سلام.
کاربرانی که با ما کار می کنند افراد تازه کار نیستند و معمولاً افراد با درک و فهمی هستند که قبل از اعتراض به تصمیمات جدید کمی تحقیق می کنند.
همینطور اگر کاربری هم در بین ایشان باشد که به هر دلیل تمایلی به ادامه کار با وضعیت جدید نداشته باشند هیچ کس جلوی ایشان رو نگرفته و شما و بقیه خوب میدونند که سرویس دهنده های دیگر هم هستند که هنوز با تومان کار می کنند (تا یه مدت کوتاه البته تا متوجه عمق ماجرا بشند و کمی ضرر کنند و بعد روش ما رو پیشه کنند) که میتونند از ایشان خرید کنند و سرویس هاشون رو انتقال بدند.
افرادی هم که از ما خرید کردند بی دلیل نبوده و تا جایی که بنده در سیستم مشاهده کردم، اکثراً بیش از 2 سرور با ما دارند و تعداد average تیکت های ساپورت هم در روز کمتر از 3 عدد هست در حالی که 4 کابینت به صورت کامل فروخته شده (حدود 160 سرور) و فکر می کنم توضیح بیشتر لازم نباشه.
در نهایت بنده قیمت ارز رو تایین نمی کنم، ما سرویس دهنده هستیم و تا جایی که برامون امکان داشته باشه با کاربران همکاری می کنیم ولی زمانی که قادر به ادامه این همکاری نباشیم، انتظار درک متقابل از کاربران داریم که تا به حال نیز خوشبختانه مشکلی در این زمینه نداشتیم و معمولاً همکاری ها 2 طرفه هست.
امیدوارم مشکل شما هم برطرف بشه ولی مشکل یک یا چند نفر دلیل نمیشه که واقعیت رو کتمان کنیم
با تشکر.