اسکریپت رو از اینجا بگیر دانلود و نصب کن اگر باز مشکل داشت هاستت یه چیزی کم داره که یا باید عوضش کنی یا به میزبانت بگی اضافه کنه
اسکریپت رو از اینجا بگیر دانلود و نصب کن اگر باز مشکل داشت هاستت یه چیزی کم داره که یا باید عوضش کنی یا به میزبانت بگی اضافه کنه
من پلاگین اکانت ساز اتوماتیک برای ccweb رو نوشتم
دیگر نیاز به ادد کردن کارتها ندارید
کارتها را خود کاربران با یوزر پسورد انتخابی میسازند و بلافاصله بعد از خرید اکانت انها ساخته و فعال میشود
برای خرید به ایمیل یا ایدی یاهو زیر پیام بدید
al.az20@yahoo.com
درگاه بانک ملت رو چه جوری میشه گرفت؟
چطور درگاه رو گرفتین این اطلاعات بهتون ندادن چی بهتون دادن که میگین درگاه گرفتم؟/اصلا درگاه یعنی همین سه اطلاعات که شما ندارین/باید برا گرفتنش به به پرداخت مراجعه کنید
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
سلام دوستان کسی هست به من آموزش بده که چجوری میتونم تصویر بزارم پشت قالب یعنی عکس پس ضمینه رو عوض کنم
هرچی میگردم هیشکی کامل توضیح نداده اگه میشه یکی کامل توضیح بده ما هم یاد بگیریم دمتون گرم
همانطور که می دانید در سیستم فرر که در اختیار دوستان قرار گرفته است ، یک سری امکانات وجود ندارد و نیاز های کامل کاربر را نیز برطرف نمی کند ، در سیستم اتوکانت ورژن 1.1 ما کار برای دوستان عزیز راحت و برای کاربران راحتر کرده ایم ، که با این اسکریپت می تواند حدود 80% در وقت مدیران عزیز صرفه جویی کنید ، این اسکریپت را هم اکنون می توانید بصورت مادالعمر خریداری نمایید .
قابلیت های این سرویس به شرح زیر می باشد :
- تعریف سرور
- ساخت گروهای کاربری
- ایجاد کدهای تخفیف
- ایجاد خبرنامه
- دستور کارهای خودکار
- و ...
مشاهده دمو بخش مدیریت
یوزرنیم : demo
پسورد : demo
------------------------------------
مشاهده صفحه اصلی سمت کاربر
این سرویس بصورت مادالعمر در اختیار کاربران قرار گرفته می شود و تنها یک لایسنس برای یک وب سایت می باشد .
( در صورت تغییر آدرس با پشتیبانی تماس حاصل نمایید )
قیمت : 180,000 تومان
برای خرید کلیک کنید
سلام دوستان من اسکریپت رو نصب کردم حالا شارژ برای فروش از کجا تهیه کنم و چجوری روی سایتم قرار بدم لطفا راهنمایی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)