-
February 5th, 2012, 19:27
عضو دائم
پاسخ : درخواست هاست پر سرعت و قوی برای سیستم شیرترانیکس

نوشته اصلی توسط
tarsiran
سلام دوست عزیزم
در مورد کیفیت سرویس شما بنده نه تازه کار هستم نه مبتدی احتمالا خیلی بیشتر از شما در کار هاستینگ تجربه دارم
از تاریخ ثبت دامنه هاستینگ ما میتونید متوجه بشید.
در مورد onersell بودن سرویس شما شکی نیست چون در ساعات کم ترافیک سرویستون سرعت بسیار بهتری داره
در حال حاضر هم این وی پی اسی که روی سرویس شما داریم همین مشکل رو داره یه چت روم ساده روشه که فقط شبها با این سرویس مستونه کار کنه روزها اینقدر تسک جواب نداده (بدلیل لیمیت بیش از حد سی پی یو) داره که اصلا نفس سایت در نمیاد
www.asalchat.com
این نشانه این هستش که شما سی پی یو رو بسیار محدود میکنید و در واقع به ظاهر 2 هسته سی پی یو به مشتری میدید در صورتی که به جرات بگم 1 هسته دیدیکیت هم به مشتری نمیرسه
همین وی پی اس فعلی قبلا روی یه سرویس open vz معمولی تا 150 کاربر رو براحتی جوابگو بود نمونشو هنوز داریم
سایت های زیر رو ببینید همین سیستم چت روم رو دارن با آنلاین زیاد و همین کانفیگ
ناز چت | Nazchat.com
چت, چت روم, چت فارسی, چت ایراتی, چت پی سی, سایت چت, Chatroom, Chatpc
فکر میکنم سرعت سایت گویا باشه منظور بنده رو...
پس لطفا حسابگر بودن خودتونو پای انتظار بیهوده مشتری نذارید
بنده نه از شما نه از پردیس هاستینگ که هر دو بسیار آدمای محترم و دوستداشتنی بودید نه اسمی جایی بردم و نه خواهم برد به هرحال همکار ما هستین و من هیچوقت صحبتی در مورد سرویس ها نخواهم کرد..
به هرحال موفق باشید
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
سلام
سرویس پیشنهادی شما چی هستش؟ آیا شیرترانیکس تا حالا سرویس دادید؟ لطفا لینک و هزینه رو هم بفرمایید
به شرفم قسم میخورم که 2 هسته کامل در اختیار این vps ی هست که در اختیارتون.
در مورد بقیه حرفاتون هم باید عرض کنم که عاقلان دانند ....
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
ضمنا شما چرا اینقدر بخودتون فشار میارید و ناسلامتی توی کار هاستینگ هستین.
اگه یک سرور اختصاصی تهیه کنید و با سی پنل و لایت اسپید و کانفیگ کامل میتونید تمام این سایتهای چت و جامعه مجازی رو روی اون ساپورت کنید جای اینکه هی سرویس دهندتون رو عوض کنید. اونوقت هم بهتر متوجه فشارهای این دسته از سایتهایی که فقط مثل خوره cpu مصرف دارن میشین.
-
-
February 5th, 2012 19:27
# ADS
-
February 5th, 2012, 19:27
عضو انجمن
برای 30 روز
مبلغ 33 تومن ساپورتتون میکنم
-
-
February 5th, 2012, 19:41

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
برای 30 روز
مبلغ 33 تومن ساپورتتون میکنم
سلام
چه سرویسی مد نظرتون هستش؟ چه مشخصاتی؟
-
-
February 5th, 2012, 19:42
کلود هاستینگ یک تکنولوژی برای بهبود میزبانی هست که میشه برای هر هاست یک محدوده مصرفی رم و cpu قرار داد. بر پایه Centos هست. در یک جمله میشه گفت بهترین کانفیگ ممکن روی Centos.
سبد خرید - شرکت آفاق اندیش
از اینجا سفارش بدید.
نیازی به پرداخت هزینه نیست. بگید به مدت 3 روز میزبانیتون رو انجام میدیم. در صورتی که رضایت داشتید میتونید برای تمدید اقدام نمایید. (حتما از سرویس آمریکا سفارش بدید)
-
-
February 5th, 2012, 19:47

نوشته اصلی توسط
php.source
کلود هاستینگ یک تکنولوژی برای بهبود میزبانی هست که میشه برای هر هاست یک محدوده مصرفی رم و cpu قرار داد. بر پایه Centos هست. در یک جمله میشه گفت بهترین کانفیگ ممکن روی Centos.
سبد خرید - شرکت آفاق اندیش
از اینجا سفارش بدید.
نیازی به پرداخت هزینه نیست. بگید به مدت 3 روز میزبانیتون رو انجام میدیم. در صورتی که رضایت داشتید میتونید برای تمدید اقدام نمایید. (حتما از سرویس آمریکا سفارش بدید)
دوست عزیز شما ظاهرا اول این پست رو نخوندید ما دستکم 10 گیگا بایت فضا نیاز داریم توی پلن های شما ندیدم همچین چیزی
از طرفی قبمتتاتون به نظر بالا هیتش
-
-
February 5th, 2012, 19:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tarsiran
سلام
چه سرویسی مد نظرتون هستش؟ چه مشخصاتی؟
ریسلر از just host
پلن 20 دلاری
-
-
February 5th, 2012, 19:57

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
ریسلر از just host
پلن 20 دلاری
چه مشخصاتی داره این پلن؟
آیا همچین سایت های سنگینی رو سرویس میده؟
تا جایی که بنده دیدم اینطور شرکت ها در صورت فشار سایت سریعا سرویس رو ساسپند می کنند...
-
-
February 5th, 2012, 19:59
هزینه ها شرکتی هستند .
برای شما پلن 10 گیگ میدیم 45000 تومان ماهنه. شما sql یک گیگ دارید اسکریبتتون هم حجمی نداره. بهتره برای کاهش هزینه از هاست های دانلود استفاده کنید و فایل کاربراتون رو داخل هاست دانلود برزید
-
-
February 5th, 2012, 20:04

نوشته اصلی توسط
php.source
هزینه ها شرکتی هستند .
برای شما پلن 10 گیگ میدیم 45000 تومان ماهنه. شما sql یک گیگ دارید اسکریبتتون هم حجمی نداره. بهتره برای کاهش هزینه از هاست های دانلود استفاده کنید و فایل کاربراتون رو داخل هاست دانلود برزید
آیا قبلا سیستم شیرترانیکس رو هاست کردید؟
از سنگینی و فشاری که به سرور وارد میکنه آگاه هستید؟
-
-
February 5th, 2012, 20:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tarsiran
چه مشخصاتی داره این پلن؟
آیا همچین سایت های سنگینی رو سرویس میده؟
تا جایی که بنده دیدم اینطور شرکت ها در صورت فشار سایت سریعا سرویس رو ساسپند می کنند...
شما در این جاست هاست پهنای باند تنظیم شده دارید
15mbs مثلا
هر چقدر بازدید بیشتر باشد فشارو کانفیک که صورت گرفته روی پهنای باند پیاده سازی میشود مگر سایتتون پردازش بسیار زیادی داشته باشد
به هر حال سرورمجازی خواستید از 10 دلار تا 100 دلار در خدمت خواهیم بود
-