بچه ها امروز اوبنتو از انگیس رسید برام
حدود 30-45 روز طول کشید
دمشون گرم خیلی باحالن
ما رفتیم برای نصب![]()
بچه ها امروز اوبنتو از انگیس رسید برام
حدود 30-45 روز طول کشید
دمشون گرم خیلی باحالن
ما رفتیم برای نصب![]()
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
منم پارسال همین موقع به دستم رسید. حدود 35 روز طول کشید. ولی نصب نکردم.واسه نصب نرم افزارهایی مثل یاهومسنجر روی لینوکس چیکار باید کرد؟
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
دسکتاپ ابونتو دارم
سرور هم Centos همیشه
هر دو تا تو زمینه خودشون بی نظیرن
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
ابونتو واسه هر چیزی نرم افزار داره
تو نسخه جدید هم که جستجوی نرمافزار ها رو اضافه کرده بی نظیر شده
از pidgin برای مسنجر می تونید استفاده کنید
ارادتمند
ارائه راه حل های جامع میزبانی وب و خدمات دیتاسنتر
شرکت نگاه روشن پارس (سهامی خاص )
سرور فقط Debian.
دوستان انجمن های فارسی که برای یاد گیری لینوکس و اوبنتو بدرد می خوره رو لطفا معرفی کنید من لازم دارم شدیدا
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
منم ميخواهم به لينوكس بپيوندم
راستش اينجوري كه متوجه شدم براي من بهترينش همون اوبونتو هستش
زياد در موردش تحقيق كردم و متوجه شدم كاملآ رايگانه و ميشه از سايت اصلي دانلود كرد
و نسخه دسكتاپش نياز به نصب هم ندارد
الان بچه ها ميگن از انگليس رسيد يعني اون نسخه كه شركت پشتيبانش از انگليس ميفرسته با اين نسخه كه من از سايتش گرفتم فرق داره ؟
البته جايي خوندم كه خود شركت رايگان حتي براي ايراني ها هم اين بسته رو ارسال ميكنه
حالا نسخه Desktop بهتره كه نيازه به نصب نداره يا نسخه قابل نصبش با عنوان Alternate
آيا نسخه پرتال يا همون دسكتاپ اين نسخه به راحتي فقط با اجراي فايل از روي سي دي قابل اجراست يا اينكه بايد درايو بوت شود البته سوال عجيبي پرسيدم ولي يكجا خودنم كه بايد نصب هم بشه ميشه كمي توضيح بدين ؟
بله برای ایران ارسال میکنه
با سی دی بالا میاد
نسخه دانلود و نسخه ای که ارسال میشه هیچ تفاوتی ندارند
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
حالا یک سوال ...
چطوری میشه روی ابونتو Desktop ریخت ؟
البته شرمنده سوال می پرسم چون یک VPS OpenVZ Ubuntu نصب کردم می خواهم ببینم چطوری هست اگر خوبه بریم تو کارش ...
برای سرور فقط CentOS مرده ...
Centos 5.5 64bit عشق است ...
اولا که لینوکس نباید گفت باید گفتچون لینوکس خودش به تنهایی فقط یه کرنل هستGNU Linux
دوما که نمیگن کدوم گنولینوکس میگن کدوم توزیع یاسوما اصن این دیستروها سنخیتی با هم ندارنDistro
تو پایداری و سرور بیس من خودم شخصا توزیع دبیان رو بیشتر از سنتاواس قبول دارم
الان هم نظرات رو که خوندم. عموما کسایی هستن که در حد ابتدایی به گنولینوکس آشنایی دارن
بنابراین این نظرسنجی از اساس مشکل داره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)