حرکتی بود بسی انقلابی
از اقای مسعودی بابت سیرویس های عالیشون ممنونم
همچنین حامد اعتصامی فر بابت سیرویس های عالیشون![]()
حرکتی بود بسی انقلابی
از اقای مسعودی بابت سیرویس های عالیشون ممنونم
همچنین حامد اعتصامی فر بابت سیرویس های عالیشون![]()
از استارتر عزیز واقعا تشکر میکنم
جای چنین تاپیکی واقعا خالی بود
بنده هم از دوستان عزیز خودم در دهکده وب ، دیتا ارقام (مخصوصا آقای سعیدی) ، irpowerweb ، لاهیج سافت (مخصوصا آقا سهیل عزیز) ، ابیت هاست عزیز و آقای محمد رضا رضازاده عزیز دوست خوبم ، سروش خدامی تهرانی عزیز دوست بسیار خوبم در سرور مجازی.net و سایر دوستانی که اسمشون یادم نیست تشکر میکنم
انشالله هرجا هستند سالم و سرحال و سلامت و پایدار باشند
یا حق
من هم از hostpolis عزیز تشکر میکنم بابت پشتیبانی خوبشون و مشتری مداری خوبشون و همینطور سرویس های خوبشون
تقدیر از شرکت گذرگاه "PersianWhois" که کار بسیاری از مشتریان را در خرید سرور اختصاصی هتزنر در ایران راه می اندازد !
تقدیر از "JavanServer" بابت مشارکت در سرورهای سوئیس و پرداخت دلاری بعضی سرورها !
تقدیر از شرکت فراسو سامانه پاسارگاد "Faraso" بابت خدمات ثبت دامنه های IR با کمترین قیمت و خرید لیسانس ها و بهترین سرویس ها ....
و همه همکارانی که در راه درست و احترام به مشتری گام مثبتی در ایرانمان بر می دارند ...
ویرایش توسط NovinServer : January 1st, 2012 در ساعت 10:03
با سلام
من هم از فرانتورک تشکر میکنم بابت سرورهای خوب و با کیفیتشون ، پشتیبانی عالیشون ، مشتری مداریشون و ....
ویرایش توسط rahebinia : January 9th, 2012 در ساعت 11:20
نمی دونم چی بگم (یعنی حرفی واسه گفتن نیست)
فقط همین یک نکته :
شما یا با واژه تخریب و تبلیغات و اسپم آشنا نیستید و معنیش رو نمی دونید یا همینطوری خواستید یه چیزی بپرونید
اگه تخریب باشه که تبلیغات محسوب نمی شه![]()
اگر هم به فرض شما تبلیغ باشه پس بذار تبلیغت رو بکنم چرا عکس العمل نشون می دی؟
بعدش هم کجاش اسپم بود
من فقط یه لینکی که مرتبط با حرف ایشون بود رو قرار دادم
همین ...
منم از پشتیبان ، پرشین هویز ، دلتاگستر باید تشکر کنم چند سالی هست ما رو تحمل کردن !
ولی این اخریا از دلتاگستر خوشم نمیاد چون یه سری مشکلاتی بینمون پیش اومده !
بنده هم از کلیه پرسنل شرکت محترم رسانه گستر داتیس (IrPowerWeb) به خاطر خدمات دهی و پشتیبانی فوق العاشون تشکر می کنم.
در این چند سالی که در وب فعالیت می کنم ، به جرات می تونم بگم در این یکسال که از خدمات این شرکت استفاده کردم بهترین خدمات دهی و پشتیبانی رو دریافت کردم و امیدوارم همیشه با همین قدرت به کارشون ادامه دهند.
طراحی ماژول های پرداخت اتصال هر نوع اسکریپت به زبان php به درگاه تمامی بانک های کشور با بهترین قیمت
سیستم فروشگاهی قدرتمند توماتوکارت به زبان فارسی منتشر شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)