HyperServer
شما خیالتون از این که کسی به چنین حرفهایی اهمیت نمیده تخت باشه
HyperServer
شما خیالتون از این که کسی به چنین حرفهایی اهمیت نمیده تخت باشه
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
شما تنها و تنها با تکیه بر استدلال خودتان به صورت ناخواسته در حال ایجاد جو روانی غلط و تشویش سرویس دهنده ها هستید!
حتی رئیس کل بانک مرکزی هم با اطمینانی که شما صحبت می کنید هیچ وقت آینده بازار ارز را پیش بینی نکرده است چرا که واقعا قادر به این کار نیست!
قطعیتی که شما در مورد گران شدن مجدد نرخ به کار می برید نیزا به منابع بسیار بسیار موسخ دارد !![]()
اصل "پیش بینی" غلط نیست . بنده هم همین امروز پست هایی مبنی بر پیش بینی نرخ ارائه کردم اما مانند شما از اطمینان 100% استفاده نکردم![]()
من امروز رفتم صرافی میگه اگه ۱۶۰۰ تومان میخوای بخر اگه نمیخوای هم که هیچ
دلار هم نمیخرید . دلتونو به این ارزونی خوش نکنید
باز میره بالا
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
در هر صورت اگر قصد خرید مبالغ متوسط دارید و در تهران تشریف دارید و همچنین عجله دارید بفرمائید![]()
پوزش بابت بالا آوردن تاپیک تقریبا قدیمیهمکاران دیگر با توجه به وضعیت فعلی و تشدید بحران لطفا نظرات خودشون رو بیان کنند
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
دوستان تا زمانی که تحریم هست دلار هم گرون خواهد شد
دوستانی که میگن دلار نرخ اصلیش نیست باید بدونن نرخ دلار بر اساس فاکتورهایی تعیین میشه مثلا در کشور ما نفت حرف اول رو میزنه
وقتی نفت فروش نره (یا به ین و روپیه!!! پرداخت بشه) ارز مملکت کم میشه و دولت قادر نیست عرضه و تقاضا رو مدیریت کنه.
دوستانی که میگن صبر کنید 40 -50 روز دیگر تصمیم بگیرید: دقیقا این حرف رو 40 روز پیش به خودم زدم که صبر کن نتیجه اش چی شد؟! گرونتر شد!
به سیاست مالی دولت نگاه کنید داره سعی میکنه خودش صرافی باز کنه و الان کرده و ریختن توی خیابون دلالای دلار رو میگیرن؟! نتیجه: دلار نزیک 200 تومن بالا رفت
الان بعضی آقایون پولاشون رو به دلار چنچ کردن و عمرا نمیزارن پایین بیاد، دولت هم دنباله بالا بردن بودجه اشه اما حالیشون نیست که دلار گرون بشه باید حقوق رو زیاد کنن، پول کارگر بیشتر بدن و....
عقل که نباشه همین میشه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)