معلوم نیست کدوم نسخه اصلی هستند کدومش اول ساخته
یکم غیر مطمن هستن!!!!![]()
معلوم نیست کدوم نسخه اصلی هستند کدومش اول ساخته
یکم غیر مطمن هستن!!!!![]()
دوست عزیز بنده که عرض کردم اگر تمایل دارید یک نسخه اختصاصا متعلق به شما باشد و امکانات مد نظر شما را داشته باشد می توانید سفارش دهید . مهندسان ما از بیس سایت را برای شما با ایتم ها و سلیقه شما طراحی و راه اندازی خواهند کرد .
موفق باشید
من هم به دنبال همچین سیستمی هستم
و به زودی تهیه و راه اندازی می کنم.
اما موضوع مهم، پشتیبانیه دوست من.
به نظر من اگر توان مالی داری، بده اختصاصی برات طراحی کنن.
اگر نه، از شرکت هایی که خودشون طراحی کردن، بخر.
تا پشتیبانی و ویرایش های آینده با خودشون باشه.
تصمیم با شماست
با سلام و عرض ادب
ما یک سیستم اختصاصی داریم می نویسیم قیمتش هم 800 تومان هست
طراحی سایت و برنامه نویسی وب سیماسیستم
سلام وقت بخیر
چناچه قصد تمایل خرید اسکریپت دارید ایدی من را add کنین فروش ویژه ماه رمضان داریم تا 31 مرداد .
arshia_m_r@ymail.com
نحوه وارد کردن اسکریپت ایسکا داخل سیپنل رو ممکنه دقیق توضیح بدین؟؟
هنوزم فروش ویژه دارید؟
آفا من واقعا موندم که بالاخره چه کنم؟!!
قیمتها فوق العاده پرت هستند، یعنی از 80هزار شروع میشه تا یک میلیون
بالاخره کجا یک اسکریپت ایستگاه مثل http://www.iran-tejarat.com/ به ما میده؟ البته با هزینه ی معقول نه 800 هزار و یک میلیون که !!
الان اینها بنظرم بد نیست: سیستم های تحت وب ایران: ایستگاه آگهی و تبلیغات - سیستم مدیریت حرفه ای آگهی و تبلیغات و کسب درآمد
اما قسمت درباره ی ما شون گویا هک شده: سیستم های تحت وب ایران: درباره ما
برای همین از امنیتش میتریم همچنین بحث پشتیبانیش هم هستف نمیدونم چطوره؟ هرچند دوستانی در همین تاپیک هم گفتن خوبه
اینا چطورن؟ : سیستم مدیریت آگهی و تبلیغات حرفه ای ایستگاه یا اینا مثلا؟ : نصب و راه اندازی سیستم مدیریت تبلیغات و آگهی مشابه ایستگاه همینطور اینا: websaman,راه اندازي سايت مشابه ايستگاه,سيستم مديريت آگهي مشابه istgah, یا این یکی ها که مثلا روشون خیلی زیاده و یک میلیون پول میخوان!!!!: سیستم مدیریت آگهی NiazCMS
از ضابط هم که اصلا حال نمیکنم، معنی نداره آدم به فایلهای خودش دسترسی نداشته باشه!!
راهنمایی کنید دوستان، من مثل این رو اگر بخوام کدوم یکی از این بالایی ها میتونه کفایت کنه؟ http://www.iran-tejarat.com/
ممنون
ویرایش توسط mhy : December 4th, 2012 در ساعت 22:02
با عرض سلام .
دوست عزیز می توانید از پرتال زیر هم استفاده نمائید .
البته امکانات سیستم در حال قرار گیری در وب سایت می باشد . سیستم جدید و فوق العاده با پرداخت انلاین می باشد :
پرتال آگهی - گروه طراحی ایکس سایت ساز - طراحی حرفه ای وب سایت - سامانه پیام کوتاه
موفق باشید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)