با عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان !
خب همونجور که میدونید دی داس یکی از بزرگترین مشکلات همه هاستینگ ها مخصوصاً ایرانی ها هست !
الان چند روزی هست که یه نفر که معلوم نیست چه مشکلی با من داره ، نه میشناسمش و نه اصلاً تا به حال باهاش رابطه ای داشتم اومده به من گیر داده و میخواد مثلاً من رو نابود کنه
البته اینم بگم روی خیلی از دامین ها میزد و من با تغییر اسم یا کلاً بعضی کار ها جلوگیری میکردم ولی امروز دیدم داره دامین خودم رو میزنه ! و اینو که دیگه نمیتونم ببندم
و نحوه دی داس هم عملاً دیداس نیست ، بوت نت هست !!!
من تا بحال دنبال این چیزا نبودم اطلاعات آنچنانی ندارم در این زمینه که دقیقاً چجور میزنند ولی اکثراً وقتی میخوان دی داس بزنند با یک سرور پکت زیادی ارسال میکنند که اکثراً یک یا ده یا 100 تا آی پی از یک رنج هست !
ولی این آقائی که با ما مشکل داره از یه رنج و حتی یه رنج کشور هم نیست !
یه فیلم از لاگ دیداس زدنش به دامین خودم گرفتم ، شاید ببینید بهتر بتونید کمک کنید Syn_Sent !!
لینک دانلود : www.roka.ir/ddos.zip
ممنون میشم دوستان اگه راهی بلدند کمک کنند
لازم به ذکر است :
سرور از giga-international
مجازی سازی openvz
پنل : directadmin
دیواره آتش : apf+csf کنار هم نصبه ! و فعاله !
هر کی هم نطق بکشه بلوک میشه ولی موقعی که دی داس میزنه این یارو اینقدر قوی هست که سرور کلاً تو هنگ تشریف داره !!!
قبلاً دیواره آتش سخت افزاری هم داشتم ، جوابگو نبود !
از طرفی امروز با توجه به مشکلاتی که توی ایران بود نتونستم به سرور وصل بشم و سرعت اونقدر پائین بود که نتونستم حتی ریموت کنم با جائی !
به شرکت گیگا هم تلفنی زنگ زدم و ازشون کمک خواستم بعد از کلی ور رفتن با سرور گفتند که از ما کار خواصی بر نمیاد و اون وی پی اس رو خاموش کنید تا زمانی که اون طرف بی خیال بشه
ممنون میشم دوستان اگه نظری دارند ، تجربه دارند یا پیشنهادی دارند ( حتی اگه یه چیزائی به گوشتون رسیده بگید من تست میکنم و اگه نتیجه بخش بود آموزشش رو توی همین سایت میزارم )
با سپاس