دوستمان فقط پرسید فلان سرور وارز هست یا نه ، بحث را لطفا منحرف نکنید.
دوست عزیز همانگونه که پیشنهاد شد واسه وارز از leaseweb خرید کنید مطمئن و تایید شده هست
موفق باشید
دوستمان فقط پرسید فلان سرور وارز هست یا نه ، بحث را لطفا منحرف نکنید.
دوست عزیز همانگونه که پیشنهاد شد واسه وارز از leaseweb خرید کنید مطمئن و تایید شده هست
موفق باشید
هتزنر دیتاسنتر خوبیه و ما تاکنون هیچ مشکلی نداشتیم.
و اینکه به ریپورت ها ترتیب اثر میدن دلیل به بدیشون نمیشه اتفاقا نکته مثبتی هست.
بهترین دیتاسنتری هست که دیدم :-x
کپی رایت گیر نمیده
ولی تورنتو اسپم گیره
روی اسپم که خیلی حساس هستند.
ولی از نظر کیفیت شکی توش نیست که بهترینه!
از ویندوز اصل استفاده میکنم. (خیلی محدود) + لینوکس و برنامه های رایگان لینوکسی. اگر سفارت ایران توی مثلا عربستان بهش حمله بشه و نیروهاش بازداشت بشن شما من حساب های مالی عربستان رو مسدود نمیکنین ؟هروقت سرمایه گذاری هایی که رئیس حکومت قبلی ما برای مردم ایران در کشورهای اروپایی و امریکایی کرده بود رو از بلوکه در آوردن وبه خود مردم پس دادن آره ولی با این اوصاف نه به نظر من دز دی حساب نمیشه
اگر زیاد فکرتون به دز دی یا غیر دز دی مشغوله آیا ویندوزی که رو سیستمت نصبه یا نرم افزارهای دیگر آیا اونهارو همه لایسنسشون رو پرداخت کردی؟
یک کم واقع بین بودن بد نیست. اگر برای این موارد مایل به صحبت هستین در توی یاهو در خدمتم. اینجا جاش نیست.
Ecatel و AltusHost فکر کنم
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
پشتیبانی و کیفیت این دیتاسنتر خیلی عالی هست سرور داریم ازش
گرون میخری خوب عزیز من ! :دیجالبه وقتی شرکت های بزرگ تو ایران اخرین ورژن های ویندوز رو میدن بیرون با لیبل تمیزو شیک ما میخریم اونم پول میدیم 1000 تومان این کجاش ***یه
همون رو برو Ubuntu نصب کن مجانی !
نه ویروسی نه دردسری نه لایسنسی نه کرکی ! همه چیز هم اینترنتی و مفته پیدا میکنی توش !
اگه اینترنت نداری ؟! بیا 7 8 تا دی وی دی بهت بدم که دیگه نیاز به اینترنت هم نداشته باشی :دی
خودت که این کاره ای دیگه ! :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)