blogdar.ir برای من اصلا باز نمیشه...
من نمیفهمم، با وجود بلاگفا و میهن بلاگ و پرشین بلاگ با نزدیک 10 سال سابقه (یا بیشتر!!!) چرا مردم باید از سیستم های دیگه استفاده کنند؟
بقیه هم یه هاست 100 مگابایتی میگیرن و وردپرس میریزن و حالشو میبرن!
بهتره توی یک کار دیگه وارد بشید. اصلا اقتصادی و عقلانی نیست.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
ما اکثر العبر و اقل الاعتبار!
یکم در مورد سیستم های وبلاگ دهی دیگه فکر کنیم دستمون میاد چی به چیه!
وقتی ورژن جدید وردپرس که بخش مولتی هم داشت (فکر کنم 3 و خرده ای!) منتشر شد و سایت وردپرس فارسی هم ترجمه اش کرد، یهو وبلاگ دهی های وردپرس با سرعتی قارچی رشد کرد! معروفترینش هم بلاگها بود دیگه! نمیدونم هنوز هست یا نه، اما همون اول کار ترکید، و چندبار دیگه ترکید، سایت های دیگه هم جمع کردند رفتند!
تازه باید برای قالب صفحه اول که عضویت کاربرا بود کلی هزینه میشد یا خریداری میشد که همون قیمتش بیشتر از 50 تومن بود!
حالا وردپرس به اون گندگی و معروفی، میگیم مشکل داره و فشار میاره به سرور، وای به حال سیستم های نال و یا 40 تومنی!!!!
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
با سلام .
دوست عزیز ، فشار وردپرس کمی بالاست و به همین جهت ایشون اون جمله رو بکار بردن .
حق با شماست ، یک بنده برای طراحی قالب وردپرس یا سیستم های مشابه ، قیمیتی بیش از 250 از کاربرم دریافت میکنم . جالب اینه که برخی از کاربران با 50 هزار تومان همین کار رو انجام میدن .
بعضی از دوستان هم کف لطفی میکنن و با نداشتن اطلاعات کافی ، حرفهایی رو به میون میکشن که قابل تامل هست .
با دوستان ( Rezash ، shazo ، arman_gts ، agarb98 و... ) موافقم .
برای طراحی یک سیستم وبلاگدهی بصورت اختصاصی ، ممکن نیست با هزینه کمتر از 300 هزار تومان ، سیستم از پایه برنامه نویسی بشه کما اینکه نیاز به پشتیبانی و رفع مشکل هم داشته باشید.
پایدار باشید .
بعضی ها منظور من را اشتباه فهمیدند اصلا منظور من اختصاصی نبود که..
فقط من یک اسکریپت ساده و خوب و مقاوم مثل بلگفا یا میهن بلاگ می خواستم همین ..
دقیقا به همین نکته اشاره شده .
نمیشه چیز خوب و مقاوم رو بصورت رایگان یا هزینه ای خیلی کم بدست بیارید . کمتر کسی پیدا میشه به فکر دیگران باشه و هرکس به منافع خودش فکر میکنه ( 10 تومنی ها ) و به گفته دوست خوبمون : زمانی که بصورت رایگان دانلود بشه و با قیمت 1000 تومان هم فروخته بشه ، سود کرده .
ظاهرا شما قصد ارائه خدمات به کاربر رو ندارید در حد کار معمولی و شاید هم در سطح ساپورت دوستان هستید (برداشت شخصی بنده ).
امیدوارم از حرفهای من سوء تعبیر نشده و حداقل تاثیر رو داشته باشه .
شاد باشید .
شما خوب نگفتیسلام کسی هست که سیستم وبلاگ دهی طراحی کنه مثله بلگفا و میهن بلاگ و...
Fresh Start Again!
مسئله همین جاست! اون سرویس دهنده ها تقریبا ده ساله دارند فعالیت میکنند، کم کم ارتقا دادن، بعضی وقتا ارتقا دادن معلوم شده خوب نبوده برگشتن، 10 سال کار و تلاش رو که نمیشه که به صورت یک اسکریپت کوچولوی خوب و مقاوم مثل اونا تحویل داد!فقط من یک اسکریپت ساده و خوب و مقاوم مثل بلگفا یا میهن بلاگ می خواستم همین ..
پس با این توصیفات یعنی بنده باید بیخیال بشم
فقط یک چیزی الان این سایت هایی که گفتم مشکلشون چی هست؟؟؟
ببین، من یک جا توی همین انجمن خوندم که یکی گفته بود: "خدمات ما مثل بقالی نیست که بفروشیم و بگیم جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود."
خدمات اینترنتی (چه هاستینگ، چه وبلاگ دهی، چه ایمیل) باید یک سری حداقل ها رو داشته باشه، پشتیبانی قوی داشته باشه، مسئول اون خدمات بتونه سیستم رو مدیریت کنه و حتی اگر از نظر فنی و گرافیک و... متخصص نیست یک برنامه نویس، گرافیست، طراح قالب به صورت مجزا استخدام کنه.
شما وقتی حاضر نیستی برای مخاطبت حتی 100 هزار تومن، اونم به صورت یک بار هزینه کنی، چرا کاربر باید از شما سرویس بگیره؟ وقتی انقدر براش ارزش قائل نشدید که 100 هزار تومن هزینه کنید و سرویس بهتری بدید؟
مطمئن باشید در این بین فقط خودتون ضرر کردید. این همه رقیب وجود داره و اگر از شما راضی نباشه میره سراغ یکی دیگه!
وقتی میهن بلاگ هست، بلاگفا و پرشین بلاگ هست، شما هم ذره ای براش ارزش قائل نیستی میره از اونها سرویس میگیره!
وقتی هم مخاطب نداشته باشی، شکست میخوری...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)