با شماست و در غیر این صورت، پیشنهای می کنم صحبت های بی پایه و اساس خود را خاطمه داده و بیش از این آبروی خود را نبرید.

7. شرکت میزبانی هاست ایران، بیش از 200 مشتری دولتی و نیمه دولتی و همینطور حدود 6000 هزار کاربر عادی و یا اداری (خصوصی) داشته که این تعداد کاربر، دارای سرویس های مختلف هاستینگ، سرور مجازی و سرور اختصاصی از شرکت میزبانی هاست ایران هستند و سالهاست که همکاری خود را با این شرکت ادامه می دهند و این نمی تواند دلیل بر بد بودن خدمات شرکت باشد. اگر خلاف این است، لطفاً با ارائه دلیل و مدرک، آن را برای من و دیگر کاربران انجمن، شرح دهید لطفاً ؟

8. ما به هیچ یک از کاربران محترم و عزیز شرکت میزبانی هاست ایران بی احترامی نکرده و نمی کنیم و تعداد انگشت شماری از مشتریان ما دچار مشکلات مشابه می شوند و پس از برقراری تماس و صحبت با کادر مدیریت، مشکل برطرف شده و ایشان و یا ما، متوجه اشتباه خود می شویم و مشکل را برطرف کرده و به صورت رضایت دو طرفه، به همکاری با یکدیگر ادامه می دهیم.

9. من از ایرانی بودن خود تاسف می خورم، زیرا تنها تعداد بسیار کمی از هموطنان من وجود دارند که از آن تمدن هزاران ساله پیروی کرده و آن را سر مشق زندگی خود نموده اند و باز هم از ایرانی بودن خود تاسف می خورم که حتی حاظر نیستیم موضوع بحث را به دقت بخوانیم و در راه حل مشکل شخص شاکی، قدم برداریم و تنها به بیان احساسات و نظر های پوچ و بی اساس خود می پردازید (البته دسته ای از پاسخ ها، نه همه ی آنها). پس جای تاسف دارد که من ایرانی هستم و هموطن چنین اشخاص پوچ و بی فرهنگی هستم که مشخصاً ایرانی اصیل نبوده و تنها نام ایرانی را ختشه دار می کنند.

در هر حال، گفتنی ها بسیار است، ولی امیدوارم که شما هم بتوانید با چشم باز و گوش شنوا با مسائل برخورد کنید که البته در ایران، چنین اخلاقیاتی به شدت مورد هجوم ایرانی نما ها قرار گرفته است و دیگر رنگی بر روخسار ایرانیان اصیل و واقعی نگذاشته است.

وای به حال نسل سوخته ما ....!

با تشکر.
    تعجب ما هم در اين هست که يک شرکت به اين بزرگي و اين همه توضيح و تفسير بايد براي يه موضوع به اين کوچکي و چيزي که هنوز به کسي نداده انقدر از خودش نقطه ضعف نشون بده و همين که شرکتي با اين همه ادعا مي ياد يک چنين حرکتي مي کنه جاي بسي تعجب و ... داره

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)