کار داره به جاهای حساس میکشه
خدا بخیر کنه !!
کار داره به جاهای حساس میکشه
خدا بخیر کنه !!
اصلا شما حقیقت محض , اصلا شما حق تمام , اصلا شما خدا ! اصلا هر چی شما بگی ! فقط بگید پست دادن ما تو انجمن چرا شما رو اذیت می کنه تا دیگه پست ندیم و پیگیر نشیم ؟
دوتا مسئله بازهم یادآوری میکنم به دوستان!
پستهای خلاف قوانین سریعا حذف و با کاربر خاطی برخورد میشه!
شما هم اگر میخوایید پیگیری بشید اینجا محل پیگیر شدن نیست! یا از دادگاه پیگیری کنید! یا تماس یا ... . این لطفی هست که اینجا این امکان رو به شما میده که بتونید کارتون رو پیگیری کنید. پَس دُرست پیگیری کنید و طبق قانون این انجمن!!
شاد باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
آقای خسروی ازتون خواهش می کنم یک جوابی بدید. سکوت کردن که خوب نیست. سکوت کردن کاری رو حل نمیکنه.
اینجا که میز گرد یا مناظره نیست که همه دارن نظر می دن شما فقط نگاه می کنید. اگه یک کلمه جواب بدید فکر نکنم این صحبت ها پیش بیاد.
با تشکر.
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
اکثر مشتریهام آشنا هستن. یکی یکی دارن زنگ میزنن که از جای دیگه اکانت خریدن ! خیلی ضرر دیدم. حتی از بعضی هنوز پول نگرفته بودم که دیگه روم نمیشه پول بگیرم ازشون پولم پرید
من تا جایی که دیدم داریم پیگیری میکنیم و در ضمن شما اگر تو فکر شادیه ملتی بذار نظراتشون رو بنویسند این دموکراسی نیست که شما بگین هر چی من میگم و قانون من !! میگه باید اینجا نوشته بشه و گرنه حذف میشه
قبول کن که اگر این انجمن رنگ و لعابی گرفته و شما دارین نونش رو میخورین از لطف و محبت این کاربران هستش نه چیزه دیگه خودتون خوب میدونین اگر کاربران اینجا نباشند اصلا انجمن معنی خودش رو از دست میده !!
سلام خدمت دوستان
من فقط یه سئوال دارم این بنده خدا این همه سرور از اونها داره اونوقت بدون هیچ خبر و اطلاع قبلی میزنن این همه سرور رو ییهو دان میکنن
واقعاً عجیبه ، خدا کنه این هاست دل سرور اختصاصی و مجازی هم بفروشه ملت رو راحت کنه هیشکی تو ایران مثل این آدما وظیفه شناس نیستن با اوج اون مشکلاتشون سری قبل بازم جواب ملت رو میدادن در حالی سرورهاشون هم دان نشده بود و از قبل اطلاع دادن انتقال بدین و معذرت خواهی کردن من که اینجا تنها کاری که میشد بکنن یعنی عذر خواهی رو ندیدم
ولی هنوز موندم چطور بدون اینکه اطلاع بدن و وقت به این بنده خدا بدن چطور اینکارو کردن آخه این همه سرور داره یا این دیتا سنتر واقعاً مزخرفه یا یه مسئله دیگه ائی هست
به هر حال ایشالا زودتر حل بشه تا مشکل همه برطرف بشه
موفق باشید
چیزی که من فکر میکنم قائدتا بخواد دیتا سنتر اصلی سرورها رو ببنده از قبلش اخطار میده. حداقل چند روز زودتر اخطار میده . من فکر نمیکنم مشکل فقط همین باشه که به ما میگن
اولا قانون رو بنده ننوشتم که بخوام بگم قانون خودم!
دوما برای بار چندم هر حَرکتی خلاف قوانین این انجمن باهاش برخورد خواهد شد!
در مورد رنگ و لعاب هم درسته کاربرانی فَهیمی داریم که ازشون همینجا تشکر میکنم!
ما (بنده به شخصه) به قول شما نون از این انجمن نمگییریم و به قولی باز هم به قول شما دارم زمان خودم رو به عنوان نون به این انجمن و کاربرانی مثل شما میدم!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
شما بهتر نیست لحن گفتارتون محترمانه باشه !!! شما به بنده نون میدین ؟!! من نمیدونم شما به چه صورت دارین نون میرسونین که ما خبر نداریم ؟!! بهتره محترمانه و شفاف رفتار کنید جای اینکه توهین کنید
شما مدیر انجمن هستید انتظار میره رفتارتون مدیرانه و محترمانه باشه و الگو باشید نه اینکه مثل...!! برای شما مدیریت متاسفم که سلیقه ای عمل میکنین و درضمن این به من توهین نکردین به خودتون توهین کردید!!
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)