با شرایط bepad من هم یکی می خوام . فقط توضیحات بیشتر بدید لطفا !
با شرایط bepad من هم یکی می خوام . فقط توضیحات بیشتر بدید لطفا !
اگر کمی شفاف سازی کنید خیلی خوبه
چون اگر بتونید نظر یک نفر را به طور کامل جلب کنید وبدون مشکل کارت تحویل بشه بقیه هم بدون هیچ مشکلی می تونند اطمینان کنند
سلام.
میشه رمز مستر کارت رو عوض کرد
و از چه سایتی
باید موجودی رو چک کرد
بعد میشه با ای پی ایران
وارد سایته شد؟
باسلامسلام مدیر ارشد
شما باید مواظب باشید که وقتی کارت رو با پی پال ست میکنید پی پال ادرس(ای پی) شما رو نفهمه(برای این کار راه هایی است که اینجا جای صحبت ندارد)و پول شما بلوک نشه
بازهم جواب سوال رو ندادید
بنده از پی پال حرفی زدم؟!
اگر دقت کنید حتی اینترنت بانک بعضی از بانکهای انگلیسی برای آی پی ایران باز نمیشه! اون وقت شما میخوایید با مشخصات Fake برای اشخاص کارت بگیرید؟! اون وقت اگر شرکت صادر کننده این کارتها رو بلاک کنه شما مسئولیتش رو به عهده میگیرید؟!
سیم کارتی که میدید Topup شده هستش؟(فکر نمیکنم!)
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
سلام
دوست عزیز shabestan
شما لطف کنید تمامی مواردی که دوستان وهمچنین مدیران انجمن از شما خواستند کاملا شفاف سازی کنید تا قسمتی از مشکلات رفع گردد
مدیر ارشد s.w.a.t به نکات مهمی اشاره می کنند لطفا در تایپک به آنها و جواب کامل دهید
در ضمن شما لطفا جواب دوستان در تایپک دهید بیشتر موارد را به جای اینکه در پیام خوصوصی ذکر کنید در همین تایپک ذکر کنید
یعنی چی الان همه شرکتها همین شکلی میفروشن؟!!!الان همه ی شرکت ها همین جوری میفروشن . خودتون میتونین تصمیم بگیرین
یعنی با مشخصات Fake؟! پَس خدا به داد مشتریهای شما و همه ی این شرکتها که میگید برسه!!
چون (از روی تجربه ) هرلحظه(منظور هر ثانیه هستش) امکان بلاک شدن حساب + پول هست!! و نه دَست شما و نه دَست کَسی دیگه به این حساب یا پول بلاک شده نخواهد رسید!
انشاا... موفق میشید!
موفق باشید!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
با تشکر از پست مدیریت محترم s.w.a.t
بنده شرکتی رو سراغ دارم که با تضمین این نوع کارت ها رو ارائه میده بالای 10 سال هست فعالیت داره ولی با قیمت بالاتر
این دوست ما اگر شفاف سازی کنند من و سایرین مشتری هستیم منتظر توضیحات این دوستمون نه به صورت تلنفی / خصوص بلکه به صورت عمومی و در همین تاپیک هستیم
چون ایشون به من پ.خ زدن که تماس بگیر !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)