جناب من نمیدونم شما چقدر تجربه مدیریت دارید !
شما به کارتون اطمینان دارید یک هاست ایجاد کنید من تست کنم ولی عوابقش به پای خودتون هست.
در ضمن شما تو یک جمله گفتید که ((اتفاقا شیر هاست می تونه از یک سرور مجازی امنیت بیشتر باشه . بخاطر اینکه چندین متخصص به خاطر اهمیت و تعدد وب سایت های هاست شده به صورت مداوم دسترسی ها رو چک می کنن .)) چطور این تعریف رو انجام میدید ؟ من حالا جمله شما رو به جمله زیر تغییر میدیم قشنگ روش فکر کنید :
((اتفاقا شیر هاست می تونه از یک سرور مجازی امنیت کمتری داشته باشه . بخاطر اینکه چندین نفر روش سرویس دارن و ریسک نفوذ بسیار زیاد تر از یک وبسایت هست. ))
((ما بروی سرور خودمون لاگ منیجر داریم که هر نوع لاگ غیر عادی رو آلرت میده به تیم فنی و ده ها فیچر دیگه که فکر می کنم گفتنش برای شما زود باشه .))
شما تا بیای لاگ چک کنی سرویستون به فنا رفته عزیز ! میشه feature هاتونو بگید ما هم استفاده کنیم ؟!
((همچنین اگر لیست ی از بانک ها و سازمان های که از سرویسهای امنیتی و تست نفوذ پذیری شرکت ایمن داده پرداز استفاده می کنن رو می خواید با یک ایمیل روزمه براتون ارسال میشه .))
کدوم بانک ؟ لیست کنید اینجا ! تیم آشیانه هم چنین ادعایی نداره که شما از راه نیومده بر پا کردید !
منتظر لیست وبسایت هاتون هستم.