میاید در یاهو یا جی میل بحث کنیم در مورد سایتتون ؟ تخصصی آیدی جی میل بدید اگر نداشتید یاهو ضمنا آنلاین شوید منتظرم.
امنیت وردپرس در سطح خیلی خوبه قرار داره من هم با وردپرس کار کردم هم جوملا تضمینی میگم بهتون که وردرپس از جوملا از لحاظ سئو امنیت بهتره
جوملا نصف پلاگین های خوبش پولیه که اگر نال شده هم گیر بیارید ضعف در همه شون هست نمیتونید پلاگینی کامل برای سئو پیدا کنید که همه ی امکانات را داشته باشه من کسی میشناسم که کازش کاملا نال کردن پلاگین های جوملا هست و اون هم معتقد هست که باز هم وردپرس جلوتر هست از این لحاظ البته نمیشه گفت جوملا بده اما وردپرس بهتره
از لحاظ امنیتی هم وردپرس خیلی خیلی کم توش باگ پیدا میشه البته باز هم هستند پلاگین هایی که باگ دارند مخصوصا پلاگین های gallery که باگ های زیادی ازشون میشه در اورد اما خوشبختانه توسعه دهنده های وردپرس سریع ورژن های جدید برای پلاگین ها میدهند
نظر من
سایت تفریحی = وردپرس
شرکتی = جوملا
امنیت خیلی بالا = دروپال
در مورد هزینه برای وردپرس ، فقط با مذاکره در خود وطن دیتا کار انجام می دم ( امکان هم داره شرایط شما رو ببینیم و قبول نکنیم ، می تونید از همکاران استفاده کنید )
vatandata.com
آقای رضا exe مواظب حرف زدنت باش وقتی با استادت حرف میزنی دهنت رو آب بکش
وقتی یک چیزی می گم برو تحقیق کن بدون تحقیق هیچ حرفی زده نمی شه. موضوع خارج از بحثه
در بین اوپن سورس ها wordpress رتبه پایین تری داره حالا شما چند ساله گیر کردی تو ورد پرس به شما و مشتری هاتون مربوطه
قبل از کامنت گذاری کمی تحقیق کن و مودب تر باش لات بازی هم در نیار.
با احترام.
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
دوستمون گفت پلاگین های جوملا اکثرا پولیه بله اما با دانلود و تغییر کند بدون پولی میشه بستگی داره کدنویس کی باشه کافیه بگید کدوم افزونه نظرتون رو جلب کرده و موضوع پول باعث شده ازش استفاده نکنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)