سلام
من گفته بودم برام فرقی نداره و قیمتش مهمه
ولی قصدم بیشتر برنامه بود ...
نه نمی دونستم به زبون php می خواین. من فکر کردم برا خوده ویندوز می خواین تو حالت برنامه با پسوند exe اینو براتون درست کردم. البته می تونید مشخصات یوزر هاتون رو بدید ولی تو وقت مقعرش هشدار نمیده . باعرض پوزش.
سلام
اگه خواستین می تونم با VB براتون بنویسم حداقل 2روز حداکثر 4روز
هزینه هم 30تومن
اگه خواستید در خدمتم
ID: joje_chatter
سلام همچین برنامه ای به درد شما میخوره؟
دانلود
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
عکس محیط برنامه و یه سری امکانات
فایل پیوست 5077
امكانات برنامه Hosting Manager
ایجاد پانل (Panel) مانند WHM : از این گزینه جهت ثبت پانل های جدید استفاده می شود و در دو نوع لینوكس و ویندوز ، مقدار فضا و پهنای باند و قیمت و . . . را در خود ذخیره می كند . پانلهای ثبت شده قابلیت ویرایش و حذف را دارا می باشند .
ثبت پسوند دامین (Domain) : پسوندهای دامینی كه شركت شما ثبت می كند را با قیمت آن در این قسمت ثبت می كنید و در هنگام ثبت اكانت جدید از این پسوندها استفاده می كنید . این قسمت قابلیت حذف و ویرایش را دارا می باشد .
ثبت مشتری : در این قسمت از برنامه شما می بایست قبل از ثبت هر سفارش ، اطلاعات مربوط به صاحب آن سفارش را در بانك اطلاعاتی وارد نموده و برای هر مشتری یك نام كاربری انتخاب نمایید . در این سیستم هر مشتری ، تنها با نام كاربری خویش شناخته میشود .
ثبت سفارشات : با استفاده از این گزینه شما خواهید توانست كه تمام سفارشات خود را در قالب یك فرم هوشمند تنها با سه كلیك ، ثبت و نگه داری نمایید . فقط كافیست نام كاربری مشتری ، نام پانل و نام پسوند دامنه او را انتخاب نموده و دكمه ثبت اطلاعات را كلیك نمایید . به همین سادگی . . .
مشاهده سفارشات : در این قسمت از برنامه نیز سیستمی تعبیه شده كه با وارد نمودن نام دامنه هر سفارش ، تمام اطلاعات مربوط به آن سفارش برای شما نمایان میگردد .
حذف سفارشات : جهت حذف سایتهایی كه مدت همكاری آنها با شركت شما به پایان رسیده و قصد تمدیدی سرویس خود را ندارند نیز ، از قسمت حذف سفارشات اقدام نمایید . همچنین این سیستم برای حذف مشتركین خاطی نیز به كار میرود .
آمار و ارقام : شما در هر لحظه از برنامه میتوانید شاهد آمار و ارقامی كامل از بانك اطلاعاتی خود باشید . این آمار به صورت كاملا پویا و هوشمندانه از بانك اطلاعاتی سیستم استخراج میگردند .
لیست سیاه : این قسمت از نرم افزار نیز كه در صفحه اصلی نرم افزار گنجانده شده و نسبت به تاریخ حساس است ، لیست تمام مشتركینی را نمایش میدهد كه مدت سفارش آنها در پایان روز جاری به اتمام خواهد رسید . این سیستم از جمله قسمت های مفید بوده و باعث میشود كه مدیر هاستینگ قبل از اتمام هر سفارش . ایمیلی مبنی بر تمدید سفارش را برای مشترك مذبور ارسال نماید .
و امكانات دیگر از جمله : تاریخ شمسی ، روزهای هفته به صورت ایرانی ، ویرایش و حذف تمام اطلاعات و . . .
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
کسی رو پیدا کردید که رایگان یاد بده ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)