-
February 21st, 2012, 13:31
عضو جدید
پاسخ : مستر کارت رایگان با سیم کارت بین المللی

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
بقیه سوالات رو جواب ندادید! فقط آدرس از شما؟! پول بلاک بشه باز هم شما مسولیتش رو به عهده میگیرید؟! Identity proof چی؟! از شما؟! به صورت Fake؟! تمامی موارد رو مشخص کنید که تا هم خیال خریداران شما راحت باشد هم بعدا اگه مشکلی پیش بیاد به که شما گفته بودید به عهده شما نباشه
موفق باشید
سلام مدیر ارشد
شما باید مواظب باشید که وقتی کارت رو با پی پال ست میکنید پی پال ادرس(ای پی) شما رو نفهمه(برای این کار راه هایی است که اینجا جای صحبت ندارد)و پول شما بلوک نشه
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
دوست عزیز به نظرم بهتره کمی شفاف تر کار کنید مثل ارائه شماره تماس معتبر نه ایرانسل!اگر براتون ممکنه کار کردن تحت نام یک شرکت و یا زیر مجموعه!ارتباط حضوری چرا که همه دوستان از جمله بنده تمایل به خرید داریم اما متاسفانه ظاهر این قضیه زیاد معتبر به نظر نمیاد شما حاظر هستید یک کارت برای من صادر و ارسال کنید و هزینه ها بعد از دریافت و تایید واریز بشه؟
موفق باشید
من دو شماره گذاشتم من شهرکرد هستم اگر ملاقات حضوری میخواهید باید بیاید شهرکرد.(ما شرکتی نداریم)و زیر مجموعه کسی هم نیستیم.
اگر سوال دارید خوب زنگ بزنید.
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

نوشته اصلی توسط
dertgtr
با شرایط
bepad من هم یکی می خوام . فقط توضیحات بیشتر بدید لطفا !
50 درصد قبل از دریافت هزینه . بقیه بعد از دریافت هزینه
ویرایش توسط Ramin : January 1st, 2015 در ساعت 20:57
دلیل: به درخواست استارتر
-
-
February 21st, 2012 13:31
# ADS
-
February 21st, 2012, 13:55
عضو جدید
سلام.
میشه رمز مستر کارت رو عوض کرد
و از چه سایتی
باید موجودی رو چک کرد
بعد میشه با ای پی ایران
وارد سایته شد؟
-
-
February 21st, 2012, 14:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
LORDSaeeD
سلام.
میشه رمز مستر کارت رو عوض کرد
و از چه سایتی
باید موجودی رو چک کرد
بعد میشه با ای پی ایران
وارد سایته شد؟
پ خ شد
-
-
February 21st, 2012, 15:25
عضو انجمن
سلام مدیر ارشد
شما باید مواظب باشید که وقتی کارت رو با پی پال ست میکنید پی پال ادرس(ای پی) شما رو نفهمه(برای این کار راه هایی است که اینجا جای صحبت ندارد)و پول شما بلوک نشه
باسلام
بازهم جواب سوال رو ندادید 
بنده از پی پال حرفی زدم؟!
اگر دقت کنید حتی اینترنت بانک بعضی از بانکهای انگلیسی برای آی پی ایران باز نمیشه! اون وقت شما میخوایید با مشخصات Fake برای اشخاص کارت بگیرید؟! اون وقت اگر شرکت صادر کننده این کارتها رو بلاک کنه شما مسئولیتش رو به عهده میگیرید؟!
سیم کارتی که میدید Topup شده هستش؟(فکر نمیکنم!)
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2012, 15:46
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز shabestan
شما لطف کنید تمامی مواردی که دوستان وهمچنین مدیران انجمن از شما خواستند کاملا شفاف سازی کنید تا قسمتی از مشکلات رفع گردد
مدیر ارشد s.w.a.t به نکات مهمی اشاره می کنند لطفا در تایپک به آنها و جواب کامل دهید
در ضمن شما لطفا جواب دوستان در تایپک دهید بیشتر موارد را به جای اینکه در پیام خوصوصی ذکر کنید در همین تایپک ذکر کنید
-
تعداد تشکر ها ازarvin_b به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2012, 17:33
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
بازهم جواب سوال رو ندادید

بنده از پی پال حرفی زدم؟!
اگر دقت کنید حتی اینترنت بانک بعضی از بانکهای انگلیسی برای آی پی ایران باز نمیشه! اون وقت شما میخوایید با مشخصات Fake برای اشخاص کارت بگیرید؟! اون وقت اگر شرکت صادر کننده این کارتها رو بلاک کنه شما مسئولیتش رو به عهده میگیرید؟!
سیم کارتی که میدید Topup شده هستش؟(فکر نمیکنم!)
موفق باشید
الان همه ی شرکت ها همین جوری میفروشن . خودتون میتونین تصمیم بگیرین
-
-
February 22nd, 2012, 17:52
عضو انجمن
الان همه ی شرکت ها همین جوری میفروشن . خودتون میتونین تصمیم بگیرین
یعنی چی الان همه شرکتها همین شکلی میفروشن؟!!!
یعنی با مشخصات Fake؟! پَس خدا به داد مشتریهای شما و همه ی این شرکتها که میگید برسه!!
چون (از روی تجربه ) هرلحظه(منظور هر ثانیه هستش) امکان بلاک شدن حساب + پول هست!! و نه دَست شما و نه دَست کَسی دیگه به این حساب یا پول بلاک شده نخواهد رسید!
انشاا... موفق میشید!
موفق باشید!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2012, 18:25
عضو انجمن
با تشکر از پست مدیریت محترم s.w.a.t
بنده شرکتی رو سراغ دارم که با تضمین این نوع کارت ها رو ارائه میده بالای 10 سال هست فعالیت داره ولی با قیمت بالاتر
این دوست ما اگر شفاف سازی کنند من و سایرین مشتری هستیم منتظر توضیحات این دوستمون نه به صورت تلنفی / خصوص بلکه به صورت عمومی و در همین تاپیک هستیم
چون ایشون به من پ.خ زدن که تماس بگیر !
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2012, 11:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
با تشکر از پست مدیریت محترم
s.w.a.t
بنده شرکتی رو سراغ دارم که با تضمین این نوع کارت ها رو ارائه میده بالای 10 سال هست فعالیت داره ولی با قیمت بالاتر
این دوست ما اگر شفاف سازی کنند من و سایرین مشتری هستیم منتظر توضیحات این دوستمون نه به صورت تلنفی / خصوص بلکه به صورت عمومی و در همین تاپیک هستیم
چون ایشون به من پ.خ زدن که تماس بگیر !
شما بگین در چه موردی شفاف سازی کنم و در چه موردی اطلاعات میخواین تا من براتون بگم
-
-
February 23rd, 2012, 11:23
عضو انجمن
سلام
بنده چندتا سوال دارم
1- اینکه مشخصات حقیقی نیست اگر مثلا این کارت 1000 دلار شارژ داشت و بلوک شد تکلیف چیه؟
2- جسارتا شما هم مثل ما اطلاعات کارت را دارید چه اعتمادی میشه کرد؟(البته قصد بدی از این سوال ندارم اما خب به ما هم حق بدید!)
-